Arkivering
Vores anbefalinger til dig

Arkivering – find hvad du skal bruge

Arkivering er vigtig. For uden arkiveringen ender ens papirer, dokumenter og regninger enten med at forsvinde eller hobe sig op i utallige stakke, så overblikket hurtigt forsvinder. Derfor er det vigtigt med arkivering. Du finder derfor diverse forskellige løsninger indenfor arkivering hos Hertels Boresko A/S. Arkivsystem; højt som lavt. Brevbakker; farverige som monotone farver. Mapper i forskelligt materiale. Og meget, meget mere. Hos Hertels Boresko A/S finder du et stort udvalg af arkivløsninger fra kende mærker som Esselte, Durable, Leitz og Bantex. Der er derfor redeligt med muligheder for at finde den arkiveringsløsning, som matcher dit behov.

Gør arkiveringen nemt, hurtigt og smart

Arkivering gør det bare meget lettere at holde samling på sine dokumenter og papirer. Om det er hjemme i privaten, hvor du har brug for at holde styr på familiealbummene, på jobbet eller foreningen. Mulighederne for din arkivering er mange. Du kan opdele dine dokumenter og papirer i arbejdsmapper eller kartonmapper efter farver, eller sortere dit hængemappeskab efter bestemte mener, år eller noget helt tredje.

Arkivering – oftest stillede spørgsmål

Det skal være nemt, at finde svar på sine spørgsmål. Derfor har vi forsøgt, at svare på nogle af de oftest stillede spørgsmål.

Hvad er arkivering?

Ved arkivering lægger man noget materiale, ofte rapporter og papirer, i arkiv til videre opbevaring. Formålet er, at du hurtigt kan finde frem til dét, som du har aktiveret.

Hvor køber man arkivsystemer?

Du kan finde dine arkivsystemer hos Hertels Boresko A/S. Vores leveringsbetingelser er gældende i hele Danmark, på nær på Grønland og Færøerne. Vores chauffører leverer b.la. kontorinventar i Greve, Køge, Slagelse og Næstved. Du kan derfor roligt bestille dit aktiveringssystem hos Hertels Boresko A/S.

Klik her og se hele udvalget i kontorartikler. Eller se vores sortiment i skrivebordstilbehør her og brevbakker her.