Bærbare computere
Anbefalet
LENOVO V15 15,6" NOTEBOOK
LENOVO V15
 
DKK 5.498,75 / Stk. inkl. moms
DKK 4.399,00 ekskl. moms
Lenovo V15 G2 15,6" AMD Ryzen Windows 10 Pro (Omvendt betalingspligt)
LENOVO V15 U
 
DKK 5.618,75 / Stk. inkl. moms
DKK 4.495,00 ekskl. moms
Lenovo ThinkPad X1 Yoga 14" i7 16 GB ram 512 gb Windows 10 Pro 64-bit (Omvendt betalingspligt)
X1-Yoga
 
DKK 7.493,75 / Stk. inkl. moms
DKK 5.995,00 ekskl. moms
Lenovo ThinkPad L15 15,6" i5 8 GB 256 GB
Windows 10 Pro 64-bit (Omvendt betalingspligt) Lenovo ThinkPad L15 15,6" i5 8 GB 256 GB
Windows 10 Pro 64-bit (Omvendt betalingspligt)
20U30043MX
 
DKK 8.118,75 / Stk. inkl. moms
DKK 6.495,00 ekskl. moms
Lenovo ThinkPad L15 15,6" AMD Ryzen 5 8 GB 256 GB, bærbar PC Lenovo ThinkPad L15 15,6" AMD Ryzen 5 8 GB 256 GB, bærbar PC
20U7S0E500
 
DKK 5.604,83 / Stk. inkl. moms
DKK 4.483,86 ekskl. moms
Viser 1 til 7 af 7
Vores anbefalinger til dig

En bærbare computer til ethvert formål

En ny bærbare computer til arbejdet, studiet eller til privat brug kan være en stor beslutning. For hvilken bærbare computer er bedst til dit behov? Måske har du allerede udset dig en model, eller måske er du i gang med at undersøge dine muligheder. Uanset hvor du er i din købsproces, kan vi hjælpe dig.

Hos Hertels Boresko finder du udvalgte modeller inden for bærbare computere. I skrivende stund finder du modeller fra det velkendte, populære mærke Lenovo. I vores sortiment kan du samtidig finde brugte bærbare computere (også kaldet refurbished computere), skærme og computere samt tilbehør til gaming. Vi har naturligvis også alt det nødvendige tilbehør til din nyindkøbte computer. Mulighederne er mange, når du skal til at finde din kommende bærbar computer, så du kan finde en model, der matcher dine behov bedst.

Fordelen ved en bærbare computer er, at de kan tages med på farten. Så har du brug for en computer, du kan bruge til studiet, fritiden og arbejde? Så er en bærbare computer et oplagt valg. Den kan bruges til og fra studiet, i toget, på biblioteket til skoleopgaven, i sommerhuset og mange andre steder. En bærebare computer kan bruges næsten alle steder, og de kan bruges til alt lige fra arbejde til underholdning. Gå på opdagelse i vores sortiment, og bestil din nye bærbare computer i dag på Hertels Boresko.dk.

Hvad betyder refurbished?

Refurbished, og forkortelsen refurb, betyder genbrugt eller genskabt. Når man snakker om refurbished computere, har de gennemgået en proces, hvor computeren får nye komponenter eller bliver istandsat for at forlænge levetiden på produktet. De bliver testet efterfølgende, så de virker upåklageligt. Udover dette har de fleste refurbished computere to års garanti. Leder du derfor efter en eller flere billige bærbare computere, kan du med fordel kigge i vores refurbished sortiment. Så kan du få et godt produkt til en særdeles god pris og samtidig spare miljøet for en stor mængde CO2-udledning.

Hvilken bærbare computer er bedst til dit behov?

Vores udvalg består af bærbare computere, refurbished computere og gaming computere. Valgmulighederne er mange, og det kan virke overvældende at finde rundt i. For hvilken bærbare computer er den bedste til dit behov eller din medarbejders behov? Desværre findes der ikke et entydigt svar på dette, da det kommer an på, hvad dit behov er. Skal den bruges til gaming, studie, arbejde eller privat? Eller måske en blanding?

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning til, hvilken computer der passer bedst til dit behov, hvis du skulle få brug for det. Du er også altid velkommen til at gå på opdagelse i vores sortiment og selv udforske dine muligheder.

Gode elementer at gøre sig nogle tanker om, inden man vælger ny bærbare computer:

  • Batterilevetid
  • Skærmstørrelse
  • Hukommelse
  • Processor
  • Dit budget

Det er vigtigt, at du vælger processor efter dit behov, da processoren har en stor betydning for, hvor hurtig computeren kan arbejde. Generelt kan det være en god ide at finde ud af sit behov først for derefter at finde en computer, som passer til det.

Tag et kig i vores store sortiment, og bliv indfanget i et univers af kvalitetsprodukter, der kan hjælpe dig i din hverdag. Vi forhandler mere end 25.000 varer, og vi opdaterer ofte vores udvalg, så vi kan tilbyde alt, som den moderne virksomhed har brug for. Alt sammen samlet ét sted.

Du finder vores udvalg i elektronik her. Se også vores udvalg i computertilbehør og kabler lige her.