Papir
Vores anbefalinger til dig

Alt slags papir til kontoret

Papir er ikke bare papir. Er dit papir slidstærkt, meget gennemsigtigt eller noget helt tredje kan hurtigt spille en rolle, alt efter, hvad du skal bruge det til. Laver I mange hurtige udprint i løbet af dagen, f.eks. ordre og fakturaer vil noget standard 80 grams A4-papir, der vel er det mest gængse, være oplagt fremfor noget tykkere 120 grams CT+ silk papir. Skal du printe ud til en vigtig kunde eller til en reception, er det måske noget papir med lidt mere glans i du skal købe. Så nej, papir er ikke bare papir. I Hertels Boresko A/S har vi et stort udvalg af kontorartikler og papir til de fleste situationer og formål – fx A3, A4 og A5.

Vi har mere end kun kopipapir i Hertels Boresko A/S. Vi har nemlig også Stick’N Notes og Post-it i diverse farver, størrelser og endda ekstra klæbende. Og lig kopipapir, er notesblokke ikke bare notesblokke. Igen spiller dit behov ind. Måske har du bare brug for at have en blog liggende. Eller også er du typen, der ynder at farvesortere sine opgaver i løbet af dagen. Måske bruger du meget af din dag ude på fx en byggeplads, så du har brug for, at dine notes kan holde til blæst og regndråber.

Har du brug for noget mere, måske noget andet end notes til at skrible dine opgaver, idéer og osv. ned – kan det være at en notesblok/notesbog er noget for dig. Vi har spiralblokke, de klassiske Kina notes – Kinabøger vil nogen kalde dem – og meget andet. Derudover fås de i forskellige farver og størrelser. Vi fører b.la. mærkerne Leitz, Oxford, Mayland og Bantex.

Kopipapir, printerpapir eller laserpapir

Det er langt fra ligegyldigt, hvilket slags papir du putter i printeren, fordi det i langt høj grad kan være udslagsgivende for det endelige print. Printeren skal selvfølgelig være i orden, men det især vigtigt, at du også har det rette papir. Og papiret, det kan ofte danne grundlag for en hel del grublerier på kontoret.

Dit behov bestemmer derfor, hvad slags papir du har brug for. Er det kopi- og printerpapir eller laserpapir? Og til det har Hertels Boresko A/S et stort sortiment af papir, som Pioneer, Image, 4CC og mange, mange flere.

Farvet papir

Hvornår skal du bruge farvet papir? Farvet kopipapir kan du enten bruge, hvis du har en invitation, festsang eller en tredje form for design, som du godt kunne tænke dig at få printet ud. Lig med klassisk hvidt kopipapir kan du komme det i printeren. Fordelen ved farvet kopipapir er dog det, kontra hvidt papir, at du allerede har en farvet baggrund, så du ikke behøver at farvelægge et helt stykke papir.

Derudover vil børn, børnebørn og andre kreative sjæle nok finde farvet papir for meget hyggeligt, at tegne, klippe eller lime på.

Derfor kan man både bruge farvet papir til ens hobbyprojekter, farvesortering og i professionel sammenhæng.

Inkjet papir

Inkjet papirets overflade er behandlet på sådan en måde, at farverne, blækdråberne, lægger sig flot ud på papiret, da farverne hurtigere bindes til papiret, i stedet for de trænger direkte ned i papiret. Du undgår derfor i højere grad udtværet blæk, når du printer dine minder ud.

Inkjet kopipapir giver derfor gode klare print i god kvalitet. Det anbefales det sker i kombination med en printer, som er beregnet til det specifikke papir.

Skal du bruge inkjet papir eller laserprinter papir. Har du en inkjetprinter kan det klart anbefales, at du også bruger inkjet papir. Har du derimod en laserprinter, anbefales det at bruge laserpapir. Ellers kan du risikere, at dine billeder bliver grimme og ikke lever op til det forventede. Forskellen de to papirtyper imellem er, at Inkjek (printer) bruger flydende blæk, hvor laserprinteren bruger varme og tørt farvepulver til printning.

Karton

Skal der pyntes op til højtider eller er det tid til, at finde hyggestemningen frem, er karton jo et oplagt valgt. Perfekt til klippe-klister. Ideel, hvis kreativiteten skal sættes fri. Oplagt, hvis du har småbørn og kreative sjæle i huset. Karton er, modsat kopipapir, kraftigt og derfor praksis, vil mange nok mene, hvis der skal klistres, klippes figurer ud eller tegnes med grovere blyanter og farvetusser.

A4 papir

Vi har utroligt mange varianter af A4 papir i Hertels Boresko A/S. Drager du ind i Hertels Boresko A/S kontorunivers vil du hurtigt opdage, at vi fører mange forskellige slags A4 kopipapir. Vi har billigt kopipapir, dvs. det klassiske 80 grams papir. 100% genbrugspapir, altså miljøvenligt kopipapir. Kopipapir med huller i. Samt kopipapir, der kan tåle vand, snavsede fingre og meget andet.

Sortimentet varierer b.la. fra standard 80, 90 og 100 grams papir – til 140, 160 og 250 grams. Vi har papir til forskellige behov.

A3 og A5 papir

Det mest almindelige form for papir, som der kommes i printeren, er A4 kopipapir. Men skal du bruge størrelsen større eller mindre, så fortvivl ej. I Hertels Boresko A/S store sortiment af papisprodukter, kan du nemlig både købe A3 papir og A5 papir.

Fotopapir

Glossy og mat er to typiske overfladebehandlinger i terminologien, fotopapir. Forskellen de to typer imellem er, at glossy papir har en skinnende og blank overflade. Printer du billeder er glossy papir derfor sandsynligvis det rette valg. Derimod er mat papir, som er lidt grovere i teksturen, hvilket gør papiret mere ideel til print af tekst, rapporter og lign.

Miljøvenligt papir

Det skal ikke være svært at vælge "grønnere" produkter. Derfor har vi vores helt eget mærkat, Green Office, som fryder ved alle produkter, som imødekommer en mere miljøvenlig profil.

Læs mere om Green Office her.

Papirets vægt og tykkelse

Før du vælter dig over Hertels Boresko A/S store sortiment af kopipapir, heriblandt billigt kopipapir. Skal du være opmærksom på, hvilken printer det skal bruges til. Alle printere er nemlig ikke skabt til tykt papir.

Har du brug for et godt råd med på vejen, så tøv ikke med at kontakte vores Service Team. Du finder dem her.

80-90 grams kopipapir er jo nok det mest almindelige kopipapir der er. Det er oftest billigere end de andre og tykkere former for papir. Samt printes det, alt efter printeren, også hurtigere end tykkere kopipapir. Papiret er derfor ideelt til hverdagsbrug.

Med 100-120 grams kopipapir får du ofte en overflade papirtykkelse, der egner sig til invitationer og indbydelser – og til mere formelt brug. Fx til kunder eller receptioner.

180-250 (el. derover) grams kopipapir er topkvalitet, når vi snakker kopipapir. Skal du printe familiefotos, materiale til marketing eller dokumenter, der fyldt med billeder, er de her typer af papir et godt valg.

Papir – oftest stillede spørgsmål

Her finder du nogle af de mest stillede spørgsmål og svar omkring papir.

Hvad koster kopipapir?

I Hertels Boresko A/S bestræber vi os altid på at have et så stort udvalg som muligt, derfor har vi produkter i forskellige prisklasser. Alt efter hvad du er på udgik efter, vil det derfor i nogen tilfælde kunne betale sig at købe større ind. Da prisen pr. stk. deraf vil falde.

Hvor køber man billigt papir?

Du kan købe billigt papir i Hertels Boresko A/S. Løbende køre vi fx tilbud på diverse papirprodukter som kopipapir, notesbøger og blokke. Med fordel kan du derfor abonnere på vores nyhedsmail.

Se hele udvalget i kontorartikler her. Eller se vores sortiment i printerpapir og plotterpapir.