En nem og effektiv telefoniløsning 

IP-telefoni, telefonomstilling, internetforbindelser, roamingfri mobilpakker og meget, meget andet. Dstny (Det tidligere Ipvison) tilbyder dig at samle alt dit erhvervstelefoni ét sted.

Connect App - de vigtigste funktioner samlet i én app

Med Dstny's Connect 3.0 løsning, er dine kunder og kollegaer kun få klik væk. Selv når du er på farten. Download Connect App og saml de vigtigste funktioner i en app på din smartphone. Så selvom du er på farten, vil du have mulighed for at kommunikere og samarbejde effektivt. Med ConnectMe, der er en web-baseret softphone, får du overblik over ringegrupper og ind- og udmelding, samtidigt med at den giver dig en kalender med fremtidigt tilstedeværelse - så du altid er opdateret. 

ConnectMe - Web-baseret softphone

Med ConnectMe får du et alt-i-et-værktøj, der giver dig langt mere end opkaldshåndtering og tilretning af din brugerprofil. Da platformen er web-basereret vil du kunne bruge den på alle devices, så længe der er browser adgang. Dine indstillinger vil derfor følge dig udanset, hvilken device du benytter dig af. Og så er platformen brugervenligt - tanken bagom er, at det skal være nemt at give sig i kast med, selv for nye medarbejdere.

2i1 SIM

Ét simkort med 2 forskellige netværks udbyder.

Du kan altid selv vælge mellem Telenor eller TDC netværk  -  via mobilen vælger du selv hvilket netværk du vil bruge, så alt efter du befinder dig vælger du selv.