Telefoni til erhverv

Saml alt erhvervstelefoni ét sted: Hos Hertels Boresko har vi over 30 års erfaring med IT og tilbyder løsninger til erhvervskunder, som dækker over både professionel rådgivning, installation og opsætning af printermaskiner, mobiltelefoner og bærbare computere.

Om du har brug for hjælp til printeropsætningen eller reparation af mobilen, så sidder vores eksperter derfor klar til at hjælp dig. Mobiltelefoner til alle behov

Opsætning af printer

Smid frustrationerne og overlad trygt opsætningen og installationen af din nyindkøbte printer til vores eksperter. Lad os vejlede dig gennem dit køb og hjælpe med din printers opsætning, så den er klar til brug.

Vi hjælper med alt fra tilslutning af printer og opsætning af software til basis fejlsøgning og scan-til-mail-funktion. Printer du personfølsomme dokumenter ud, såsom lønsedler og ansættelseskontrakter, kan vi også op sætte en sikker-udskrivning-funktion.

Spar tid og lad systemet om at bestille dine toner blækpatroner. Med en MPS-løsning bestiller printeren helt automatisk, når den er ved at løbe tør for toner/blæk.


Refurbish computere

Bedre for miljøet. Billigere at anskaffe. Bestået i tests. En brugt bærbar computer giver rigtig god mening, om det gælder at indfri de grønne ambitioner eller få fat i noget pålideligt elektronik. Alle vores refurbished computere og brugte laptops er genanvendte og gennemtestet af et hold elektronikkyndige teknikere, så fejl og defekter er udbedret.

På trods af, at alle refurbish computere leveres 100% funktionelle, stilles der af vores leverandør, 12 måneders garanti pr. enhed. 

Har du spørgsmål til, hvilken brugt bærbar du skal vælge eller om det er fordi den refurbish bærbar du søger ikke er at finde, så tøv ikke med at hive fat i vores eksperter.

 


Mobilabonnementer

- Erhvervstelefoni i én samlet løsning 

Undgå missede opkald med et erhvervsabonnement hos Hertels Boresko og Telekæden Roskilde. I samarbejde med vores udbydere leverer vi mobilabonnementer til erhverv, der tæller Greenteel, Uni-tel og Dstny. Har du spørgsmål, så kontakt endelig vores eksperter.

Med vores telefoniløsninger til erhverv, har du mulighed for at få samlet dit erhvervstelefoni i én pakke - enten som et traditionelt abonnement eller IP-telefoni. Er det derfor på udgik et efter en mobiltelefon med abonnement, så kigger du det helt rette sted. 

 


Mobiltelefoner til alle behov

Tal med en ekspert

 

Tim Christiansen

IT Salg & Support
Tlf.: 28 77 00 00
Mail: tim@hertelsboresko.dk

 

Torben Ken Nielsen

IT Salg & Support
Tlf.: 28 91 00 00
Mail: tn@hertelsboresko.dk