Møbler

Oplev vores store udvalg af kontormøbler og inventar til virksomheder. Udvalget er bredt og dermed har vi noget til hvert et behov. Gå på opdagelse, find de møbler du har brug for og bestil allerede i dag. Læs mere her.

Vores anbefalinger til dig

Møbler til kontoret

Visioner binder og det er vi rigtigt glade for i Hertels Boresko. For med en ambition om, at være leverandør til et godt arbejdsliv forpligter vi os selv til at søge henimod at skabe det bedst mulige arbejdsmiljø for vores kunder. Det gælder både, hvad angår det rette inventar såvel som i ergonomiske løsninger. Spørger du os, så starter det dog ved ens omgivelser, hvor man skal skabe de bedst mulige optimale rammer for ens medarbejdere og kollegaer.

Den rette kontorstol er guld værd for ens medarbejdere. Det samme kan siges om skrivebordetskrivebordslampen og de rette opbevaringsløsninger. Det handler både om, at højde produktiviteten på arbejdspladsen, men også om at havde øje for ens kollegaers livsglæde og velvære. Ingen orker at gå på arbejde, hvis man slæber med nakkesmerter, ømme skuldre og smerter. Derfor siger vi i Hertels Boresko, at et godt arbejdsmiljø starter ved skrivebordet.

På vores webshop finder derfor et stort udvalg af møbler til kontoret og hjemmearbejdspladsen. Her finder du alt fra det lille hæve sænkebord til mødeborde, hjørneskriveborde til kabelbakker til skriveborde. Og om det er fordi tiden er til, at den gamle kontorstol med slidt stof, pensioneres og udskiftes – er du aldrig mange klik væk. Her finder du mødestole, sadelstole og kontorstole med armlæn (eller uden) og meget, meget andet.

Funktionalitet er selvfølgelig én ting. Indretning og det gode førstehåndsindtryk er noget andet – og alligevel ikke helt. Ingen gider nemlig sidde dårligt. Om man er gæst i firmaet eller har sin daglige gang der.

Om det du søger, derfor er en ergonomisk stol eller et elektrisk hæve sænkebord, så har vi det.

Står du foran den hele kontorindretning eller blot vil have et par gode råd med på vejen, så kan vi altid anbefale dig at hive fat i vores kundeservice, der hurtigt kan sætte dig i kontant med vores møbeleksperter. Inspirationen er aldrig længere væk endt et opkald eller en mail.

Kontormøbler til hjemmekontoret

Når hjemmekontoret skal indrettes, skal der ofte også indtænkes plads til en printer, foruden selve skrivebordet, kontorstolen og potentielt også belysning. Nogen har et helt rum dedikeret til hjemmekontor, andre nøjes med den optimistiske løsning, hvor køkkenbordet ryddes og bøger stables for at få computeren op i en fornuftig højde. Uanset hvad man gør, så handler det om at skabe et godt arbejdsmiljø. Blandt vores store møbelsortiment finder du derfor alt fra simple foldbare stole, hvor ryggen lægges ned og køres under skrivebordet til små hævesænkebordet, der ikke optager meget plads. Blandt vores lamper til kontoret, fås både bordlamper, der monteres til skrivebordspladen og selvfølgelig skrivebordslamper, som man normalt kender dem. Om du sidder på kontoret på arbejdspladsen eller har et hjemmekontor, handler det om at skabe en optimal arbejdsstation. Er du i tvivl om, hvad du eller dine medarbejdere har brug for, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice.

Optimal akustik starter med kontormøblerne

At skabe de rette omgivelser for et godt arbejdsmiljø, har aldrig være synonymt med at slynge skriveborde, kontorstole og kontorskabe ind på arbejdspladsen med bind for øjnene. Nej, ønsker man god akustik på arbejdspladsen, så kræver det de rette kontormøbler. F.eks., hvis der er tale om et åbent kontorlandskab, så kommer der hurtigt meget støj fra diverse snak, døre, der smækker og klik- og tastelyde. Dårlig akustik er aldrig en fornøjelse at sidde i. Især ikke, når man gør det dag ud og dag ind. Larm kan hurtigt føre til hovedpine, hvilket føre til mindsket arbejdsglæde og på sigt sygedage. At investere i god ergonomi – såsom skærmvægge – er derfor både en investering i medarbejderglæde og generelt i virksomheden.

Ergonomisk arbejdsplads

Nøj, hvor er det fedt, at sidde en hel dag klistret til en computerskærm med smerter i nakken – har ingen nogensinde sagt. Om ens arbejdsdag kræver af én, at man sidder fasttømret til et skrivebord eller har et fysisk aktivt arbejde ude på et lager, går på sin vist ud på ét. Man bruger sin krop på måder, der i længden resulterer i smerter, hvis man ikke sikre sig de rette omgivelser på arbejdspladsen. Hos Hertels Boresko finder du et sort udvalg af ergonomiske møbler. Fra stole med armlæn, der sikrer hvile til armene til det elektriske hævesænkebord, som ved hjælp af en app, kan huske din ønskede bordhøjde.

Har du et stillesiddende job, er det ikke uset, at du nok plages af rygsmerter eller smerter i nakken. I så fald vil vi anbefale dig at se på vores udvalg af ergonomiske kontorstole, hvor du både vil kunne få dig en ergonomisk stol uden armlæn eller en sadelstol, der hjælper dig med at holde den rette position.

XL kontorstole, 24 timers stol eller en kontorstol 200 kg er ikke altid lige lette at finde. Det er i hvert fald, hvad vi hører. Men da et godt arbejdsmiljø ikke er forbeholdt de få, og i vores perspektiv er en ret, der er lige så selvsigende som regnvejrsdage på om sommeren, tilbyder vi også kontorstole til høje og tunge mennesker. De fås i to klasser. Én op til 150 kg og én op til 200 kg. Har du spørgsmål til, hvordan du vælger den din XL kontorstole, så kontakt vores kundeservice team.

Kontorstole til arbejdspladsen

For de fleste vedkommende bruges deres rigtigt meget tid på en kontorstol. Derfor er netop vigtigt, at man finder sig en kontorstol, der matcher ens behov. Vi mennesker er alle forskellige og det er ikke altid rette løsning at købe de samme kontorstole til hele kontoret. Nogle sidder fx bedst på en sadelstol – altså stole uden armlæn, der giver en anden form for støtte til kroppen end normale kontorstole. Hos Hertels Boresko finder du et stort udvalg af kontorstole, heriblandt fra flere kendte mærker såsom Interstuhl, Malmstolen, Dauphin og Backapp.

Skriveborde og hæve/sænkeborde

Vi tilbyder et bredt udvalg af skriveborde – i forskellige størrelser og farver. Mange arbejdsdage er ofte forbundet med et skrivebord og derfor er det vigtigt, at det er muligt at rette højden på ens skrivebord. På nogle arbejdspladser vil der være skriveborde, der fungerer som skiftende arbejdsstation for mange med medarbejdere i løbet af en arbejdsdag. I de tilfælde vil det være en fordel, at ens hæve/sænkebord let kan indstilles den enkelte medarbejder. Et hæve/sænkebord er også godt for ergonomien på arbejdspladsen, da den gør det mulig for medarbejderen at have skiftende arbejdsstillinger. Altså at gå fra at sidde til at stå – helst i kombination med en ergonomisk måtte, så kroppen ikke belastes unødvendigt.

Indtænk tavler og skillevægge i indretningen

Når man indretter sit kontor, konferencerum eller bare arbejdspladsen generelt, er der meget andet end kun skriveborde og kontorstole, der følger med. Der er dørmåtter – de skal både kunne holde skidt og sjap for døren, samtidigt med at de tager sig præsentable ud – såvel som tavler til konferencerum og mødelokaler. Vi har mange slags glastavler, whitebord tavler, planlægningstavler m.fl. og alt det der skal bruges, når du skal indrette jeres virksomhed.

Billige møbler, hvis budgettet ikke skal væltes

Vi tilbyder møbler i alverdens farver og størrelser, heriblandt også i forskellige prisklasser. Fra tid til anden har vi også tilbud på møbler. Tilmeld dig med fordel vores nyhedsmail, der løbende er proppet med mange gode tilbud.

Få hjælp til købet af dine møbler

Har du brug for hjælp, så kontakt endelige bare vores kundeservice, de sidder her nemlig for det samme. Om det er fordi kontoret trænger til den helt store modernisering eller du skal have vedledning til købet af én enkelt kontorstol, så er du altid velkommen til at give os et kald eller sende en mail i vores retning.