Affaldshåndtering

Fra d. 31. december 2022 er der nye regler for sorteringen af husholdningslignende affald fra virksomheder. 

Hvad betyder det? Det betyder at man skal til at sortere sit affald i 10 fraktioner. 

Vil du læse mere om de nye regler og hvordan du skal forholde dig til dem - kan du læse mere her

Anbefalet
Affaldsopsamler 90 cm sort/alu/plast med flad gribefunktion
Spar 14%
100000545801
Normalpris DKK 164,69
Fra DKK 140,94 / Stk. inkl. moms
DKK 112,75 ekskl. moms
Viser 1 til 1 af 1
Vores anbefalinger til dig

Korrekt affaldshåndtering

Affald. Størstedelen af alle mennesker generer det, og derfor er det vigtigt, at vi sørger for, at vores affaldshåndtering er korrekt og forsvarlig. Affald er ikke blot affald. Der findes mange forskellige affaldstyper, som man bruger til at opdele affaldet efter. Derved kan man kildesortere affaldet, og dermed gøre det lettere at genanvende brugbare materialer igen og igen.

Hos Hertels Boresko A/S har vi et hav af muligheder indenfor affaldsløsninger, så du kan få opfyldt dit behov. Hos os finder du adskillige muligheder, når det kommer til affaldshåndtering og affaldssortering. Vores sortiment byder på diverse affaldsbeholdere og systemer, der kan kombineres med flere forskellige pose- og sækkeløsninger.

Ved at gøre brug af korrekt affaldshåndtering kan mange af materialerne blive genanvendt, som ikke sker, hvis man blander materialerne, da de derved vil blive kørt til forbrænding. Dermed vil brugbare materiale gå til spilde. Her på siden finder du produkter til kildesortering og affaldssortering. Vi forhandler blandt andet affaldssystemer, affaldsposer, affaldsspande, udendørs askebægre og meget mere.

Hvad er egentlig affaldshåndtering?

Affaldshåndtering er blot, at alt affald skal sorteres, håndteres og derefter bortskaffes infektionshygiejnisk forsvarligt, så det ikke indebærer en risiko for personalet, som der senere skal håndtere affaldet i henhold til Miljøstyrelsens vejledning. Ved at udføre korrekt affaldshåndtering bliver flere materialer genanvendt, samt færre nye ressourcer skal udvindes.

Affaldet skal opdeles i husholdningsaffald, vævsaffald, andet farligt affald og klinisk risikoaffald. Når man har med klinisk risikoaffald at gøre, skal man håndtere det på en bestemt måde. Den korrekte måde er, således at man kildesorterer ved produktionsstedet. Kan dette ikke lade sig gøre, skal man gøre det så tæt på som muligt. Man skal have så lidt direkte kontakt med affaldet som muligt. Emballering af affaldet skal ske i godkendt emballage, og man skal opbevare affaldet forsvarligt indtil afhentning.

Alt hvad du har brug for til effektiv affaldshåndtering

I vores sortiment finder du flere modeller, hvor der er mulighed for at kombinere flere affaldsbeholdere, når eller hvis behovet opstår. Derudover kan du også finde flere modeller, hvor du kan åbne affaldsbeholderen med foden eller ved et enkelt tryk. Det kan også være en fordel at investere i affaldsstationer eller affaldssystemer de steder på kontoret, hvor der bliver genereret flere forskellige typer affald. Eksempelvis i kantinen.

I vores sortiment finder du også forskellige løsninger til din dagligdag i form af pedalspande, affaldsbeholdere med vippelåg m.m. Derudover kan du udforske vores store udvalg af affaldsstativer, affaldssække, affaldsposer, affaldspiktogrammer m.m.

Ønsker du at få besvaret nogle spørgsmål omkring et produkt, din ordre eller noget helt tredje, kan du kontakte os i hele vores åbningstid. Så vil du komme i kontakt med en af vores dygtige, kompetente medarbejdere. Vores aktuelle åbningstider kan ses i bunden af siden. Ønsker du at kontakte os på mail, skal du blot sende din mail til info@hertelsboresko.dk. Vi vil bestræbe os på at besvare din henvendelse så snart som muligt.

Udforsk vores store, mangfoldige sortiment, og lad dig blive inspireret og fristet af de mange fantastiske produkter, som vi forhandler. Mange af vores produkter kan gøre din hverdag nemmere eller mere effektiv på en eller flere måder. Udover redskaber til affaldshåndtering har vi mange andre produktkategorier, som du kan udforske, efter du er færdig med denne produktkategori.

Vi har over 25.000 produkter på vores webshop, og der bliver løbende tilføjet flere. Derved kan vi blive ved med at tilbyde relevante produkter til dig og vores andre kunder, så du har de bedste muligheder for at finde alt, du har brug for til kontoret hos os. Vi er trods alt kontorets bedste ven.

Se også hele vores udvalg i rengøring, rengøring og affaldsspande.