Skriveredskaber
Vores anbefalinger til dig

Skriveredskaber til hvert et behov

Spring du bare ned i Hertels Boresko A/S kontorunivers og gå på opdagelse i vores udvalg af skriveredskaber. Her er en kuglepen, blyant, marker eller fyldepen ikke bare en skriveartikel, men et redskab, som skal bringe dine idéer, tanker og skriblerier ned på papiret. Derfor er det vigtigt, at dit skriveredskab opfylder dit behov til konformt, design og ydeevne. Og kvalitet. Forstået på den måde, at på nogle arbejdspladser er en kuglepen eller blyant et skriveredskab, som skifter mange hænder i løbet af en arbejdsdag for derefter, at forsvinde i skrivebordsrodet, en skuffe eller bortlægges. For andre er ens skriveredskab en forlængelse af virksomhedens branding og den generelle fortælling, som en virksomhed ønsker at skabe. Derfor har vi i Hertels Boresko A/S både genbrugskuglepenne, bambuspenne, eksklusive penne og meget andet.

Er det penalhuset som mangler nogen skrivemakkere, holderen, der kan bruge nogle kuglepennestiftblyanter eller blyanter. Så har vi dem i Hertels Boresko A/S. F.eks. har vi antibakterielle kuglepenne fra Pentel, som jo er meget praktisk at have stående i en penneholde ved receptionen i en bank, posthus eller et tredje sted, hvor mange bruger den samme kuglepen.

Udover det har vi også skriveredskaber til børn i form af farveblyanter, stiftblyanter og blyanter, som kan komme i penalhuset eller blyantholderen i tasken.

Stort udvalg af skriveredskaber

Hos Hertels Boresko A/S finder du et stort udvalg af diverse skriveredskaber. Blyanter, markere, tusser, kridt, sprittuscher og meget, meget andet fra kendt mærker som Pilot, Mayland, Parker, Pentel og Penol.

Vi sælger billige skriveredskaber, men også mere eksklusive skriveredskaber og skriveredskaber med logo. Alle lige anvendelige i et mødelokale eller reception, hvor det er en fordel, at have et skriveredskab tæt på, når der skal noteres ned, skrive referat eller noget helt tredje.

Miljøvenlige skriveredskaber

Det skal ikke være svært at købe miljøvenlige skriveredskaber, så derfor har vi markeret alle skriveartikler, der imødekommer en ”grønnere” profil med Hertels Boresko A/S eget Green Office mærkat. Af vores mange miljøvenlige produkter kan nævnes B2P gepenne og Begreen-serien fra Pilot eller blyanter fra Linex Earth-serie, der er lavet af 100% genanvendelige aviser.

Skriveredskaber med logo

Er du på jagt efter nogle skriveredskaber, såsom en kuglepen, hvor du også kan få trykt jeres firmalogo på, er du det helt rigtige sted. Hos Hertels Boresko A/S leverer vi nemlig også reklameartikler af alt slags, deriblandt kuglepenne.

Det betyder at du både kan få trykt logo på billige kuglepenne, som du evt. kan uddele til messer og andre arrangementer, hvor merchandise kastes over disken som var der tale om en blomsterautomat en sen valentinsdag. Men må kuglepenne også gerne have en signalværdi, udover logoet selv, kan du både få bambus- og træ kuglepenne, hvoraf flere er med vores Green Office mærkat, samt luksuspenne. Alt samen med logotryk på.

Find skriveredskaber med logo her

Køb skriveredskaber online

Stort som småt. Billige skriveredskaber og eksklusive skriveredskaber. Skriveredskaber af genbrugsmateriale og sådan nogle, der deles ud til gud og enhver mand til messer. Hos Hertels Boresko A/S har vi skriveredskaber til hvert et behov og derfor kan du roligt købe dine skriveredskaber online hos os.

Klik her og se hele udvalget i kontorartikler. Eller se vores sortiment i kuglepenne her og papir her.