Tork

Tork er et af verdens førende brands, når det kommer til hygiejneløsninger.

Tork producerer blandt andet aftørringspapir, toiletpapir, håndklæde, dispensere og meget andet, der hjælper til at sikre en god hygiejne i virksomheden og hjemmet. 

Bliv inspireret og se hele vores store udvalg i produkter fra Tork nedenfor. 

Tork – Verdens førende hygiejneløsning på arbejdspladsen

Hvis du nogensinde har forvildet dig ud på et offentligt toilet, har du sikkert set det blå Tork logo, om end det er på toiletpapiret, aftørringspapiret eller dispenserne hertil.

Tork er verdens førende indenfor hygiejne til arbejdspladser, og det kommer man ikke sovende til. Tork er med til at styrke hygiejnen på enhver arbejdsplads de involverer sig med, fordi de netop laver banebrydende innovationer hele tiden, der er med til en cirkulær økonomi, bedre trivsel og sundhed.

Tork er en del af den svenske verdensomspændende virksomhed Essity, med omkring 46.000 medarbejdere, fordelt på 150 markeder verden over.

Tork er den der former markedet

For at lære om Torks historie, skal vi helt tilbage til 1968 i Sverige under brandet Mölnlycke. Tork lægger godt ud med at opføre flere innoverende produkter, såsom deres aftørringspapir med afrivningsfunktion, der kom til at sætte nye standarder for hygiejne på arbejdspladser.

I 1973 Opfinder og lancerer Tork deres M-box dispenser, lavet med et centerfeed system uden hylse, der sikrer mindre papforbrug til hylse, samt en nemmer brugeranvendelse, hvilket var ideelt på de fleste arbejdspladser og badeværelser.

Herefter skal vi frem til 1980’erne, hvor Tork lancerer en hel dispenserserie der kaldes Box 80-serien, som alle er produceret i forskellige farver, men med gennemsigtigt plast der hjælper personalet til at se igennem plasten, så man ved hvornår der skal genopfyldes.

Siden da har Tork opfundet, innoveret og lanceret flere hundrede produkter i forskellige serier, der sikrer et stort udvalg til alle arbejdspladser.

I 2014, begyndte Tork at overveje flere løsninger og tilkøbsmuligheder til deres produkter. De opfandt derfor et rengøringssystem til rengøringspersonale der varetager rengørings- og genopfyldningsbehov på arbejdspladserne, hvilket ændrede hele logikken for professionel rengøring og gjorde det mere effektivt.

Torks seneste innovation er aftørringspapir, lavet af genbrugsmateriale, som er en del af Torks vej mod en mere bæredygtigt og grøn fremtid, hvor virksomheder tager ansvar for deres aktiviteter og miljøet omkring dem.

Du kan finde Tork- papirdispensere, Aftørringspapir og sæbedispenser her.