Avery

Uanset om du skal bruge en adresseetiket, en aftagelig etiket, en stærk etiket, en plomberingsetiket eller noget helt femte, så har Avery et stort udvalg af etiketter til ethvert tænkeligt formål.

Etiketterne fås i et utal af størrelser, og de er garanteret til brug i alle populære printere, inklusiv HP, Brother, Lexmark og Konica-Minolta.

Etiketterne designes og printes nemt og hurtigt med Avery Design & print  -  gratis online software.

Avery – toppen af poppen indenfor etiketter

Etikker er ofte en mindre brugsgenstand man tager for givet, da det i dag bare er fast inventar på kontoret eller arbejdspladsen – men sådan har det ikke altid været.

Vi skal helt tilbage til starten af 1900-tallet, og endda meget før. Dengang var en etiket ikke nem at fastsætte på et produkt eller andre genstande. Der var dengang ikke nogen opfindelse der gjorde at man kunne pille etiketten af et blankt papir og direkte påsætte på en genstand – Nej, hvis man ønskede at benytte en etiket, skulle man enten hive ”limkrukken” frem, eller fugte bagsiden med vand. Det ønskede R. Stanton Avery at lave om på.

Stan Avery opfandt derfor sine egne etiketter, der startede som ”kum-kleen adhesive products”, det var revolutionerende indenfor branchen, at man lige pludselig kunne fastsætte sine etiketter uden at fugte bagsiden eller påføre lim – Man begyndte endda at efterspørge etiketter med tryk på, hvilket også var muligt i Avery’s trykkeri via en hånddreven trykpresse.

Avery kommer til Europa

Det går faktisk rigtigt godt, rent kommercielt i USA, faktisk så godt, at Avery foretager en international ekspansion fra Sydcalifornien og helt til Europa og sidenhen det skandinavien.

I dag er Avery ejet af CCL industries Inc, med det nordiske hovedsæde i Køge, hvorfor de hver dag sender flere tusinde etiketter, printere og papir afsted til alle deres forhandlere og kunder.

Du kan se vores store udvalg af etiketter her, hvor du heriblandt finder flere hundrede Avery produkter.