Kontorartikler Køge


Vores anbefalinger til dig


Levering af kontorartikler til Køge

Er du på jagt efter kontorartikler i Køge, så er du på den helt rigtige hjemmeside. Her hos Hertels Boresko finder du nemlig et stort sortiment i kontorartikler. Vi leverer selvfølgelig kontorartikler til Køge, og du kan nemt bestille gennem vores netbutik.

Vil du gøre din bestilling af kontorartikler endnu lettere fremover, kan du lave en bruger på vores hjemmeside. Det gør det let for dig at se dine tidligere ordre og foretage en genbestilling. Du kan også lave favoritlister. Dem kan du for eksempel bruge til de varer, du ofte køber. Du kan sagtens lave mere end en favoritliste. Du kan derfor også lave en ønskeliste med de varer, som du ønsker dig.

Kontorartikler i Køge til både privat og erhverv

Her hos Hertels Boresko leverer vi kontorartikler i Køge til både privat og erhverv. Vi blev stiftet i 1934 og fejrede vores 80 års jubilæum i 2014. Derfor har vi rigtig mange års erfaring med salg af kontorartikler. I dag handler vi med både private og virksomheder store som små.

Her hos Hertels Boresko vil vi gerne gøre det nemt at købe grønne kontorartikler på nettet. Derfor har vi mærkat Green Office, der gør det let og hurtigt for dig at vælge kontorartikler i Køge, der imødekommer en grøn profil. Du kan også klikke på menupunktet Green Office eller Green Office mærket oppe i vores hovedmenu. Her kan du finde alle Green Office varer. Produkterne der lever op til Green Office kravene har badget. Kig efter det, når du navigerer rundt mellem vores produkter.

Stort udvalg hos Hertels Boresko

Hele vores sortiment indeholder i skrivende stund mange tusinde produkter. Heraf er flere af dem kontorartikler. Blandt vores mange kontorartikler Køge finder du eksempelvis blyanter, batterier, kuglepenne, masser af kontorinventar og meget mere.

På mange af vores kontorartikler kan du opnå en mængderabat, hvis du bestiller flere af produktet. Det gælder for eksempel på mange af vores kuglepenne og blokke.

Vi lægger stor vægt på den personlige kundeservice. har du spørgsmål eller andet omkring kontorartikler Køge, er du naturligvis altid meget velkommen til at ringe til os på 55721075 eller sende os en mail på info@hertelsboresko.dk. Vi har åbent mandag til torsdag fra kl. 8-16 og fredag fra kl.8-15. Vi glæder os til at betjene dig.

Kontorforsyning Køge - bestil et sted og spar tid

Driver du et kontor, ved du nok, at det kan være tidskrævende at bestille kontorartikler, hvis du køber hos flere forskellige kontorforsyninger Køge. Hos Hertels Boresko har vi som sagt et stort sortiment inden for kontorartikler Køge. Gennem vores store sortiment kan du spare meget tid ved at samle dine indkøb hos os. Vi gør det let for dig at bestille dine kontorartikler, og dermed slipper du for at have et hav af forskellige leverandører. En fordel ved det er også, at du kun får en kvittering.

Ud over at levere kontorartikler til Køge, leverer vi også kontorartikler i Holbæk.