Stofhandsker
Anbefalet
Latexhandske med velourisering L 8-9 blå 12 par
Spar 14%
1278793
Normalpris DKK 104,94
Fra DKK 89,94 / Pakker inkl. moms
DKK 71,95 ekskl. moms
Latexhandske med velourisering M 7-8 blå 12 par
Spar 14%
1278771
Normalpris DKK 104,94
Fra DKK 89,94 / Pakker inkl. moms
DKK 71,95 ekskl. moms
Handsker med plastdupper small hvid/blå
Spar 29%
4358
Normalpris DKK 10,00
Fra DKK 7,14 / Stk. inkl. moms
DKK 5,71 ekskl. moms
Handsker bomuld herre str. 10
Spar 24%
4354
Normalpris DKK 4,16
Fra DKK 3,18 / Stk. inkl. moms
DKK 2,54 ekskl. moms
Handsker bomuld dame str. 8
Spar 18%
4369
Normalpris DKK 3,50
Fra DKK 2,88 / Stk. inkl. moms
DKK 2,30 ekskl. moms
Viser 1 til 5 af 5

Køb stofhandsker til gode priser

Er du på jagt efter billige stofhandsker i en god kvalitet? Så er du kommet til det helt rette sted. Her hos Hertels Boresko A/S kan du nemlig købe stofhandsker til gode priser. Vi har med og uden dupper.

Ønsker du at opnå en god besparelse på indkøb af stofhandsker, kan du med fordel købe ind i større mængder. Køber du eksempelvis 96 stk., får du en endnu bedre pris, end hvis du køber 12. Dette gælder i øvrigt ikke kun på stofhandsker. Det gør sig også gældende på andre typer af handsker og mange af vores andre produkter.

Let og hurtig bestilling af stofhandsker

Du kan nemt og hurtigt foretage din bestilling af stofhandsker via vores webshop. Her på siden kan du let overskue vores udvalg i stofhandsker, så du ikke skal bruge tid og energi på at indkøbe handskerne i en fysisk butik.

Driver du eksempelvis en håndværkervirksomhed, hvor du løbende har brug for stofhandsker i en god kvalitet - og ikke mindst ønsker dem til en god pris? Så kan du med fordel oprette dig som fordelskunde hos os. Her vil du få dit eget log ind til vores hjemmeside. Det giver dig mulighed for let at gennemse dine tidligere ordrer og lave genbestillinger. Praktisk hvis du bruger de samme produkter kontinuerligt. Som fordelskunde får du også en længere kredittid. Udfyld din ansøgning om at blive fordelskunde her.

Sidder du inde med spørgsmål vedrørende nogle af vores stofhandsker, i forbindelse med fragt eller noget helt tredje, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os. Vi er her for at hjælpe dig. Vi kan træffes telefonisk og via mail mandag til torsdag mellem 8-16. Fredag er vi tilgængelige til at hjælpe dig mellem kl. 8-15.

Hvad kan stofhandsker bruges til?

Stofhandsker og bomuldshandsker bruges ofte i haven, når der skal luges ukrudt, rives blade sammen, fejes og lignende. Bomuldshandsker har en god evne til at isolere og absorbere, og de anvendes ofte som inderhandske. Den absorberende effekt gør, at de er yderst behagelige at have på. Ved at bruge en stofhandske som inderhandske, kan du få en bedre pasform på yderhandsken, ligesom huden også bliver beskyttet bedre mod mekanisk påvirkning. Hvis du eksempelvis arbejder med maskiner, der ryster meget, kan det være meget brugbart med denne ekstra beskyttelse i form af et ekstra lag. Har du et par store handsker, der skal fyldes ud, kan stofhandsker være rigtig gode at bruge som inderhandsker.

Ud over at bruge stofhandsker i haven, så kan stofhandsker med dupper være yderst effektive til medarbejderne på lageret eller servicemedarbejderen, der i løbet af en dag løfter mange ting. Stofhandsker med dupper gør, at lagermedarbejderen har et godt greb på de forskellige objekter, så de ikke glider ud af hænderne og går i stykker. Handskerne er samtidig med til at give hænderne en beskyttelse fra diverse kanter og lignende.

Vi har i vores sortiment også stofhandsker uden dupper, der er særligt velegnet som inderhandsker.

Se hele vores udvalg i handsker her. Se også vores udvalg i vinylhandsker og arbejdshandsker.