Farveblyanter
Populært
Farveblyant Noris 185C12 12 ass. farver Farveblyant Noris 185C12 12 ass. farver
Spar 14%
392896
Hertels normalpris DKK 52,44
Fra DKK 44,94 / Sæt inkl. moms
DKK 35,95 ekskl. moms
Farveblyant Ergosoft 157-SB24 24 ass. farver Farveblyant Ergosoft 157-SB24 24 ass. farver
Spar 23%
102776
Hertels normalpris DKK 248,44
Fra DKK 192,19 / Sæt inkl. moms
DKK 153,75 ekskl. moms
Farveblyant Ergosoft 157-SB12 12 ass. farver Farveblyant Ergosoft 157-SB12 12 ass. farver
Spar 17%
102774
Hertels normalpris DKK 153,44
Fra DKK 127,19 / Sæt inkl. moms
DKK 101,75 ekskl. moms
 Farveblyant Linex Earth 10stk/sæt  Farveblyant Linex Earth 10stk/sæt
1129505
 
DKK 83,69 inkl. moms
DKK 66,95 ekskl. moms
Viser 1 til 4 af 4
Vores anbefalinger til dig

Farveblyanter - Lad fantasien få frit løb

Farveblyanter har altid været et fast inventar i penalhuset sammen med blyanter, viskelæder, blyantspidsere m.m. De er gode at have ved hånden, når man skal vise sin indre kunster frem, eller hvis man skal have noget at fokusere på, så man kan få ro fra tankerne. Farveblyanter er ikke kun beregnet til børn, men kan også sagtens bruges af voksne. Det kræver kun papir og nogle farveblyanter, og så kan du eller børnene være kreative. Det er samtidig en god aktivitet at lave sammen.

Farveblyanter kan bruges i skolen, dagplejen, børnehaven, kontoret eller derhjemme. Man kan også bruge dem til at pynte festlige kort eller plakater med. Flere af modellerne findes i en god ergonomisk udformning, så de er bedre at holde på. Gode farveblyanter til børn er f.eks. farveblyanter jumbo. De er større, og det gør det derfor nemmere for børn at holde fast på blyanten. Ofte kan farveblyanterne samtidig nemt vaskes af, hvis der skulle komme en krusedulle eller to på bordet.

Hvorfor er det godt for børn at tegne?

Børn har rigtig godt af at tegne og male. Det er med til at forbedre deres håndmotorik, deres evne til at koordinere sine bevægelser og fokusere. Samtidig hjælper det dem til, når de skal i skole og skrive sine første bogstaver.

Historien bag blyanten

Mange tror der er bly i en blyant, dog er det ikke sandt. Da man først fandt det mørke stof i England i 1555, troede man det var kul. Dog ville stoffet ikke brænde, og med deres begrænset viden gav de stoffet navnet ’’sort bly’’. I starten af 1600-tallet havde det ’’sorte bly’’ fået stor værdi. Man brugte det nemlig i våben, da stoffet var slidstærkt, og kunne tåle høj varme. Man mener, at de første blyanter blev fremstillet i 1662.

Blyanter (og farveblyanter) er lavet af en blanding af grafit og ler. Jo højere grafitindhold jo blødere er stiften. Derfor kan man lave forskellige typer blyanter med forskellig hårdhed.

Farveblyanter til både børn og voksne

Det er aldrig for sent at komme i gang med at lære at tegne. Farveblyanterne har en god kvalitet, og vi har flere modeller, som er miljøvenlige. Farveblyanter til små børn er ofte bedre end tusser, da tusser nemt kan komme andre steder hen end papiret, og så er det svært at få af. En fordel ved farveblyanter er, at de ikke smitter af, eller trænger igennem papiret. Hos Hertels Boresko A/S A/S kan du finde farveblyanter i sæt, så du får en masse pragtfulde farver, der gør, at man kan gå i gang med at tegne farverige tegninger med det samme. Vi forhandler Linex farveblyanter og staedtler farveblyanter. I vores sortiment finder du både små farveblyanter og tykke farveblyanter (gode til børn).

Dog er der ikke en aldersgrænse på farveblyanter. Man kan sagtens som voksen nyde at tegne og farvelægge. Det er især blevet populært at male i mandalas og malebøger. At male i en malebog kan give dig ro til dine tanker eller lade dig fokusere på noget andet i et stykke tid, alt efter hvad du ønsker. Det er også en god aktivitet til at slappe af, hvor du kan sætte din favorit musik i ørerne og så bare tegne. Alle farveblyanter kan bruges af voksne. Angående hvad der er de bedste farveblyanter, går lidt an på, hvad du leder efter. Derfor er det heller ikke et nemt spørgsmål at svare på, da det kommer an på dit behov.

Se hele udvalget i skriveredskaber her. Eller dyk videre ned i vores sortiment af refills til kuglepenne og skrivesæt.