Erhvervstelefoni på jeres præmisser 

Med Uni-tels anerkendte One-Connect-platform kan du samle IP-telefoni, mobilabonnementer, telefonomstilling og dine telefoniløsninger samme sted. Om I er tre eller trekundrede medarbejdere spiller ingen rolle. One-Connect er et sikkert og nemt valg til små og store virksomheder.

Ét nummer med mange muligheder

Mobiltelefon, fastnet eller begge dele. One-Connect fungerer med det begge løsninger. Forbind let opkald fra mobil og fastnet. Vælg selv, hvor indgående opkald skal modtages og hvilke nummer, der skal være synligt ved udgående opkald. 

Nem telefonomstiling

Kast blikket på dashboardet og dan dig hurtigt et overblik over, hvor mange der er i kø, hvor længe de har ventet, den enkelte brugers taletid og hvad den længste ventetid har været. Et rigtigt godt værktøj, hvis man ønsker at følge med i kundeoplevelsen. Let omstilling med en træk-og-slip-funktion af opkald.

Tag One-Connect med på farten

Er du eller dine kollegaer ude af huset, så download One-Connects mobilapp så snart I kan. Appen, der både kan bruges på Android- og iOS-enheder, er proppet med smarte funktioner. Omstil let kald - selv når du er på farten. Se status på kollegerne - er de til frokost, arbejder hjemme m.m. og meld dig med få klik ind og ud af køer.

Nyeste teknologi

De løsninger, Hertels Boresko leverer fra Uni-tel er baseret på den nyeste teknologi. Det betyder bl.a. at de er ekstremt fleksible og lette at tilpasse jeres specifikke behov. Fordi det hele er baseret på cloud-teknologi kan tilpasninger som regel ske, uden at I behøver for besøg af en tekniker.