Opsætning og reparation af mobiler

Opsætning af mobilen

Kom i gang med at bruge din nye mobiltelefon. Lad os opsætte din mobil, så den er klar til brug, når du modtager den. 

Om der er tale om udtrætning af data fra en gammel til ny mobil, påsætning af skærmbeskyttelse, isætning af simkort eller generel konfigurering af mobilen - så sørge vi for at opsætte mobilen 100%.


Mobiltelefon reparation af eksperter

Om der er tale om et skærmskift af Samsung eller iPhone - udskiftning af en knap eller om det er tid til et nyt batteri, så sidder vi klar til at yde hjælp til din mobiltelefon.   

En ødelagt dag eller en smadret skærm - ofte to sider af samme sag. Vi ved, hvor frustrerende en smadret skærm eller et defekt batteri er, og derfor bestræber vi os altid efter, at få fixet din mobiltelefon så hurtigt som muligt

I ryggen har vi et hold af elektronikkyndige teknikere, der er eksperter i reparation af mobiler. Og lig med os, kan de heller ikke fordrage at gå på kompromis med deres arbejde. Første prioritet vil derfor altid være, at få din mobil op at køre igen - også efter du har fået den tilbage.


IT service til firmaer i Roskilde og omegn.   

Om det er fordi du har brug for hjælp til opsætning af computeren eller reparation af din mobiltelefon, så sidder vi klar. Vi kan hjælpe med installation, reparation og telefoniløsninger til både små og store virksomheder, på tværs af brancher i Roskilde og omegn. Bøvler computeren er vi også behjælpelige med udskiftninger af reservedele og hurtige reparationer.