Sådan vælger Du den rigtige Makulator.

Vælg en makulator, der passer til arbejdspladsens behov, da dette kan spare tid og øge effektiviteten. Når du vælger en makulator, skal du først og fremmest overveje dine specifikke behov, både i forhold til mængden af papir, der skal makuleres, og hvor ofte maskinen vil blive brugt, hvorfor du bør overveje:

Sikkerhedsniveau

I henhold til GDPR lovgivningen må fysiske dokumenter som indeholder personfølsomme oplysninger ikke smides i skraldespanden. De skal makuleres, så det ikke er muligt at genskabe informationen. Derfor anbefalder vi, at man vælger en makuleringsmaskine med sikkerhedsniveau P4 eller højere, til makulering af personfølsomme oplysninger. Det er vigtigt, at dokumenter med dine personlige oplysninger på, følsomme virksomhedsoplysninger eller personoplysninger på dine kunder eller medarbejdere altid destrueres ved hjælp af makulering, inden det smides ud.

Makuleringstype

Afhængig af sikkerhedskravene kan det være nødvendigt at vælge en makulator, der skærer papir i enten strimler (strip-cut), kryds (cross-cut) eller mikropartikler (micro-cut, også kaldet konfetti). Højere sikkerhedsniveauer kræver mindre papirpartikler.

Herunder ses vores udvalg af makulatorer med micro-cut.

Arkkapacitet

En makulator med en høj arkkapacitet kan håndtere flere ark papir ad gangen. Dette er især vigtigt på en travl arbejdsplads, hvor mange dokumenter skal makuleres løbende. Er makulatoren derimod til privat brug, hvor der ofte kun er få brugere og små mængder, kan man med fordel gøre brug af en mindre makulator, da en makulator til hjemmet måske blot behøver at håndtere 5-10 ark.

Affaldsbeholderens størrelse

En stor affaldsbeholder betyder færre afbrydelser for at tømme makulatoren, hvilket er praktisk, når mange medarbejdere bruger maskinen.

Driftstid & støjniveau

Makulatorer har ofte en maksimal kontinuerlig driftstid, før de skal køle ned. På et kontor, hvor makulatoren bruges intensivt, er det vigtigt at vælge en model med en længere driftstid. Støj påvirker ens arbejdsklima, og er for rigtig mange et irritationsmoment i arbejdsdagen, hvorfor støjsvage (50-70 db) modeller er at foretrække, særligt i storrumskontorer med højt aktivitetsniveau og mange mennesker.

 

Få gode råd til, hvordan du vælger den rigtige makulator fra eksperter hos Hertels Boresko.

Kontakt kundeservice i Næstved på 55 72 10 75

Kontakt kundeservice i Roskilde på 46 77 02 00

Du kan også sende en mail på info@hertelsboresko.dk


Vores malulatorguide kan i to enkle steps hjælpe dig med at finde den rette makulator.

  1. Klik på antal brugere.
  2. Vælg sikkerhedsniveau.

OBS: Vores makulatorguide finder de makulatorer, som er tilgængelige på hertelsboresko.dk.