Frankeringsetiketter
Anbefalet
Frankeringsetiket 41x163mm 1000 stk/pk Frankeringsetiket 41x163mm 1000 stk/pk
Spar 6%
103817
Hertels normalpris DKK 394,69
Fra DKK 372,19 / Pakke inkl. moms
DKK 297,75 ekskl. moms
Frankeringsetiket 40 x 136 mm 1000 stk Frankeringsetiket 40 x 136 mm 1000 stk
Spar 9%
103820
Hertels normalpris DKK 359,69
Fra DKK 325,94 / Pakke inkl. moms
DKK 260,75 ekskl. moms
Viser 1 til 2 af 2

Frankeringsetiketter – gør frankeringen nem

Med en frankeringsmaskine og frankeringsetiketter ved hånden behøver du aldrig mere bekymre dig om, du får den billigste porto, eller om forsendelsen er frankeret korrekt. Samtidig behøver du (næsten) ikke røre en finger for at frankere etiketter professionelt, for det klarer maskinen for dig. Ja, det er smart. Fordele ved at have en frankeringsmaskine så man selv kan frankere:

  • Det er hurtigt og nemt selv at frankere sine breve (maskinen gør nemlig det meste af arbejdet).
  • Du får altid den billigste porto på din forsendelse baseret på dens vægt.
  • Det er praktisk, da du kan frankere forskellige typer forsendelser, og behøver ikke have flere forskellige frimærker liggende.
  • Professionelt udseende på dine forsendelser.

Frankeringsmaskiner beregner selv portoen ud for forsendelsen hver gang, så forsendelserne altid er frankeret korrekt, og du derved får den billigste porto. Det er især godt, hvis du laver enkeltforsendelser. Kan forsendelsen ikke være i en frankeringsmaskine, så kan du printe frankeringsaftrykket på en etikette, og derefter putte den på produktet.

Etiketter til frankering – hurtigt, billigt og praktisk

I vores udvalg finder du etiketter til frankering fra mærket BNT. Frankering betyder blot at forsyne en forsendelse med porto. Frankeringsetiketter kan være på ark med 1 etiket eller flere. Man bruger dem i frankeringsmaskiner, men nogle kan også bruges i printere. Flere af modellerne passer til frankering af pakker, breve, postrør og mere. De bliver ofte brugt til at skrive afsenderadresse og logo på.

Man kan få frankeringsetiketter i forskellige størrelser og mængder. Standardstørrelsen er 163 x 41 mm, og derfor passer den til de fleste nye frankeringsmaskiner, som har almindelige farveruller. Med frankeringsetiketter får man et professionelt og stilrent udtryk. Med mange af de modeller vi har i denne kategori, kan man desuden ofte spare ved at købe mere. Du kan se på produktet side, om du kan spare ved at købe flere pakker.

Mangler du andre typer af etiketter, kan du se hele sortimentet af etiketter her, og ellers så kan du tjekke udvalget indenfor rygetiketter og manuelle etiketter ud.