Engangsservice
Vores anbefalinger til dig

Engangsservice – den gyldne middelvej til mindre opvask

Du kan få det hele indenfor engangsservice i Hertels Boresko A/S – lige fra billige paptallerkener, bambus engangsservice til bionedbrydelige bægre og bestik af birketræ. Vi har miljøvenligt engangsservice til dig, som ønsker at komme tættere på en ”grønnere” profil og komme nærmere på målstregen med firmaets visioner for bæredygtighed.

Engangsservice er en rigtigt god løsning, hvis du vil spare opvasken væk til firmaets julefrokost eller firmaudflugten. Anledninger kan der være nok af og med Hertels Boresko A/S store udvalg kan du finde alt indenfor engangsservice: tallerkner, dybe som flade, salatfade, kaffekopper og gafler, knive, skeer og rørepinde.

Må det gerne være lidt mere festligt, lidt ”grønt” eller bare anderledes end de klassiske hvide paptallerkener og plastik bestik – er du endt det helt rette sted. Udover vi har klimavenligt engangsservice kan du også få luksus engangsservice, hvis det gerne må tage sig lidt pænere ud på bordet. Funktionalitet og udseende kan sagtens følges hånd i hånd – også hvad gælder engangsservice.

Gør det let for dig selv med engangsservice. Slip for opvasken. Nyd festen uden, at du skal bekymre dig om opvasken.

Nul opvask

Hvem sagde opvask? Trækker tanken om stabler af snavset tallerkner, tilsmudset bestik og en myriade af brugte glas allerede festhumøret ud af dig, før festen er gået i gang? Med engangsservice sparer du både tid og energi, som eller sku’ være brugt på opvask og oprydning. Hvem vil ikke gerne slippe for den evige ”partykiller”, som ofte lurer rundt om hvert eneste festligt arrangement.

Med engangsservice kan du derfor roligt skifte opvaskebørsten ud med en skraldesæk. En lille bonus ved det hele er også, at du undgår rynkede vaskefingre.

Engangsservice til begivenheder og festen

Mindre opvask er implicit lig med mere tid til gæster og hygge. Og du behøver ikke berolige dig selv med om det nu kan tage sig lige så flot ud, som almindelig service. For det kan det.

Om det er engangsservice til fødselsdagsfesten, konfirmationen, brylluppet eller firmafrokosten – kan engangsservice ofte bruges. I dag kan du nemlig både få engangsservice, som er bionedbrydeligt og komposterbart, samt stærkt og holdbart. I dag kan du nemlig få produkter, som er fremstillet af sukkerrør, bambus, birketræ og andet.

Miljøvenligt engangsservice

Det skal være let at købe bæredygtigt. Du behøver ikke lede længere efter bæredygtigt engangsservice, for i Hertels Boresko A/S skal du blot kigge efter mærkatet; ”Green Office”. Green Office er de alle de produkter, som bringer din virksomhed tættere på en grønnere profil.

Vi har et stort sortiment af bæredygtigt engangsservice, som fås i mange forskellige former. Fx tallerkener og salatfade produceret af palmeblade, miljøtallerkener fremstillet af sukkerrør eller 100% bionedbrydelige engangstallerkener og kaffebægre.

Løbende kommer der flere produkter til og Hertels Boresko A/S sortiment af miljøvenligt engangsservice indeholder blandt andet engangsservice i træ og bambus. Du kan derfor roligt købe engangsservice med ro sjælen.

Engangsservice - oftest stillede spørgsmål

Det er meget normalt, at du lige nu sidder inde med en hel masse spørgsmål. For hvilket engangsservice passer til dit behov? Vi har derfor forsøgt at gøre det så nemt som overhovedet muligt for dig, at købe engangsservice.

Skulle du, mod forventning, fortsat sidde inde med nogle spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte vores Service Team, som sidder til at service dig. Du kan få hjælp til dit køb her.

Hvor er det billigt at købe engangsservice?

Du kan købe billigt engangsservice i Hertels Boresko A/S og løbende køre vi fx tilbud på engangsservice. Derfor er det en god idé at abonnere på vores nyhedsmail. Vi har heldigvis et stort udvalg af engangsservice, heriblandt billige engangsservice.

Hvor stort udvalg er der indenfor engangsservice?

Vores udvalg af engangsservice dækker strækker sig fra askebægere og kaffekopper til bestik og tallerkener – og meget, meget andet.

Hvad koster plastik tallerkener og engangsservice?

Det er meget varierende hvad engangsservice koster. Vi bestræber os dog altid på i Hertels Boresko A/S at kunne tilbyde et så stort et udvalg af engangsservice som muligt – til et så bredt et prisniveau som muligt.

Klik her og se hele udvalget i catering. Eller se vores sortiment i dispensere til bægre her og engangstallerkner her.