Refurbished computere
Anbefalet
Lenovo ThinkPad X1 Yoga 14" i7 16 GB ram 512 gb Windows 10 Pro 64-bit (Omvendt betalingspligt)
X1-Yoga
 
DKK 7.493,75 / Stk. inkl. moms
DKK 5.995,00 ekskl. moms
Lenovo ThinkPad T480 14" I5-8350U 8GB 240GB Intel UHD Graphics 620 Windows 10 Pro 64-bit
L-T480
 
DKK 3.067,38 / Stk. inkl. moms
DKK 2.453,90 ekskl. moms
Viser 1 til 4 af 4
Vores anbefalinger til dig

Refurbished computer: så god som ny til en fordelagtig pris

På denne side finder du udvalgte refurbished modeller, som du kan købe til fornuftige priser. I skrivende stund forhandler vi modeller fra det velkendte mærke Lenovo. Så er du på jagt efter en billig, god refurbished computer til en fordelagtig pris, der samtidig sparer miljøet for en stor mængde CO2-udledning? Så er modellerne i dette udvalg det oplagte valg.

En refurbished computer er en brugt computer, som har fået nye komponenter eller er blevet istandsat, så levetiden på computeren bliver forlænget. Dette er både godt for din pengepung og miljøet, da de sælges til særdeles gode priser. En refurbished computer er typisk lige så god som en ny computer til en billigere pris, som samtidig er bedre for miljøet. Derudover har de fleste af modellerne 2 års garanti. Udforsk vores sortiment, og bestil din nye brugte computer i dag.

En refurbished computer - det miljøvenlige valg

Flere forbrugere begynder at få øjnene op for bæredygtighed og søge miljøvenlige alternativer til traditionelle produkter, er du en af dem, så behøver du ikke lede længere. En refurbished computer kunne meget vel være den perfekte løsning for dig. I skrivende stund forhandler vi udvalgte modeller fra det velkendte, populære mærke Lenovo. Udover refurbished computere kan du finde bærbare computere, skærme og computere og tilbehør til gaming. Vi forhandler naturligvis også tilbehør til din nyindkøbte computer.

En refurbished computer er et budgetvenligt produkt for studerende, iværksættere og mange andre, der ønsker at få så meget som muligt for sit budget. Så har du brug for en computer, der kan trække krævende programmer uden, at dit budget overstiges, og som samtidig er et mere miljøvenligt valg, så er disse computere et oplagt valg.

Hvad er en refurbished computer?

Refurbsihed computere har gennemgået en proces, hvor de enten har fået nye komponenter eller er blevet istandsat. Dette er for at forlænge produktets levetid og mindske bortskaffelsen af elektronik. Computerne fungerer upåklageligt. De er fuldt funktionsdygtige, så du vil ikke kunne mærke, at computeren er blevet genbrugt og istandsat. Computerne bliver gennemtestet, og flere af modellerne har to års garanti. Leder du derfor efter en eller flere billige computere, kan du med fordel udforske disse modeller.

Gør et godt køb på en Refurbished computer i dag

Om du har brug for en computer til studiet, arbejde eller fritid, kan der findes en refurbished computer, der kan opfylde dit behov. Selvom prisen måske ville få nogle til at tro, at man får mindre for pengene, end man ville gøre ved at købe en ny computer, er dette dog ikke tilfældet. Alle modeller bliver testet, så de virker upåklageligt. Dermed behøver man ikke være bange for at skulle nøjes, når det kommer til kvaliteten på computeren eller ydeevnen. Lenovo er samtidig kendt for deres høje kvalitetskontrol.

Vi forhandler udvalgte modeller, som kan bruges til mange forskellige behov, så uanset om du leder efter en computer til arbejde, studiet eller din fritid, kan du finde en model hos os, der passer til dine behov. Udforsk vores sortiment, og lad dig blive inspireret til dit kommende produkt. Udover denne produktkategori kan du samtidig finde over 25.000 varer fordelt over mange forskellige kategorier. Derved kan du købe alt ind til virksomheden lige her hos os. Vi forhandler alt, som den moderne virksomhed har brug for.

Ønsker du råd og vejledning til, hvilket produkt der vil passe bedst til dit behov? Eller har du spørgsmål angående et af produkterne? Så er du altid velkommen til at kontakte os via mail eller telefon. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Køb en model i dag, og oplev alle fordelene ved denne slags computer.

Her på siden finder du vores sortiment med refurbished computere.