Vores anbefalinger til digHertels Boresko A/S - online kontorforsyning 

Velkommen hos Hertels Boresko A/S - leverandør til et godt arbejdsliv. Vi er en dansk virksomhed, som blev grundlagt i 1933, og selvom det er mere end 80 år siden, så synes vi aldrig, at god service går af mode. 

Hertels Boresko A/S tilbyder online kontorforsyning til små og store virksomheder samt private i hele Danmark. Vi forhandler alt lige fra kontorartikler, catering, reklameartikler, emballage, hygiejne, elektronik, kontormøbler og meget mere. Vi har et stort fokus på bæredygtighed og kvalitet, som gør det nemt for dig at handle ind med god samvittighed.

Vi har gjort det let for dig at handle grønnere. Vi har nemlig udviklet Green Office mærket, der samler produkter med en grønnere profil. Kig efter Green Office logoet, når du handler hos os. Så køber du altid de produkter med en grønnere profil.

Vi tilbyder smarte ’’all-in-one’’ løsninger, så du kan koncentrere dig om det vigtige - dit arbejde. Med mere end 25.000 forskellige produkter på vores hjemmeside kan du finde alt til det moderne kontor her hos os, og få det leveret fra dag-til-dag med gratis levering ved køb over 800 kr. eks. moms.

Fordele ved at handle hos os:

  • Et kæmpe udvalg af kvalitetsprodukter samlet ét sted
  • Konkurrencedygtige, skarpe priser 
  • Kompetent rådgivning fra vores team med mange års erfaring
  • Den lokale, gode service samt adgang til ’den store virksomheds’ indkøbsfordele
  • Nemt at vælge grønnere alternativer til kontoret

Udover disse fordele får du endnu flere, hvis du er fordelskunde hos os. Hertels Boresko A/S er medlem af OSD-gruppen, hvilket betyder, at vi kan tilbyde dig skarpe, konkurrencedygtige priser på de nyeste kvalitetsprodukter samt den gode, lokale service.

Hertels Boresko A/S er kendt som kontorets bedste ven, og vi tilbyder alt, hvad den moderne virksomhed har brug for, og vi er altid klar til at skabe personlige løsninger til jeres behov. Vi sætter en ære i vores arbejde og bestræber os altid på at være bedre end i går.