Rengøringsartikler
Anbefalet
Maskinopvask Kiilto MD Block S 2 x 4,95 kg
Spar 17%
63177
Normalpris DKK 1.567,50
Fra DKK 1.305,00 / Kartoner inkl. moms
DKK 1.044,00 ekskl. moms
FNUGRULLE MED 2 EKSTRA REFILL
1350742
 
DKK 24,94 / Stk. inkl. moms
DKK 19,95 ekskl. moms
Fejebakkesæt Vikan blå m/lukket kasse
1000008945
 
DKK 502,19 / Stk. inkl. moms
DKK 401,75 ekskl. moms
Vandopløselig sæk 76x103 cm 120 liter klar 300 stk
1810
 
DKK 2.198,75 / Kartoner inkl. moms
DKK 1.759,00 ekskl. moms
Vandopløselig sæk 55x100 cm 60 liter klar 400 stk
1805
 
DKK 1.533,75 / Kartoner inkl. moms
DKK 1.227,00 ekskl. moms
Viser 1 til 5 af 5
Vores anbefalinger til dig

Rengøringsartikler til enhver opgave

Hos Hertels Boresko A/S finder du et stort udvalg af rengøringsartikler. Vi forhandler både rengøringsartikler til erhverv og rengøringsartikler til private. Så lige meget hvilken kategori du falder i, så har vi produkter, der passer til dit behov. Vores udvalg består af mange forskellige typer rengøringsartikler i diverse prisniveauer, så du kan finde modeller, der både passer til dit behov samt budget.

I denne kategori finder du følgende produktkategorier:

  • Mopper og tilbehør
  • Koste og tilbehør
  • Støvsuger og tilbehør
  • Vinduesskrabere

Leder du efter rengøringsartikler til erhverv, eksempelvis rengøringsvogne, så kan du også sagtens finde dette i vores sortiment. Hos os kan du nemt købe engros rengøringsartikler, hvor du typisk får dem leveret næste dag. I vores sortiment finder du professionelle rengøringsartikler til næsten enhver rengøringsopgave. Vi forhandler et stort udvalg af rengøringsartikler, så du kan finde modeller, der matcher dine kriterier.

Nedenfor vil vi gennemgå de produktkategorier, som du finder hos Hertels Boresko A/S.

Mopper og tilbehør

Et vigtigt redskab i kampen mod skidt og snavs er mopper. Mopper er vigtige at have som en del af dine rengøringsartikler for at få gulvene derhjemme eller på kontoret til at skinne.

Man kan finde mopper i forskellige prisniveauer, kvaliteter og materialer. Mopper er designet til at kunne opsamle og fjerne skidt m.m. fra gulve. Nemt og hurtigt. Der findes forskellige former for mopper, herunder fladmopper og rundmopper. Nogle modeller kan anvendes både i tør, fugtig og våd tilstand. Udvalget af mopper er stort, og det kan være svært at finde hoved eller hale i. Overordnet er det dog blot en smagssag, hvilken slags moppe man vil bruge til gulvvask.

Fordele ved fladmopper

Fladmopper kan man finde i adskillige variationer og med forskellige typer af fibre. Mopper, som er lavet af mikrofiber, er de mest anvendte mopper. Den store fordel ved at anvende mikrofibermopper er deres absorberende effekt. Med disse mopper får du et effektivt resultat.

Man kan bruge mopperne med almindelig vand fra hanen uden sæbe, eller man kan tilsætte en lille mængde sæbe. Dog kan nogle overflader have bedst af, at man bruger sæbe eller en anden form for rengøringsmiddel, blot en gang imellem.

Fordele ved rundmopper

Mange kender til rundmopper, og de fleste af dem er fremstillet af garn. Garnmoppen opsamler let støv og skidt, dog kan det være svært at vaske snavset ud af garnet. Dette er på grund af garnet indkapsler snavset. Ønsker man en rundmoppe, kan man lede efter en i mikrofiber. Dette gør, at moppen bliver lettere at

rengøre efter brug samtidig med, at man stadig kan fjerne skidt og snavs effektivt. Derudover er de gode til at gøre områder rent, som er svære at tilgå.

Tilbehør til mopper

Udover mopper så skal man også typisk have noget tilbehør til den. Tilbehør kan omfatte rengøringsvogne, spande, teleskopskaft, fremfører, vrideskål og gulvskraber, alt efter hvilken moppe du vælger. Med det rette tilbehør samt moppe så bliver rengøringen nemmere og mere effektiv. Det er vigtigt at vælge de rigtige rengøringsartikler til de forskellige opgaver, så man opnår det bedste resultat.

Koste og tilbehør

Et andet vigtigt redskab til rengøring i hjemmet og på arbejdspladsen er koste. Der findes et bredt udvalg af koste og tilbehør til dem, som kan være nyttige til forskellige formål.

De mest almindelige koste er fejekoste og afstøver/støvekost, som hver især er beregnet til bestemte formål. De er typisk lavet af en kombination af plastik og bløde, syntetiske børster. En afstøver er velegnet til at kunne tage spindelvæv og støv, hvor en fejekost bruges til at feje mindre mængder af snavs og skidt. Hos Hertels Boresko A/S finder du forskellige slags koste og tilbehør i forskellige kvaliteter, størrelser og prisklasser.

Støvsuger og tilbehør

En støvsuger er en effektiv måde at fjerne støv, krummer samt andet skidt fra gulve og andre overflader. Der findes mange forskellige typer af støvsugere, som differentierer sig fra hinanden på en eller flere måder.

Tilbehør til støvsugeren kan inkludere forskellige typer af mundstykker, filtre, børster og andet, så støvsugeren nemt kan tilpasses den enkelte opgave. Det er vigtigt, at man vælger den rigtige støvsugere samt tilbehør til den, så man kan få den mest optimale model til opgaven. Eksempelvis hvis du skal støvsuge store områder, kan du med fordel vælge en støvsuger med en stor kapacitet. Derved behøver du ikke skifte støvsugerpose ofte.

Vinduesskrabere

Rengøringsartikler inkluderer selvfølgelig også vinduesskrabere, som fjerner vand og resterende snavs fra vinduer og spejle, samt giver dig skinnende vinduer uden irriterende striber. Som udgangspunkt er det en god idé at pudse vinduer 3-4 gange om året, og så ser det bare særdeles godt ud med nypudset vinduer.

Udover vinduesskrabere kan du også finde skinner, håndtag og andet tilbehør til vinduesskrabere i vores sortiment. Så næste gang du skal pudse vinduer, har du alt, som du skal bruge til at få et flot resultat. Derudover forhandler vi professionelle vinduesskrabere, så du kan efterlade et perfekt resultat til dine kunder. Vi forhandler flere forskellige modeller af vinduesskrabere, som du kan vælge imellem.

Køb rengøringsartikler hos Hertels Boresko A/S

Vores udvalg er stort, og vi forhandler mange forskellige typer rengøringsartikler, så du kan finde en eller flere modeller, som matcher dit behov og budget.

Er du vild med tilbud og nemme måder at spare penge på? Så skulle du stærkt overveje at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil du få tilsendt alle vores gode tilbud samt nyheder direkte til din indbakke. Derefter skal du blot tjekke mailen igennem for de tilbud, du vil benytte dig af og lægge din ordre. Så slipper du for at gå hele vores hjemmesiden igennem for de gode tilbud, da de kommer nogle gange om måneden direkte til dig. Så er du også en af de første, der får vores tilbud at vide, hvilket giver dig en stor fordel i forhold til at få fat i de bedste tilbud først.

Er du på jagt efter rengøringsartikler i Næstved, som du kan hente indenfor 30 minutter? Så kan du gøre brug af Hertels Boresko A/S To Go. Alt du skal gøre er at bestille dine varer på hjemmesiden eller ved at ringe til os, og så vil din bestilling være klar til afhentning indenfor 30 minutter i vores åbningstider, hvis varens leveringstid er 1-2 hverdage.

Tag et kig i vores mangfoldige sortiment, og find dine nye produkter hos os i dag. Bestiller du inden 12.30 på hverdage, så har du i det fleste tilfælde din bestilling allerede i morgen. Vi har over 25.000 varer fordelt over mange forskellige produktkategorier, så du kan finde alt, hvad du skal bruge til kontoret et sted.

Klik her og se hele vores store udvalg i rengøring. Eller se vores sortiment i toiletrengøring og handsker her.