Plastlommer & omslag
Vores anbefalinger til dig

Plastlommer og omslag – den skjulte helt til din arkivering af dokumenter

Plastlommer og omslag er måske ikke det mest interessante emne at snakke om, dog er de essentielle ting at have på kontoret, derhjemme og i skolen, da de er med til at gøre, at arkiveringen bliver nem, praktisk og hurtig. At holde orden i sine dokumenter er måske heller ikke helt interessant, men det er dine dokumenter til gengæld. Derfor kan man ved brug af plastlommer og omslag beskytte dem, så de vil kunne holde i lang tid fremadrettet.

Her hos Hertels Boresko A/S har vi en masse forskellige typer af plastlommer og omslag. Her på denne side finder du alt fra etuier, fotolommer, kataloglommer, plastlommer, plastomslag, selvklæbende lommer og signallommer. Så næsten lige meget hvilken opgave du står og skal have klaret, så har vi en lomme eller et omslag, der kan løse det.

De forskellige typer af plastlommer og omslag

Etuierne, vi forhandler her hos Hertels Boresko A/S, er lavet af plast, og de kan findes i størrelserne A4, A5, A6 og A7. Ofte er de lavet af stærk pp-plast, som er blevet forstærket ved indstik stedet, så de er pålidelige og kan holde i lang tid. Etuierne holder dine papirer, kort eller noget helt tredje i sikkerhed for snavs, og de forhindrer indholdet i at blive ødelagt. Etuierne kommer ofte i pakker af 100 stk, så man kan have et lager til, når man skal bruge dem.

Fotolommer er, som navnet antyder, lavet til at sætte fotos i, som man har fået fremstillet. De beskytter dine billeder, så de kan holde i mange år. Så kan flere generationer få glæde af dem, og sammen mindes de gode gamle stunder. Der findes næsten ikke noget bedre end når sin mor, far eller bedsteforældre tager fotoalbummet frem, og alle sidder og mindes de gamle dage, hvor de var unge, og man selv var helt lille.

Det er måske ikke helt så perfekt, når den bliver hevet frem og vist til kærester og venner, især hvis det er pinlige billeder, men det er vel også en del af charmen ved fotoalbums. Hovedsagen er, at fotolommer er perfekte til at beskytte dine højtelskede fotos. De er samtidig med til at skabe orden i dine samlinger af billeder, som er med til, at man kan finde dem frem oftere, da man ikke behøver lede efter billederne i alle mulige skuffer og kasser. Det er jeg selv skyldig i at have gjort det, nemlig.

Lommerne kan man købe til 2 eller 4 billeder i en lomme, alt efter størrelsen på billederne og lommen. Dog skal man stadig holde billederne væk fra lys og opbevare dem rigtigt, for at de kan holde i mange år fremover. De mest brugte størrelser til billeder er 10x15 cm, hvilket også er en størrelse, som du kan finde i vores sortiment. Andre formater fås også. Ofte er de fleste lommer på størrelse med en A4-side.

Kataloglommer er lommer, hvor der er plads til at opbevare store dokumenter og kataloger i. Der findes forskellige modeller, og nogle kan man få med en klap, metalskinne eller med huller i siden. Størrelsen på dem er ofte den samme som en A4-side. Mærkerne, vi forhandler, er Leitz og Elba. Køber man kataloglommer med huller i siden, er de nemme at sætte i brevordnere og ringbind, så de kan blive arkiveret. De har lang holdbarhed, og ofte kommer de i et stærkt, blødt og præget folie.

Plastlommer er også til arkivering, hvor de holder dine dokumenter fri for fugt, krøller og snavs. De kan sættes i mapper, så dokumenterne bliver ekstra beskyttet, og så man kan holde orden i sine dokumenter. Nogle af vores modeller har vores Green Office mærke. Det er et mærke. du kan købe efter, hvis jeres virksomhed gerne vil være mere bæredygtig og gøre noget godt for miljøet samtidig med, I får købt essentielle ting til kontoret. Plastlommerne kommer i størrelserne A4, A3, A4+ og A5.

Plastlommer med lynlås sælger vi også, men man kan også få dem med præg, i tværformat, med åbning i top og venstre side, rengøringsvenlige, med flap og andre funktioner. Vi forhandler mange mærker indenfor plastlommer. De mest populære mærker, vi forhandler, er Bantex, Esselte og Q-line.

Plastomslag kan du også købe her på Hertels Boresko A/S. De er også yderst velegnede til arkivering på kontoret eller derhjemme. De kan fås i mange forskellige farver og størrelser. Den mest populære størrelse er plastomslag i A4 i farven transparant. Mærkerne, du kan købe plastomslagene i, er Esselte, Bantex, BNT, Q-Line, Securit og Leitz.

Selvklæbende lommer lader dig klistre dem på næsten alle overflader, hvilket kan være en fordel, hvis man eventuelt har en mappe, man gerne vil have en lomme på forsiden af. Farverne og størrelserne, de kommer i, er mange, så du har de bedste muligheder for at finde lige præcis den type, du leder efter.

Signallommer er en plastlomme, som har en farvet kant, ofte nederst i højre side. De bliver brugt i brevordnere og ringbind til arkivering, og farverne i siden gør, at du nemt kan bladre igennem mapperne og finde den farve, du leder efter. Med disse lommer er det oplagt at farvekoordinere dem.

Hvad er forskellen på plastlommer og omslag?

Forskellen er, at plastlommer har huller i siden, så de nemt kan blive sat ind i ringbind eller brevordnere. Plastomslag er uden huller og kan placeres i elastikmapper eller 3-klap mapper, opslagstavler m.m. Så forskellen ligger både i, hvordan de ser ud, og hvilke mapper de passer til, men deres funktion er meget den samme. De beskytter begge dine papirer mod at blive krøllet og snavset. De gør samtidig, at du kan holde orden i dine dokumenter ved hjælp af arkivering, så du ikke mister dem. De mest populære varer, i vores sortiment, er vores plastlommer A4 og plastomslag A4, men vi forhandler også størrelserne plastlommer A5, A3 og A4+. De samme størrelser forhandler vi plastomslag i.

Køb plastlommer og omslag lige her på Hertels Boresko A/S

Her hos Hertels Boresko A/S har vi et stort udvalg indenfor plastlommer og omslag. Faktisk har vi 25.000 varer i vores webshop, og det tal bliver kun større. Vi har næsten alt, hvad man måtte ønske sig til kontoret, og som man dagligt bruger i sin arbejdsdag. Du er velkommen til at kigge vores store sortiment ud, efter du har kigget på plastlommer og omslag, måske er der noget andet, som kunne friste. Køber du for over 800 kr., så giver vi fragten. Det er ikke helt dårligt, mener vi selv.

Lommer og omslag til dine papirer. Plastlommer itl at sætte i dine mapper, eller omslag om dine papirer så de ikke bliver krøllede og smudset.

Klik her og se hele udvalget i arkivering. Eller se vores sortiment i arkivsystemer og fotolommer her.