Landsdækkende dag til dag levering

Alle varer leveres ufranko. Leveringsbetingelserne er gældende i Danmark (Grønland og Færøerne undtaget)

Placerer du din ordre inden kl. 12.30 afsender vi lagervarer samme dag. Vores faste kunder har dog en fast ugentlig leveringsdag, med mindre andet ønskes.

Varerne leveres med fragtmænd eller egne chauffører. Varer købt med betalingskort afleveres uden kvittering, hvis ikke der træffes nogen hjemme. Ønsker du at vide, hvornår på dagen varen leveres, er du velkommen til at kontakte kundeservice på tlf. 55 72 10 75.

Møbler leveres med fragtmand eller møbeltransport. Det kan aftales, at levering af møbler foregår med egen bil, og at vores montører stiller møblerne op.

Fragt

Ved køb af varer for over 800 kr. ekskl. moms
Leveres fragtfrit i Danmark*

Ved køb af varer for under 800 kr. ekskl. moms

Fragt- og ekspeditionstillæg fra kr. 59,- (ekskl. moms)*

* Møbler faktureres kunden efter faktiske vægt, og hvert møbel har derfor individuelle forsendelsesomkostninger, alt efter hvilket produkt du køber. Samtidig er den fragtfri grænse ikke gældende ved køb af møbler.

Større og/eller tunge varer og møbler leveres kun til nærmeste fortov eller rampe uanset fakturabeløb. 

Opbæring og montage kan ske mod tillæg. 
Kontakt Kundeservice på tlf. 55 72 10 75 for yderligere information.

Paller

Vi gør brug af det danske fragtmandssystem, som bygger på princippet om, at der byttes paller ved hver levering. Du er dermed forpligtet til at udlevere tomme og ubeskadigede EUR-paller til fragtmanden, svarende til det antal paller du får udleveret. Hvis ikke du har nok byttepaller, bliver du faktureret for de manglende byttepaller. Husk at det er dit ansvar at pallerne er i god stand, tørre og let tilgængelige.