Brevordnere | Ringbind
Vores anbefalinger til dig

Orden i papirerne

Skuffer, papirbunker og skrivebordsoverflader kan rigtig mange ting. Arkivering, systematisering og organisering, er bare ikke én af dem. Derfor bruger man rindbind, eller brevordnere til hurtigt, at skabe system i vigtige dokumenter, rapporter og andre papirer, der bare ikke må forsvinde ned i papirkurven, skuffen, hvor alt bliver henlagt, eller makulatoren.

Foruden at systematisere diverse papirer beskytter et rindbind eller brevordner også indholdet, da de består af robust plast eller pap, som ofte er modstandsdygtigt overfor slag eller fald fra reolen. Hos Hertels Boresko A/S finder du et bredt sortiment af ringbind og brevordnere med enten smalle eller brede rygge.

Perfekt til arkivering

Med sine forskellige størrelser og farver har man rigeligt med muligheder for at finde det ringbind eller den brevordner, som matcher lige netop ens behov eller ønsker. Brug de forskellige farver til arkiveringen, så du hurtigt og let kan systematisere dine vigtige dokumenter. Du kan fx farvesortere afdelinger mellem farver.

Arkivering på kontoret

På arbejdspladsen kaster vi om os med mange former for papir, kvitteringer og manualer, som med fordel kan arkiveres i et ringbind eller en brevordner. Banker kontrolbesøget på døren og beder om at se regnskaber, ansættelseskontrakter, fakturaer eller kontrolrapporter, kan du med din arkiveringsmappe tørre svedet af panden.

Men udover du kan beholde det gode humør, hvis kontrollen er på besøg, kan du bruge dit ringbind eller brevordner til opbevaring af manualer eller opskrifter.

Arkivering i hjemmet

Med et ringbind eller en brevordner ved hånden kan du godt begynde oprydningen i gemmerne, så du kan få sat de gamle familie fotos, frimærkesamlingen, børnebørnenes tegninger eller familiens hemmelige cookieopskrift i system. Du kan også få samling på alle husets manualer fra fjernsyn, ovn, telefoner osv. osv. Der er mange muligheder med et ringbind eller en brevordner fra Hertels Boresko A/S.

Forskellen på ringbind og brevordnere

Der opstår ofte forveksling mellem brevordnere og ringbind. Forståeligt nok, da de ligner hinanden meget godt udadtil. Åbner vi et ringbind og en brevordner, lægger dem ved siden af hinanden, ser man dog hurtigt forskellen de to arkiveringsmapper imellem.

Ringbindet har en mere simpel åbningsmekanisme, ofte bestående af 4 små og mellemstore ringe, som man lukker og åbner ved at klikke ringene sammen eller trække de fra hinanden. Ringbindet egner sig derfor i mange tilfælde bedst til, at opbevarer papirtyper, som man hurtigt ofte skal kunne bladre imellem.

Brevordneren er generelt bredere end ringbindet og egner sig derfor sig større mængder dokumenter til arkivering. Normalt består en brevordner af 2 tykkere ringe, som der åbnes og lukkes ved, at trække op i en løftestand.

Ringbind og brevordnere – oftest stillede spørgsmål

Det skal være let at finde det man skal bruge, derfor har vi samlet svar på nogle af de oftest stilledes spørgsmål indenfor ringbind og brevordnere.

Hvad er forskellen på ringbind og brevordnere?

Forskellen de to arkiveringsmapper imellem er antallet af ringe indeni mapperne, samt deres lukkemekanismer. Hvor kan man købe ringbind og brevordnere? Hos Hertels Boresko A/S har vi et stort udvalg af diverse kontorartikler, heriblandt ringbind og brevordnere.

Hvad er et rindbind eller en brevordner?

Det er mapper, som bruges til opbevaring af dokumenter, regninger, regnskaber og deslige. Mulighederne er mange. Du kan bruge dem til arkiveringen på arbejdspladsen, men også, hvis du gerne vil holde samling på vigtige familiefotos, tegninger eller husstandens manualer.

Hvad kommer jeg i et rindbind eller en brevordner?

Regninger, familie fotos, kontrolrapporter, regnskaber, opskrifter og meget, meget andet. Mulighederne er mange. Det klassiske tilbehør er faneblade og registre, samt lommer og omslag. Har du også brug for, hurtigt, at kunne læse dig frem til, hvad dine rindbind og brevordnere indeholder kan du også med fordel købe nogle rygetiketter.

Du finder hele vores udvalg i kontorartikler her. Se også vores udvalg i arkivering og ringbind lige her.