Affaldsspande med sensor
Anbefalet
Affaldsspand 45 liter i rustfri stål med sensor
60022
 
DKK 819,69 / Stk. inkl. moms
DKK 655,75 ekskl. moms
Affaldsspand med sensor | Durabin NO TOUCH | 12 liter Affaldsspand med sensor | Durabin NO TOUCH | 12 liter
Spar 19%
1729324
Normalpris DKK 1.013,44
Fra DKK 817,19 / Stk. inkl. moms
DKK 653,75 ekskl. moms
Affaldsspand med sensor | Durabin NO TOUCH | 6 liter Affaldsspand med sensor | Durabin NO TOUCH | 6 liter
Spar 24%
1729313
Normalpris DKK 787,19
Fra DKK 594,69 / Stk. inkl. moms
DKK 475,75 ekskl. moms
Affaldsspand med sensor | Durabin NO TOUCH | 21 liter Affaldsspand med sensor | Durabin NO TOUCH | 21 liter
Spar 19%
1729346
Normalpris DKK 1.268,75
Fra DKK 1.025,94 / Stk. inkl. moms
DKK 820,75 ekskl. moms
Affaldsspand med sensor | Durabin NO TOUCH | 35 liter Affaldsspand med sensor | Durabin NO TOUCH | 35 liter
Spar 18%
1729350
Normalpris DKK 1.511,25
Fra DKK 1.237,19 / Stk. inkl. moms
DKK 989,75 ekskl. moms
Viser 1 til 5 af 5
Vores anbefalinger til dig

Affaldsspand med sensor giver en let affaldssortering

I dag kommer der flere og flere krav til affaldssortering. Her kan en affaldsspand med sensor være behjælpelig, da den er med til at gøre affaldssorteringen nem og hurtig. Du skal ikke bruge energi på at løfte låget, da det åbner og lukker helt af sig selv. Du slipper derfor også for berøring med affaldsspanden, i forhold til hvis du for eksempel har en affaldsspand med låg.

Her hos Hertels Boresko A/S kan du finde lækre affaldsspande med sensor fra Durable. Durable NO TOUCH serien er en yderst elegant affaldsspand. Spanden har et rigtig flot design og er lavet i rustfrit stål. Det gør spanden velegnet til at have stående fremme. Affaldsspanden både åbner og lukker af sig selv men kan også betjenes manuelt. Durable NO TOUCH fås i skrivende stund i flere forskellige størrelser - eksempelvis 6 L., 12 L., 21 L. og 35 L.

De mange størrelser giver dig rig mulighed for at bruge Durable NO TOUCH til affaldssortering af eksempelvis madaffald, restaffald, plast og lignende. De er velegnede både i køkkenet, på toilettet men er også særdeles velegnede til brug i virksomheder, hvor de for eksempel kan bruges i kantinen/spisestuen.

Køb affaldsspanden med sensor hos Hertels Boresko A/S

Her hos Hertels Boresko A/S finder du affalds- og skraldespande med sensor til gode priser. Du kan sågar opnå en mængderabat på nogle af vores spande, jo flere du køber. Hvor mange du præcis skal købe, samt hvor meget du kan spare, kan du se ved at klikke dig ind på hver enkelt spand.

Hvis du har spørgsmål til nogle af vores affaldsspande med sensor, er du altid meget velkommen til at kontakte vores supportafdeling. De sidder klar alle hverdage til at hjælpe dig. Mandag til torsdag har vi åbent fra 8-16 og fredag fra 8-15. Kontakter du os udenfor vores åbningstid, vender vi tilbage med svar på din henvendelse den førstkommende hverdag. Vores supportafdeling kan træffes på mail info@hertelsboresko.dk og på tlf. 5572 1075. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Vores grænse for fri fragt ligger i skrivende stund på 800 kr. ekskl. moms. Vi har af og til skraldespande med sensor på tilbud. Ønsker du at modtage vores gode tilbud blandt de første? Så skriv dig op til vores nyhedsmail lige her.

Husk tilbehøret til din affaldsspand med sensor

Har du husket tilbehøret til din nye affaldsspand med sensor? Først og fremmest er det vigtigt med batterier, når du investerer i en affaldsspand med sensor. Når du klikker dig ind på vores forskellige affaldsspande, kan du se, hvilke batterier der passer til spanden. Det kan du se i afsnittet “Produkter som passer til”, der findes på hver enkelt produkt. Her kan du nemt og hurtigt lægge batterierne i kurven.

Ud over batterier, er det selvfølgelig også vigtigt med nogle spandeposer til din nye affaldsspand med sensor. Under hver enkelt spand kan du, ligesom med batterierne, let og hurtigt se, hvilke spandeposer der passer til den affaldsspand med sensor, du kigger på.

Skal du bruge flere spande til affaldssortering, får du brug for skilteholdere til at vise, hvilket affald der skal i hvilken spand. Sådan nogle har vi selvfølgelig også i vores sortiment. Ligesom med spandeposer og batterier finder du dem under hver enkelt spand.

Se også hele vores udvalg i affaldsspande eller affaldsspande med låg.