Driftssikker erhvervstelefoni på jeres præmisser 

Med Uni-tels anerkendte platform One-Connect kan du samle IP-telefoni, mobil, omstilling og services samme sted. Fleksibelt, let at implementere og til konkurrencedygtige priser. Små og store virksomheder One-Connect giver værdi, uanset om I er tre eller trehundrede medarbejdere.

Hertels Boresko hjælper med at optimere løsningen, så den passer præcist til jeres behov. Stabilt og ingen binding Uni-tel er erhvervstelefoni på jeres præmisser. Det betyder bl.a. en support, der er tæt på, hurtige svartider, lave priser og markedets højeste oppetid. Abonnementerne har ingen binding. Til gengæld har Uni-tel branchens mest loyale kunder, hvilket skyldes at Uni-tel er kendt for deres stærkt konkurrencedygtige priser. Der vil ganske ofte være penge at spare, uanset om I er helt ned til tre medarbejdere eller flere hundrede.

Ny teknologi

De løsninger, Hertels Boresko leverer fra Uni-tel er baseret på den nyeste teknologi. Det betyder bl.a. at de er ekstremt fleksible og lette at tilpasse jeres specifikke behov. Fordi det hele er baseret på cloud-teknologi kan tilpasninger som regel ske, uden at I behøver for besøg af en tekniker.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål - telefon: 46 77 02 00