Rengøring
Anbefalet
Herma etiket fjerner 15ml
Spar 9%
1265
Normalpris DKK 125,94
Fra DKK 114,94 / Stk. inkl. moms
DKK 91,95 ekskl. moms
Gulvpleje Abena uden voks, m/farve/parfume 5 liter Gulvpleje Abena uden voks, m/farve/parfume 5 liter
Spar 19%
160516
Normalpris DKK 178,44
Fra DKK 144,69 / Stk. inkl. moms
DKK 115,75 ekskl. moms
Viser 1 til 2 af 2
Vores anbefalinger til dig

Rengøringsprodukter til din virksomhed

Hvis du bruger 8 timer eller derover hver dag under det samme tag – ønsker du så ikke også at din arbejdsplads er ren og har et godt indeklima?

Et pænt og rent miljø giver glæde på arbejdspladsen, og vil derfor effektivisere dine medarbejdere og dig selv – det er god stil!

Her hos Hertels Boresko A/S er vi eksperter i hygiejne og rengøring, da vi nemlig ved hvor vigtigt et rent arbejdsmiljø er. Vi har et stort udvalg i alt lige fra affaldsløsninger til opvaskesæbe, så hvis du derfor står og er i tvivl over hvilke rengøringsmidler eller rengøringsartikler er noget lige for dig, kan du altid ringe for god og kompetent rådgivning på: 55 72 10 75 mellem 8-16 mandag til torsdag og 8-15 fredag, eller også kan du fange os på mail: info@hertelsboresko.dk.

Affaldssortering i fokus

Siden udgangen af 2022, er der kommet nye affaldssorteringsregler fra miljøministeriet. Disse nye krav og regler lavet et skærpet fokus på affaldssortering, og derfor skal der selvfølgelig også være mulighed for at være med i den grønne omstilling på arbejdspladserne – Du kan læse om de nye regler og affaldsbekendtgørelsen lige her.

Vi har derfor, her hos Hertels Boresko A/S udvidet vores sortiment indenfor affaldshåndtering.

Vi har affaldssystemer i høj kvalitet fra velkendte mærker såsom Durabin og Bica. Herudover tilbyder vi også affaldspiktogrammer så dig og dine medarbejdere nemt kan se hvilken type affald der hører til hvor. Hvis du ønsker at se alle vores affaldshåndterings-løsninger, kan du klikke her.

Professionelle Rengøringsmidler og rengøringsartikler

Når man skal have lavet hovedrengøring, er det meget vigtigt med de helt rigtige rengøringsmidler- og artikler – for det er nemlig ikke lige meget hvilket rengøringsmiddel du bruger. Du kan derfor med fordel overveje hvor store overflade er det du ønsker at rengøre. Er der noget der skal desinficeres, og har du behov for noget middel som kan komme ind i små sprækker og revner, såsom skumrengøring?

Hos Hertels Boresko A/S kommer vi ikke sovende til noget, og derfor tilbyder vi også et stort sortiment af Rengøringsmidler og artikler som bliver brugt af professionelle landet over.

Vi har mange forskellige kategorier fyldt med rengøringsprodukter, så hvis du er interesseret, kan du se vores store udvalg lige her: rengøringsmidler og rengøringsartikler.

 

Toilet rengøring – står du og mangler kraftige produkter?

Somme tider kan det være svært at få et toilet eller badeværelse til at blive helt pletfrit, og andre gange skal der bare nogle kraftige rengøringsmidler til.

Hvis det kniber med at få rengjort kummen i toilettet helt i bund, kan du med fordel følge disse trin:

Anskaf dig en toiletbørste, engangshandsker, kraftig toilet rens der også fjerner kalk, en klud og desinfektionsmiddel eller overfladedesinfektionsservietter.

  • Tag evt. ringe, smykker og ur af og derefter påfør dine engangshandsker, vær sikker på at disse sidder tæt til dine hænder, og kontrollér at der ingen brud eller revner er at finde i handsken.
  • Først bør du skylle ud i toilettet, så du gør overfladerne fugtige og våde i kummen. Dette gør det lettere for toiletrensen at fjerne kalkaflejringer.
  • Dernæst hælder du toilet rens i kummen og op under kanten, under toiletbrættet – brug gerne rigeligt indtil hele overfladen i kummen er dækket, lad dette sidde i ca. 5 minutter og virke.
  • Mens du venter på virkningen fra toilet rens, tag da din renseserviet eller en klud med desinfektionsmiddel
    og spray på resten af toilettet og tør efter – start øverst og bevæg dig ned, mens du også husker toiletbrættet.
  • Efter du har tørt toilettet af med desinfektionsmiddel, bør du smide din renseserviet ud eller din klud til vask. Tag nu din toiletbørste og børst godt i kummen, hvor der har været påført toiletrent – børst gerne i et helt minut og derefter skyl ud, og læg toiletbørsten på plads i den medfølgende beholder.

Tillykke! Dit toilet er nu rent og skinnende som nyt.

Engangshandsker er din bedste ven når du vil undgå udtørrede og beskidte hænder.

Når man skal rengøre i dybden, vil engangshandsker klart være din bedste ven, uanset om de er lavet i latex, nitril eller vinyl vil disse handsker være med til at holde dine hænder væk fra snavs og rengøringsmiddel der udtørrer dine hænder.

Når det så er sagt, anbefaler vi at du har handsker på i 20 minutter af gangen, medmindre du anskaffer dig et par stofhandsker til brug inde under dine engangshandsker. Disse stofhandsker vil mindske fugtighed og bakteriedannelse i handsken ved brug, så du fortsat kan have håndhygiejne i fokus.

Hvis du sidder og tænker, hmm hvad er så forskellen på vinyl, nitril og latex handsker og har det nogen påvirkning for mig? – ja, uanset hvad du skal bruge dine handsker til, vil materialet have en stor betydning for, om du kan udføre det pågældende arbejde. Et eksempel er, hvis du skal arbejde med kraftige rengøringsmidler eller mad med højt fedtindhold, bør du holde dig fra vinylhandsker, da disse kan opløses ved ovennævnte midler, og derimod købe nitrilhandsker i stedet. Hvis du ønsker at se vores udvalg og læse mere om vores handsker kan du klikke her.

Fordele ved at købe rengøringsprodukter på nettet

Her hos Hertels Boresko A/S har du netop mulighed for at købe rengøringsprodukter til gode priser på vores webshop. Men hvorfor bør du købe dine rengøringsprodukter hos os, og ikke i en fysisk butik? Det kan du læse om her:

Først og fremmest opnår du store fordele ved at handle på nettet her hos Hertels Boresko A/S. For det første, sparer du meget tid, da vi kun er få klik væk og en evt. fysisk butik kan muligvis være flere kilometer væk, og du er derfor ikke altid sikker på at de har det på lager – det kan du altid holde øje med her hos os, via vores webshop.

Men, hvis du stadig ønsker at køre en tur, er det også altid muligt at bestille til afhentning på vores adresse i 4700 Næstved, Kuhlaus vej 80.

Den anden fordel du får ved at købe rengøringsprodukter online, er at du nemt kan sammenligne priser. Du kan derfor let have flere faner åben og sammenligne priser på den vare du ønsker – Hvis du derimod går i en fysisk butik, kan det være svært at overskue hele udvalget.

Hertels Boresko A/S – Kontorets bedste ven siden 1933

Hertels Boresko A/S blev grundlagt helt tilbage i 1933. Derfor har vi igennem årene opbygget en stor erfaring og viden om de mange forskellige produkter, der er brug for på et kontor, lager i en butik og så videre. Har du brug for råd og vejledning omkring, hvilke kontorartikler der vil passe til jeres behov, så er vi altid klar til at hjælpe dig.

Vi står klar til at betjene dig, hvis du har brug for en pålidelig og professionel rengøringsforsyning. Vi har mange faste kunder, der samler sine indkøb os hos og som har brugt os i mange år. Det kan være alt lige fra desinfektion til opvaskemiddel og glasrens - de produkter som der jævnligt er brug for at få fyldt op. Ved at samle dine indkøb af rengøringsprodukter, kan du spare rigtig meget tid på dine indkøb. Det er ressourcer, der kan bruges på andre opgaver.