Dispensere og tilbehør

Dispensere i alle varianter

Her hos Hertels Boresko A/S er vi hygiejnespecialister, og derfor har vi selvfølgelig et kæmpe udvalg af dispenser til alt lige fra sæbe, sprit og papir mm. 

Vi sidder altid klar med venlig og kompetent rådgivning.

Hvis du ønsker at læse mere om alle vores dispensere kan du trykke her: læs mere.

Vores anbefalinger til dig

Hvad er en dispenser?

Hos Hertels Boresko A/S har vi et bredt udvalg af dispensere af enhver slags, hvorend du skal bruge papirdispenser, håndsæbedispenser, eller måske har du brug for en håndspritdispenser – så har vi selvfølgelig også det.

Kort sagt er en dispenser et apparat, som du enten kan have stående på et bord, stående på stativ på gulvet eller have hængt op på væggen. Apparatet har en funktion som afgiver en mindre dosering af sit indhold, typisk sæbe, håndsprit, papir eller lignende.

I dette indlæg vil vi forsøge at guide dig igennem hvilke typer dispensere vi har, og hvilke fordele du får ved hver enkelt løsning.

Hvis du derimod allerede ved hvad du vil have, eller ønsker personlig rådgivning er du meget velkommen til at ringe på 55 72 10 75 (man-tor 8-16, fredag 8-15), eller kontakte os på vores mail info@hertelsboresko.dk. Vi sidder klar til at hjælpe.

Automatisk eller manuel dispenser?

Af nogle dispensertyper findes der ofte en manuel eller automatisk variant, hvor begge har hver deres styrker.

Anvendelse:

En automatisk dispenser, hvorend det er til papir, sæbe, sprit eller andet er oftest nemmere at anvende, da de fleste modeller er håndfrie, hvilket betyder at man holder hånden foran en sensor, som typisk sidder på forsiden af dispenseren. Herefter registrerer dispenseren en bevægelse på sensoren, og afgiver derfor en portion af sit indhold til brugeren.

En manuel dispenser er den mere ”holdbare” løsning af dispenser. På sæbe eller spritdispensere sidder der typisk et håndtag eller en knap man trykker på, hvor dispenseren herefter afgiver sit indhold ved at ”trykke” på beholderen i dispenseren.

En manuel papirdispenser kan være en, der står på et gulvstativ, f.eks. dem man kender fra værksteder eller andre steder hvor de store ruller papir skal være let tilgængeligt. Man kan samtidig godt få en papirdispenser til badeværelser eller lignende, som typisk er en tyk rulle der er i en beholder, hvor man hiver papiret ud gennem bunden.

Hygiejne:

Hvis den dispenser man ønsker skal bruges et sted, hvor der nemt kommer bakterier og virus, kan det være en fordel at vælge en automatisk dispenser, da man ikke rører ved dispenseren, på nær når man genopfylder dens indhold.

Den manuelle dispenser kan også sagtens bruges på et bakterielt udsat sted, men det kan være en god idé at desinficere den ofte – efter brug, for at mindske bakteriedannelse på overfladen af dispenseren.

Vedligeholdelse:

Når man anskaffer sig en dispenser, ønsker man oftest gerne at den holder i længere tid, selvom den typisk bliver udsat for hårdt brug. Det kan derfor være en god idé i visse tilfælde at anskaffe sig en lidt mere hårdfør dispenser, evt. i stål eller andet metal, som kan tåle lidt mere. En dispenser f.eks. metal falmer heller ikke over tid, ved ordentlig pleje.

I forbindelse med vedligeholdelse, er det virkelig her den manuelle dispenser viser sin styrke. Der er mindre chance for en manuel dispenser går i stykker, da den består af bevægelige dele, som let kan erstattes eller udskiftes.

Papirdispenser

En papirdispenser, som navnet antyder – afgiver papir. Det er typisk denne løsning de fleste vælger på badeværelser der bliver brugt af flere, i stedet for almindelige håndklæder eller gæstehåndklæder.

En papirdispenser er ofte en rigtigt god løsning til de fleste badeværelser, da den også er nem at betjene og genopfylde, typisk via en knap eller en medfølgende nøgle.

I vores udvalg har vi både manuelle og automatiske papirdispenser, hvilket klart har hver sine styrker, som står beskrevet længere oppe i dette indlæg, du kan finde disse lige her.

Spritdispenser:

En spritdispenser, eller desinfektionsdispenser er noget vi alle er blevet meget bekendt med over de seneste år, efter Covid-19 udbruddet. Selvom pandemien har været overstået i noget tid nu, er det stadig en god idé at desinficere sine hænder en gang imellem.

Mange erhvervsdrivende har ofte en spritdispenser ved indgangen, enten til kunderne, besøgende eller personalet som ønsker at have rene hænder, uden at skulle ud og vaske hænder med vand og sæbe – det bør derfor nævnes at sprit eller desinfektion ikke kan erstatte en god håndvask med varmt vand og sæbe.

Man kan fylde sin spritdispenser med gel eller skum, som typisk er en smagssag for den enkelte bruger. Skum kan se ud af mere og derfor lede til et mindre forbrug, hvor gel ser ud af mindre og kan lede til et større forbrug.

En spritdispenser kan du få som automatisk eller manuel lige her.

Sæbedispenser

En sæbedispenser, som navnet også antyder afgiver sæbe. Denne dispenser giver rigtigt god mening at placere ved siden af en håndvask, enten i et køkken eller badeværelse.

En sæbedispenser – ligesom spritdispenser kan du få som skumsæbedispenser, eller med almindelig flydende sæbe som du kender det. Igen giver skumsæben anledning til færre tryk, da dette ser ud af mere og der derfor ikke vil opstå overforbrug af sæbe.

Her hos Hertels Boresko A/S har vi både manuelle og automatiske sæbedispensere som du kan se her.

Dispenser til håndklædeark

En dispenser til håndklædeark er meget lig en papirdispenser. Forskellen er, at papiret er foldet og ligger i ark. På denne måde benytter man ikke lige så meget papir, da mellem 1 til 3 ark typisk er nok an på antallet af papirlag arket har og håndstørrelsen på brugeren.

Du kan både få automatisk håndklædearkdispenser med sensor eller manuel, hvor man selv hiver papiret ud af dispenser – ofte fra bunden.

Vi har et stort udvalg af dispensere til håndklædeark, som du kan se her.

Toiletpapirholder

En toiletpapirholder behøver ikke megen forklaring, vi kender alle sammen den lille stand eller hvide holder der er ved siden af toilettet på stort set alle badeværelser i Danmark.

Der findes dog forskellige typer af toiletpapirholdere, hvor vi vil anbefale en med høj kapacitet af toiletpapir til badeværelser der bliver brugt af mange, og en mindre dispenser til badeværelser der bliver benyttet af færre mennesker.

Du kan se hele vores udvalg af toiletpapirholdere.

Hygiejneposer

Du har måske lagt mærke til den lille pose ved siden af toilettet på mange toiletter. Dette er en hygiejnepose som typisk sidder på en holder. Posen har samme formål som en toiletspand, hvor man smider alt det affald ud, som ikke må komme i toilettet.

Hos Hertels Boresko A/S har vi også et udvalg af hygiejnepose holdere i form af en manuel dispenser, hvor man hiver en pose ud og lægger sit affald i og derefter smider ud, du finder disse lige her.

Hjælp til valg af din dispenserløsning

Hvis du stadig sidder tilbage med spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan give dig den bedste rådgivning til din dispenserløsning.

Vi har altid gode varer til gode priser, og derfor har vi selvfølgelig også gode dispensere fra de velkendte mærker, Tork, Katrin blandt andre.

Kvalitetsprodukter og god rådgivning

Skal du have en dispenser, enten til sæbe, papir, sprit eller andet?

Så er du ganske velkommen til at tage et kig i nogen af de ovenstående kategorier.

Hvis du derimod har behov for refill til din nuværende dispenser kan du klikke på disse links for Papir, Sæbe eller Hånddesinfektion.