Emballage
Vores anbefalinger til dig

Emballage – stort udvalg

Med emballage, kasser og indpakning i mange forskellige størrelser og former, finder du højst sandsynligvis det som du har behov for, hvis du har brug for at sende en nogle varer, pakke en gave ind eller sikre dig imod, at din forsendelse lider skade under transport. Eller har du omvendt brug for nogle kasser, hvor du kan opbevare papirer og materialer, finder du også et stort udvalg indenfor bølgepapkasser i diverse størrelse hos Hertels Boresko A/S. Om det er fordi, at I skal flytte kontor eller har brug for at pakke noget ned for bestandigt, finder du højst sandsynligvis den bølgepapkasse, I skal bruge på Hertels Boresko A/S.dk.

Men udover de mere klassiske papkasser, finder du også paprør, plastkasser og pakkefyld/kassefyld og meget, meget andet. Iblandt vores sortiment af emballage har vi også flere produkter, som matcher en mere bæredygtig profil, hvis du ønsker, komme tættere på en realisering af de grønne ambitioner i firmaet.

Brug for vejledning?

Har du spørgsmål vedrørende levering, kan du ikke lige finde den varer du søger eller har dy brug for et godt råd inden du bestiller din emballage. Er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig på mail og telefon 55 72 10 75 man-torsdag fra 8-16 og fredag fra 8-15.

Fødevareemballage

Var det ikke papkasser, pakketape og hobbyknive du søgte, men derimod papirsposer og emballage til fødevare, kan du bare tage den med ro. Vores store udvalg af emballage indbefatter b.la. også diverse poser til opbevaring af fødevarer, pølseæsker og take away emballage. Dét og mere til finder du under fødevareemballage.

Transporter sikkert din forsendelse

Det er vigtigt med ordentlig beskyttelse, hvis du ønsker at sende dine gaver, pakker eller varer forsvarligt afsted. Selvfølgelig vil det altid være svært at finde en skudsikker løsning, men med noget emballagetape, forsendelseslommer og pakkefyld, kombineret med en robust papkasse, er du i hvert fald mere sikker end, hvis du var foruden, når din forsendelse kommer forbi mange hænder, transportbånd og køretøjer på sin vej til sin destination. Har din forsendelse en høj værdi eller også vil du bare gerne gøre det svære for langfingrede tyve, at bryde din forsendelse op, kan du gøre brug af vores forsendelsesemballage med selvklæbende lukningsforsegling, der gør det sværere at bryde emballagen op. Du finder også blandt vores store udvalg af emballage boblekuverter, der kan absorbere noget af slaget og beskytte din forsendelse under transporten. Dem finder du i færre forskellige farver, størrelser og funktioner. Den vel nok billigste løsning, hvis du ønsker at beskytte din forsendelse, er nok kassefyld. De små hvide pakkechips, som noget kalder dem, skal bestemt ikke undervurderes. Måske kan de være forskellen mellem en ødelagt varer og en dårlig kundeoplevelse og en forsendelse, der leveres i et stykke og en glad kunde. Sender din virksomhed mange leveringer om dagen, er kassefyldet måske den rette løsning. Det er ofte en billig løsning og let at dosere.

Er din forsendelse en større genstand som fx en lampe eller en vase, kan du med fordel bruge bobleplast eller boblefolie. Helst suppleret med fx noget kassefyld, så dine varer ikke flyver rundt inde i kassen under transporten. Derudover er bobleplast også nyttigt, hvis du pakker det rundt om genstanden ned og godt vil forsendelsen lidt ekstra beskyttelse.

Kasser og forsendelsesæsker

Du finder et bredt udvalg af flyttekasser, papkasser og forsendelsesæsker hos Hertels Boresko A/S. Om du står på tærsklen til at skulle flytte eller mangler kasser til din næste levering, kan du på Hertels Boresko A/S.dk finde den rette papkasse for dig. Vores bølgepapkasser fås i diverse tykkelser, fx 4 mm, 5 mm og 7 mm, og størrelser. Skal din forsendelse indeholde mere end, hvad en standard papkasse kan klare. Sælger vi også containerkasser i forskellige størrelser. Er det ikke en kasse til forsendelse du skal bruge, men til opbevaring, er der også gode råd at hente der. Vi har også plastkasser i forskellige størrelser, samt med og uden lå. Derudover foldbare kasser. Ligger du inde med en masse bunker af gamle regnskabsmapper, rapporter og andre former for papir, der er blevet arkiveret gennem årene, men du nænner ikke at smide det hele ud – er en plastkasse måske en løsning. Plastkassen er mere modtagelig overfor vand, hvilket er en fordel, hvis den står placeret et fugtigt eller koldt område.

Pakketape, strækfilm og forsvarlig forsendelse

Kontortape duer ikke, hvis du skal sikre din pakning, ikke går op. Særligt forsvarlig er det i hvert fald ikke. Derfor er det jo heldigt, at pakketape er opfundet. Hos Hertels Boresko A/S finder du et stort udvalg af pakketape; Pvc, PP og Tesa. Deriblandt tape med trykt på, hvis du ønsker at markere, at der er tale om en forsendelse, man bedes behandle varsomt. Udover at megen slags pakketape holder kassen lukket, kan det også give lidt ekstra beskyttelse til kassen fra slag af. Sender du mange pakker om dagen kan det hurtigt bliver trættende, hvis man altid skal rive eller klippe et nyt stykke af. Derfor kan du med fordel bruge en pakketapedispenser. Så vil processen med at lukke pakkerne både bliver hurtigere og nemmere, men også mindre krævende.

Sender du til tider større leverancer afsted end papkasser og kuverter. Dvs. gods og paller. Finder du også hos Hertels Boresko A/S et stort udvalg blandt strækfilm som du bruger til at sikre og stabiliseret paller med. Så du da sikker på, at de ikke uden videre vælter og vil være forsvarlige at transportere.

Gavekortæsker og gaveindpakning

Om du driver en webshop eller en fysisk butik er som sådan underordnet. For har du i forvejen besluttet dig for, at du godt vil give dine kunder muligheden for at glæde andre med et gavekort til din virksomhed, kan du med fordel fuldende oplevelsen med en fin lille gavekortæske, der både fås i sort og hvid.

Skal du dine kunder også have mulighed for at få pakket deres indkøb ind eller ønsker du selv, at glæde dine medarbejdere eller samarbejdspartnere med en flot indpakning, finder du blandt vores gaveindpakning cellofan, gavebånd, silkepapir meget, meget andet.

Vinemballage

Vinæsker tager sig ofte både flot ud og er praktiske, hvis du har med mere end en vin at gøre og giver både en smule ekstra beskyttelse til vinen. Derfor finder du også i vores sortiment af vinæsker og vinemballage både billige vinæsker, forsendelseskasser til vin og vinkasser til opbevaring.

Miljøvenlig emballage

Det skal ikke være så svært at købe bæredygtigt ind. Derfor har vi ønsket, at gøre det så let for dig som overhovedet muligt, hvis du vil bringe din virksomhed tættere på en grønnere profil. Du kan derfor med fordel kigge efter Hertels Boresko A/S eget Green Office mærkat, som vi sætter på produkter, der på den ene eller anden måde vil kunne bringe den grønne omstilling tættere.

Bæreposer, prøveposer, slikposer – alle slags poser

Gå ikke ned på poser. Du kan nemlig bruge dem til lidt af hvert. Hos Hertels Boresko A/S finder du poser i alverdens former, størrelser og i forskelligt materiale. Måske arbejder du til dagligt på værksted, hvor du har møtrikker, dimser og diverse småting, som du ønsker at holde samling på. Eller også driver du en gårdbutik, hvor kunderne skal have mulighed for at tage deres køb som fx kartofler og jordbær med hjem uden at støde dem undervejs. Uanset hvad finder du hos Hertels Boresko A/S et stort udvalg af poser.

Billig emballage

Hos Hertels Boresko A/S finder du et stort udvalg af emballage, deriblandt billigt emballage. Så ønsker du at kunne gøre et godt køb, kan du med fordel skrive dig op til vores nyhedsbrev, hvor vi vil præsentere tilbud, udsalg og andre gode handler i. Apropos fordele …

Bliv fordelskunde – det er der fordele i

Hvis du på forhånd ved, at du vil få et større forbrug af emballage, kan du med fordel blive fordelskunde hos os. Hele formålet med det er, at det bliver lettere for dig at købe ind. Som fordelskunde får du et login til vores hjemmeside, hvor du let og hurtigt kan få et overblik over dine tidligere ordrer og lave en genbestilling. Det er særligt praktisk, hvis du kontinuerligt skal bruge de samme varer. Så skal du nemlig ikke finde den på vores hjemmeside hver eneste gang. Læs mere her.

Emballage – oftest stillede spørgsmål

Herunder finder du svar på nogen af de mest stillede spørgsmål indenfor emballage.

Hvor køber man emballage?

Du kan købe din emballage lige her hos Hertels Boresko A/S. Lettere kan det være. Vi har et stort udvalg indenfor kasser, pakketape, poser og meget andet. Du går derfor ikke forgæves her.

Hvad er emballage?

Definitionen på emballage er, at det er materiale som bliver brugt til at pakke omkring et produkt eller en varer, b.la. med det formål, at beskytte den.

Klik her og se udvalget i reklameartikler. Eller se vores sortiment i kasser og æsker her og gaveindpakning her.