Latexhandsker

Her hos Hertels Boresko A/S finder du et stort udvalg i latexhandsker til gode priser. Vi har handsker i mange forskellige størrelser, farver samt med og uden pudder.

Se hele vores udvalg nedenfor eller læs mere.

Anbefalet
Latexhandske med velourisering M blå 1 par Latexhandske med velourisering M blå 1 par
Kundefavorit
Spar 38%
396280
Normalpris DKK 14,94
Fra DKK 9,23 / Par inkl. moms
DKK 7,38 ekskl. moms
Latexhandske pudderfri L natur 100 stk
Spar 21%
4386
Normalpris DKK 94,94
Fra DKK 74,94 / Æske inkl. moms
DKK 59,95 ekskl. moms
Latexhandske med velourisering S blå 1 par Latexhandske med velourisering S blå 1 par
Spar 27%
396281
Normalpris DKK 54,94
Fra DKK 39,94 / Par inkl. moms
DKK 31,95 ekskl. moms
Latexhandske pudderfri L hvid 100 stk
Spar 17%
1679016
Normalpris DKK 159,69
Fra DKK 132,19 / Pakker inkl. moms
DKK 105,75 ekskl. moms
Latexhandske pudderfri S hvid 100 stk
Spar 17%
1678994
Normalpris DKK 159,69
Fra DKK 132,19 / Pakker inkl. moms
DKK 105,75 ekskl. moms
Latexhandske med velourisering L blå 1 par Latexhandske med velourisering L blå 1 par
Spar 27%
396282
Normalpris DKK 54,94
Fra DKK 39,94 / Par inkl. moms
DKK 31,95 ekskl. moms
Latexhandske med velourisering XL blå 1 par
Spar 27%
396283
Normalpris DKK 54,94
Fra DKK 39,94 / Par inkl. moms
DKK 31,95 ekskl. moms
Latexhandske med velourisering XL 9-10 blå 12 par
Spar 14%
1278804
Normalpris DKK 104,94
Fra DKK 89,94 / Pakker inkl. moms
DKK 71,95 ekskl. moms
HANDSKE ENGANGS LATEX XL HVID
Spar 21%
122460
Normalpris DKK 158,44
Fra DKK 124,94 / Stk. inkl. moms
DKK 99,95 ekskl. moms
Latex/neoprenhandske gul str. 7/S uden velour 1 par
Spar 38%
3822
Normalpris DKK 17,44
Fra DKK 10,86 / Pakker inkl. moms
DKK 8,69 ekskl. moms
Latex/neoprenhandske gul str. 9/L uden velr 1 par
Spar 35%
3824
Normalpris DKK 16,19
Fra DKK 10,55 / Pose inkl. moms
DKK 8,44 ekskl. moms
Latexhandske med velourisering S 7 blå 12 par
Spar 14%
1278782
Normalpris DKK 104,94
Fra DKK 89,94 / Pakker inkl. moms
DKK 71,95 ekskl. moms
Viser 1 til 12 af 12

Latexhandsker der beskytter dine hænder mod farlig kemi

Latexhandsker er brugt i mange forskellige erhverv. De bliver brugt i bilindustrien, på hospitaler, hos tandlæger m.m. Især indenfor medicin foretrækker de at bruge latexhandsker. De bliver brugt i mange forskellige erhverv, da de er gode til adskillige opgaver, som f.eks. plejeopgaver, lettere rengøring og håndtering af fødevarer. De sørger for, at sikkerheden og hygiejnen er i top, da latexhandskerne mindsker din kontakt med bakterier, beskytter dig for en række kemikalier, mikroorganismer som vira og reducere krydskontaminering.

Latexhandsker er fleksible, som regel med en glat overflade, og så er de nemme at tage af og på. Særligt hvis handskerne er med pudder. De absorberer også sved, som giver bedre komfort i længere tid. Der findes også latexhandsker som er pudderfri, hvis du ønsker at mindske chancen for latexallergi. Latexhandsker er samtidig bionedbrydelige, som gør dem mere miljøvenlige end vinyl- og nitrilhandsker.

Fordele:

 • Billige i forhold til andre typer handsker
 • Bionedbrydelige (så bedre for miljøet end syntetisk gummi)
 • Elastiske
 • Stærke
 • Behagelige at have på
 • Foretrukket i medicinsk industri over nitril, da de er lavet af en naturlig kilde
 • God fingerfærdighed
 • Nemme at tage af og på (især med pudder – dog er der her større risiko for allergi)

Ulemper:

 • Kan give allergi
 • Lavere kemikalieresistens

Før man slår sig fast på en bestemt type handske, kan det være en fordel at have gjort sig nogle overvejelser over, hvilke krav handsken skal opfylde, og derefter undersøge hvilken type der bedst opfylder dem. Vigtige krav kunne være omkring størrelsen, pasformen, materialet, beskyttelse og mængde.

Hos Hertels Boresko A/S kan du finde et stort udvalg indenfor mange forskellige typer af engangshandsker, så vi er næsten helt sikre på, vi har en type, der opfylder dine krav. Så leder du efter latexhandsker xl, latexhandsker pudderfri eller blot nogle billige latexhandsker, så er dette siden for dig.

Hvad kan latexhandsker bruges til?

Om du skal vælge latexhandsker, nitrilhandsker eller vinylhandsker kan være svært at vide, hvis du ikke lige er ekspert i handsker - og det er jo de færreste, der er det. Derfor kan du i dette afsnit blive klogere på, hvad latexhandsker kan bruges til. Husk altid at læse, hvorvidt de specifikke handsker kan bruges til det formål, du ønsker at bruge dem til, før du foretager din bestilling. Så er du sikker på, at du får bestilt de korrekte handsker.

Latexhandsker er velegnede til følgende formål:

 • Plejeopgaver
 • Opgaver hvor du er i kontakt med kropsvæsker eller blod
 • Kortere rengøringsopgaver uden brug af stærk kemi
 • Til håndtering af fødevarer

Har du spørgsmål til nogle af latexhandskerne i vores sortiment, så kontakt os endelig!

Hvad er latex?

Latex er naturens gummi, derfor kalder man det også naturgummi eller naturgummilatex. Der findes både syntetisk fremstillet gummi og naturgummi. Latex er en hvid mælkeagtig væske, som udvindes af saften fra ’’Hevea brasiliensis’’ også kaldet gummitræet. De vokser naturligt i Sydamerika, men størstedelen af verdens gummiproduktion kommer i dag fra Asien. Der findes gummi i mange forskellige produkter. Bilindustrien er den største forbruger af gummi, da 60% af alt gummi der bliver fremstillet, bliver brugt til bildæk.

En ulempe ved latex er muligheden for at udvikle latexallergi. Latexallergi er en reaktion på proteinerne, der findes i latex. Symptomerne ved latexallergi kan være nældefeber, rødme, kløe og udslæt. Symptomerne opstår indenfor få minutter. Hvis du får eksemlignende reaktioner på hænderne (efter at have været i berøring med produkter der indeholder latex), er det en god ide at blive undersøgt for latexallergi. Personer med latexallergi kan også få symptomer, når de spiser banan, avocado, kiwi, nogle grønsager som fx kartofler og tomater m.m. Dette er ikke altid tilfældet, men kan ske da proteiner i disse fødevarer ligner latex-proteiner.

Der er forskel på latexallergi og gummikemikalieallergi. Latexallergi er overfor naturgummi, og gummikemikalieallergi er en allergi overfor kemikalier tilsat gummiprodukt.

Man kan forebygge allergien ved at bruge handsker, som er pudderfri. Samtidig er det vigtigt kun at bruge dem i kort tid og vaske hænder efter anvendelse. Du kan også forebygge latexallergi ved at bruge handsker med et lavt indhold af latex proteiner og bruge latexhandsker med en bomuldhandske under (vi har også handsker med indvendig bomuldsvelourisering – hvor de samtidig er allergireduceret gennem klorinering).

Hvordan anvender man latexhandsker rigtigt?

For at anvende latexhandsker korrekt, så skal man gøre følgende:

 • Tag smykker og ure af
 • Vask dine hænder, og tør dem grundigt
 • Tjek latexhandsken for skader og fejl – har den skader eller fejl skal den smides ud
 • Skift handskerne ofte og fra område til område
 • Smid handskerne ud (de fleste handsker skal sorteres i almindeligt husholdningsaffald)
 • Vask dine hænder

Ved at vaske hænder efter man har brugt handskerne, kan man forebygge latexallergi. Dette er fordi der kan sidde rester af materialet på hænderne. Vær’ ekstra omhyggelig når du vasker hænder, så du får vasket alle resterne væk. Det er vigtigt, at man vasker håndfladerne, mellem fingrene, fingerspidserne, tommelfingrene, håndryggene og håndleddene i mindst 15 sekunder. Derefter skyller man hænderne grundigt fri for sæbe og tørrer dem. Sammenlagt tager det minimum 60 sekunder at vaske hænder. Det er også en god ide at bruge en sæbe, som er skånsom ovenfor hænderne (gerne uden parfume), og derefter bruge en fed håndlotion til at tilføje fugt tilbage til huden.

Brug ikke sprit på handskerne, da det nedbryder handskernes overflade, og derved gør det muligt for bakterier at trænge igennem.

Opbevar handskerne væk fra sollys, støv og væsker. Derudover skal man huske, at når man bruger engangshandsker (latexhandsker, nitrilhandsker m.m.), så har handskerne ikke en lang holdbarhed. Man skal derfor sørge for at skifte handsker ofte, og det anbefaledes, at man skifter dem hver 30 min.

Sådan passer du godt på dine hænder med latexhandsker

Det er vigtigt, at man passer godt på sine hænder, så de kan holde hele livet. Der er mange mennesker, som til dagligt kommer i kontakt med allergifremkaldende og hudirriterende stoffer, der kan lede til fremkaldelsen af allergisk kontakteksem.

Selv hvis man blot bliver eksponeret til stofferne i en kort periode, kan man risikere, at eksemen opstår. Derfor er det yderst vigtigt, at man tager nogle forholdsregler i brug, så man sørger for at mindske risikoen så meget som muligt. Eksemen kan opstå, når man kommer i kontakt med følgende:

 • Sæbe
 • Fødevarer
 • Vand
 • Kemikalier
 • Hårfarve
 • Metaller
 • Planter

Disse ting indeholder enten hudirriterende eller allergifremkaldende stoffer, som man kan komme i kontakt med i hjemmet, men også på arbejdet. Man ser dog oftest, at eksemen opstår på grund af arbejdsrelaterede opgaver, hvilket også er derfor folk, som arbejder laboratorier, køkkener, sundhedsvæsenet m.m. har en højere risiko for at få allergisk kontakteksem. Det gælder dog for alle, at man skal passe godt på sine hænder.

Her er nogle gode råd, man kan følge for at passe godt på sine hænder:

 • Sørg for at bruge handsker ved vådt og snavset arbejde.
 • Sørg for at bruge den rigtig type handske til den arbejdsopgave, der skal udføres.
 • Brug handskerne i så lang tid, som det er nødvendigt og i så kort tid som muligt.
 • Sørg for at handskerne er rene og tørre indeni.
 • Sørg for at handskerne er intakte. Er der huller eller rifter i dem, så skal de smides ud.
 • Tag fingerringe og armbåndsure af, inden du skal bruge handsker.
 • Vask hænder i koldt vand, og tør dem grundigt.
 • Når dine hænder ikke er synligt beskidte, kan man bruge alkoholbaseret hånddesinfektion til at rengøre dem. hånddesinfektionsmiddel er både mere skånsomt for dine hænder end vand og sæbe, men også mere effektivt, da den dræber flest bakterier. Se gerne vores spændende udvalg indenfor hånddesinfektionsmiddel. Det er også en fordel at bruge håndsprit med hudplejemiddel frem for at vaske hænder, da det formindsker risikoen for, at dine hænder tørrer ud.
 • Sørg for at bruge fugtighedscreme. Tag ikke fugtighedscreme på, hvis du skal bruge engangshandsker lige bagefter. Brug fugtighedscreme, når du har en længere pause, eller efter din arbejdsdag er slut. Cremen skal helst være uden parfume (for at undgå parfumeallergi) og have et højt fedtindhold.

Man skal huske også at beskytte sine hænder i fritiden, f.eks. ved at bruge latexhandsker. Handskerne kan man bruge ved vådt arbejde og eller ved havearbejde. Derudover er det en god vane altid at huske at have handsker på i koldt vejr.

Latexhandsker pudderfri, latexhandsker xl, latexhandsker til madlavning m. m. – vi har det hele

Hos Hertels Boresko A/S A/s har vi et stort udvalg af en lang række latexhandsker. Så lige meget om du blot ønsker at gå på opdagelse i vores udvalg, eller om du allerede ved du skal bruge Abena latexhandsker, som er pudderfri i en størrelse medium, så kan vi hjælpe dig. Vi forhandler mærkerne Abena og AURELIA® Distinct®. Mængden af handsker i hvert produkt kan læses på produktsiden. Vi forhandler farver i hvid, blå og gul. Vi har både latexhandsker med og uden pudder og i størrelserne small (s), medium (m), large (l) og x-large (xl). Ønsker du længere handsker, så har vi nogle, som er 30 cm, så du ikke behøver bekymre dig om at få kemikalier på armene. Nogle af latexhandskerne har indvendig bomuldsvelourisering, og mindsker risikoen for allergi gennem klorinering. Vi har også en række latexhandsker, som kan bruges til madlavning, da de er godkendt til at håndtere fødevarer (se om produktet er godkendt til det, på den specifikke vares produktside).

Nem genbestilling af latexhandsker

Hvis du for eksempel driver et værksted, rengøringsfirma, en tandlæge eller lignende, så har du sikkert løbende brug for at få fyldt beholdningen af latexhandsker op. Hvis du ønsker at gøre dette nemt og effektivt, så kan du med fordel ansøge om at blive fordelskunde hos os. Når du bliver fordelskunde, får du dit eget login til vores hjemmeside. Her kan du med få klik lave en genbestilling af for eksempel latexhandsker. Det er praktisk, hvis du bruger de samme handsker og blot har brug for at få fyldt depotet op. Det kan dog også være praktisk, hvis du løbende bestiller aftørringspapir, rengøringsmidler eller andre varer i vores sortiment. Du kan ansøge om at blive fordelskunde lige her

Brug for hjælp til valg af handsker?

Vælger du os som din leverandør af latexhandsker, kan du forvente en professionel leverandør, hvor den gode kundeoplevelse prioriteres rigtig højt. Vores historie går helt tilbage til 1934, og vi har derfor mange års erfaring med salg af blandt andet latexhandsker. Denne erfaring sidder vi klar til at give videre til dig, hvis du har spørgsmål til nogle af latexhandskerne i vores sortiment, fragt eller noget helt tredje, så hjælper vi hjertens gerne. Giv os gerne et ring på 5572 1075 eller send os en mail på hp@Hertels Boresko A/S.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!

Se hele vores udvalg af handsker her. Du kan også gå på opdagelse i vores sortiment af nitrilhandsker og rengøringshandsker.