Malmstolen kontorstole
Anbefalet
Malmstolen 4000 Medium | Kontorstol - sort
670.3002
 
DKK 10.618,75 / Stk. inkl. moms
DKK 8.495,00 ekskl. moms
Malmstolen 7000 bred Fame 6099 sort | Kontorstol Malmstolen 7000 bred Fame 6099 sort | Kontorstol
670.3010
 
DKK 12.945,00 / Stk. inkl. moms
DKK 10.356,00 ekskl. moms
Malmstolen R4 Høj | Kontorstol med nakkestøtte og armlæn
670.3006
 
DKK 17.570,00 / Stk. inkl. moms
DKK 14.056,00 ekskl. moms
Malmstolen R4 medium Fame 60999 | Kontorstol - sort
670.3005
 
DKK 9.806,25 / Stk. inkl. moms
DKK 7.845,00 ekskl. moms
Malmstolen Classic 4000 Høj | Kontorstol med nakkestøtte
670.3000
 
DKK 13.181,25 / Stk. inkl. moms
DKK 10.545,00 ekskl. moms
Viser 1 til 5 af 5
Vores anbefalinger til dig

Køb din Malmstolen kontorstol hos Hertels Boresko A/S

Er du på udkig efter ny, lækker kontorstol, og ønsker du det bedste af det bedste? Så er det en Malmstolen kontorstol, du skal gå efter. Her hos Hertels Boresko A/S finder du flere forskellige stole fra Malmstolen. I skrivende stund har vi blandt andet modellerne 4000, 7000 og R4 i vores sortiment.

Har du brug for yderligere information omkring en af Malmstolen kontorstolene i vores sortiment, før du bestiller, eller har du spørgsmål til levering eller lignende? Så kontakt os endelig. Vores venlige kundeservice afdeling, sidder klar til at besvare dine spørgsmål på info@hertelsboresko.dk eller på 5572 1075.

Hertels Boresko A/S historie går længere end 80 år tilbage. Vi har derfor rigtig mange års erfaring med salg af kontorartikler og kontorstole - herunder Malmstolen kontorstole. Vi sidder klar til at hjælpe dig med vores viden, så du kan få valgt den Malmstolen model, der passer til dig.

Vi handler både med privat og erhverv. Uanset om du skal bruge flere Malmstolen kontorstole til et større kontor eller har brug for en enkelt til hjemmekontoret, så sidder vi klar til at hjælpe dig.

Malmstolen - komfort i topklasse

Malmstolen leverer komfort fra aller øverste niveau. Det vil du slet ikke være i tvivl om, i det øjeblik du sætter dig i din nye lækre kontorstol. Malmstolen giver dig et væld af muligheder for at justere din stol, så den passer præcis til dig og gør det let som en leg at komme igennem arbejdsdagen. Mulighederne for justering varierer fra model til model, men du får blandt andet muligheden for at justere ryglæn, sædehøjde, sædedybden. Hvad du præcist kan justere, kan du læse mere om under hver enkelt Malmstolen kontorstol, hvor det står yderligere beskrevet.

Hvis du ønsker maksimal komfort, kan du for eksempel vælge en Malmstolen kontorstol med nakkestøtte og armlæn. Er du til en mere traditionel kontorstol, er Malmstolen 4000 et rigtig godt valg! Det er en driftssikker løsning med rigtig god komfort og rig mulighed for at tilpasse stolen til den enkelte medarbejder.

Ud over de mange muligheder for at justere stolen, er Malmstolen kontorstolene også lavet i et virkelig lækkert materiale, der er yderst behageligt at sidde i. Det er især vigtigt, hvis du hver dag bruger mange timer i stolen. Kontorstole fra Malmstolen leverer ikke kun fantastisk komfort. Du får også en kontorstol i et flot design, der passer ind på alle kontorer, og som er pæn at have stående.

Malmstolen giver dig en behagelig siddestilling - hver gang

Vil du gerne investere i din og dine medarbejderes sundhed, så er du havnet på den helt rigtige side. Der findes et hav af ergonomiske kontorstole, så det kan nogle gange være lidt af en jungle at finde ud af, hvor det lige er, man skal lede og hvilken kontorstol, som vil passe bedst til dig og dine medarbejders behov. Dog vil vi næsten vove at påstå, at du aldrig vil gå galt i byen med Malmstolen.

Den er ikke blot lækker at se på (og ikke mindst sidde i), men den er også ergonomisk bygget, hvilket vil sige, at du ikke skal tilpasse dig stolen, men at den tilpasser sig dig og din krop. Derved forebygger den kontorskader, som vil give dig en ting mindre at bekymre dig om i hverdagen. Derfor siger man også, at den er en god investering for dit helbred og generelle sundhed.

Med sit tidløse design, optimale siddekomfort og tilpasningsmuligheder kan man nemt se, hvorfor det også er i denne kategori, man finder en af vores kunders absolutte favorit stol. Det er nemlig også, en kontorstol vi er helt vilde med.

Når man sætter sig i stolen, kan man med det samme mærke, at kroppen falder ind i en naturlig siddestilling. Malmstolen lader nemlig din krop balancere i sin egen foretrukne position. Dette er en af grundene til, at Malmstolen er en stol, som du kan sidde på i lang tid, uden at opleve ubehagelige smerter efterfølgende. Angående tilpasning af stolen så kan den tilpasses brugerens krop, men man kan også tilpasse stolen i forhold til, om man ønsker armlæn og eller en nakkestøtte (se den enkelte produktside for om det kan tilkøbes).

Stolene kommer derudover med hjul på, så du ikke er låst fast i en bestemt stilling. Malmstolen tilpasser sig din krop, hvor den følger din krops naturlige bevægelser og fordeler vægten, som derved mindsker stivhed i kroppen – som igen er yderst vigtig til at formindske ubehag og smerter, der kan opstå efter en lang dag på en stol, som ikke er ergonomisk bygget. Den opfylder alle kravene, man kan have til en kontorstol til den moderne arbejdsplads.

Indstil din nye Malmstolen korrekt

For at få det fulde du af Malmstolen er det vigtigt, at man indstiller den korrekt, især da kontorstolen er den stol, de fleste mennesker tilbringer det meste af deres arbejdsdag på. Malmstolen giver dig den gode holdning, men man skal stadig indstille stolen korrekt for, at man kan udnytte stolens fulde potentiale.

Når man skal indstille sin stol korrekt, skal man starte med at finde ud af, hvordan man ønsker, at sædet skal være, inden man indstiller bordhøjden. Sæt dig helt tilbage på stolen, så mindst 2/3 del af dine lår er understøttet af stolens sæde.

Derefter kan du indstille ryglænet, så det støtter din lænd. Efterfølgende kan du indstille stolens højde. Du skal kunne have begge fødder placeret fladt på gulvet, hvor lårene samtidig stadig er understøttet af sædet. Højden på malmstolen er især vigtig at indstille korrekt, da en forkert højde kan give smerter (også selvom man har købt en ergonomisk stol). Husk derudover på at det altid er en god ide at skifte arbejdsstilling ofte.

Arbejdstilsynet har også lavet nogle krav til, hvad en god kontorstol skal kunne, som gælder både på hjemmekontoret og på det almindelige kontor. Kravene er:

  • Stolen skal være stabil og give dig frihed til at bevæge dig
  • Give dig en hensigtsmæssig arbejdsstilling
  • Sædet og ryggen skal kunne indstilles i højden og kunne justeres separat
  • Ryggen skal kunne skråtstilles
  • Giver mulighed for at variere sædehældning og sædedybde

Disse krav opfylder Malmstolen, som igen er et bevis på, at det er en stol af god kvalitet og med et stort fokus på ergonomi.

Se vores store udvalg i kontorstole her. Eller se vores udvalg i ergonomiske kontorstole, kontorstole med nakkestøtte og Interstuhl kontorstole.