Fødevareemballage
Anbefalet
FOLIEBAKKER 7635    100 stk.
Spar 13%
2186602
Normalpris DKK 230,94
Fra DKK 200,94 / Pose inkl. moms
DKK 160,75 ekskl. moms
Plastbakke med hængslet låg 8-kantet 640 ml 270 stk
Spar 12%
2711421
Normalpris DKK 1.677,50
Fra DKK 1.482,50 / Kartoner inkl. moms
DKK 1.186,00 ekskl. moms
FOLIEBAKKER 76100 1010ml 100st
Spar 14%
2186603
Normalpris DKK 290,94
Fra DKK 249,69 / Pose inkl. moms
DKK 199,75 ekskl. moms
FOLIEFORM 5104 35 ML. 100 STK.
Spar 15%
2186601
Normalpris DKK 89,94
Fra DKK 76,19 / Pakker inkl. moms
DKK 60,95 ekskl. moms
Viser 1 til 4 af 4
Vores anbefalinger til dig

Stort udvalg i fødevareemballage

Er du på udkig efter fødevareemballage? Så er du landet det helt rigtige sted. Her hos Hertels Boresko A/S fører vi nemlig et stort udvalg i emballage til fødevarer. I vores sortiment finder du blandt andet alt indenfor take away emballage, alufade, kageæsker, madpapir og meget mere. Kort sagt så har vi emballage til at dække de flestes behov - hvis ikke alles.

Vi har meget emballage i vores sortiment, og vi har helt sikkert også mademballage, der passer til dine behov, uanset om du driver et eller flere spisesteder, en grillbar, en pølsevogn, et pizzaria, en cateringvirksomhed eller en kantine. Vi har blandt andet fødevareemballage i plast, skum og pap.

Driver du et spisested, går det ikke at løbe tør for fødevareemballage. Derfor har vi hurtig levering af emballage til fødevarer. Du kan se, hvor lang leveringstiden er på hvert enkelt produkt. De fleste produkter kan bestilles hjem i både mindre og større partier - så løber du aldrig tør for fødevareemballage.

Fødevareemballage til mange formål

I vores produktsortiment har vi fødevareemballage velegnet til blandt andet bagerier, cateringvirksomheder, grillbarer, pizzeriaer, kantiner og meget mere. Uanset størrelsen på din virksomhed og dit behov, har vi helt sikkert også en løsning, der passer dig.

Vi har blandt andet et stort udvalg i take away emballage, ligesom vi også har produkter, der er velegnet til kantiner, konferencer og lignende, hvor der er servering på stedet.

Ønsker du at bestille fødevareemballage løbende, anbefaler vi, at du bliver fordelskunde hos os. Her kan du nemt og hurtigt genbestille tidligere ordre. Det er praktisk, hvis du benytter den samme mademballage hele tiden. Du kan også lave favoritlister med de produkter, du godt kunne tænke dig i fremtiden.

Som fordelskunde får du et login til vores hjemmeside. Du kan læse mere om fordelene ved at være fordelskunde hos Hertels Boresko A/S her, ligesom du også kan indsende en formular, hvis det er noget, du gerne vil.

Vælg grønt med Green Office

Mademballage kan desværre godt være en stor miljøbelastning. Hos Hertels Boresko A/S ønsker vi at gøre det let for dig at købe miljøvenlige produkter - herunder miljøvenlig fødevareemballage.

Med vores Green Office mærkat kan du let se, hvilke produkter der imødekommer en grønnere profil. Vi har i skrivende stund blandt andet miljøvenlige pizzaæsker, kaffebægre, skumbakker og meget mere. Kig derfor efter Green Office mærket, hvis du ønsker miljøvenlig fødevareemballage.

Green Office mærket går igen på hele vores hjemmeside og kan for eksempel også ses i forbindelse med kontorartikler og forsendelsesæsker.

Hvorfor købe fødevareemballage på nettet?

Der kan være mange fordele ved at købe fødevare- og mademballage på nettet. Driver du et spisested, vil det typisk være de samme produkter, du indkøber igen og igen. Ved at bestille dem på nettet, kan du sidder stille og roligt ved din computer og lave dine indkøb.

Så sparer du tid på transport til og fra en fysisk butik, ligesom du heller ikke skal bruge tid på at finde dem i butikken. Køber du stort ind slipper du også for at håndtere alle produkterne, der jo godt kan fylde en del. Bestiller du mademballagen på nettet, bliver varerne sendt hjem til dig, og du skal derfor kun tænke på at pakke dem ud.

Her hos Hertels Boresko A/S kan du let og hurtigt få overblikket over hele vores fødevareemballage kategori. Det vil også blive nemmere for dig at sammenligne priser på forskellige produkter og eventuelt fra forskellige leverandører. 

Forsyn pølvognen og grillbaren

Står du hele dagen og lander grillpølser over baren, som du stod i Sahara og uddelte vand, skal du selvfølgelig have noget at lande din grillbars lækkerier oveni. Og her finder du svaret iblandt Hertels Boresko A/S store sortiment af fødevareemballage. Vi har pølsebakker med og uden kant, og er du ligesom undertegnet stor fan af en god og sprød rød pølse, der nærmest siger ”knæk!” når du sætter tænderne i den, ved du også, at der ikke findes noget mere træls end når grillpølsen triller ud af pølsebakken. Og jah, det er noget forekommet mere end én gang her bag tastaturet.

Vil du være endnu mere sikker, altså barrikadere dig så tæt på 100%, skal du måske investere i nogle pølseæsker med låg – det har vi nemlig også i vores udvalg af fødevareemballage. Pølseæsker med låg er ej noget, der skal undervurderes. For om det er røde pølser eller sprøde pommes frites, der proppes i, kan pølseæske være hele forskellen på nogle lune eller kolde pommes frites, når du har snobbet en bakke pommes frites på vejen hjem fra grillen.

Papirsposer i redelige mængder

Papirsposer med hank, frugtposer, sandwichposer – jah, vi har blandt vores store sortiment af fødevareemballage papirsposer i alverdens størrelser og former. Du kan endda få dig nogle papirsposer, der er bionedbrydelige og derfor matcher dine grønne ambitioner. Vores udvalg af fødevareemballage dækker både over de klassiske brune klodsbundsposer, som passer til dagligvarerne, poser til fransk hotdog og små håndbarer poser, hvor sandwichen kan ligge.

Vi har også de klassiske rød/hvidstribede slikposer, der ideelle til bolcher, brændte mangler og så mange andre ting, hvis man står og skal sælge i kiosken eller på markedspladsen. Mulighederne er mange.

Brug for hjælp til fødevareemballage?

Har du brug for hjælp til valg af den rigtige fødevareemballage, spørgsmål til levering eller noget helt tredje? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi har mange års erfaring med salg af fødevareemballage og har derfor en stor viden på området. Søger du en pålidelig leverandør af fødevareemballage, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Du kan træffe os mandag-torsdag kl. 8-16 og fredag fra kl. 8-15. Du er altid velkommen til at skrive os en mail på info@hertelsboresko.dk eller give os et ring på 55 72 10 75. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Klik her og se hele udvalget i catering produkter. Eller se vores sortiment i engangsservice her og kageæsker her.