Blokke
Vores anbefalinger til dig

Blokke – skrivebordets bedste ven

Møder. Meddelelser. Idégenerering. Referat. Jo jo, blokke har mange muligheder. Skal du give en meddelelse videre, referere fra et møde eller skrible dine idéer ned før du skriver dem ind på computeren, er en blok helt klart nyttig at have ved hånden eller liggende på skrivebordet.

Beklager, men det kommer hurtigt til at lyde som om, at vi gerne vil pudse vores egen glorie. Men… hos Hertels Boresko A/S har vi altså et ret stort udvalg af blokke. Vi har de helt klassiske Post-it notes med klister bagpå, selvklæbende notes og notes i dispensere. Derudover fås de også i forskellige farver og vi også har blokke, som både er linjeret, blanke eller kvadratiske. Udvalget er stort, lad os sige det sådan.

Du kan også få din en notesblok med spiralryg, så du kan bladre til næste side uden, at du risikerer siderne, flås fra blokken, når du er godt igennem den.

Blokke i A4, A5, A6 og A7

Køb dine billige blokke hos Hertels Boresko A/S. Vi har blokke i forskellige størrelser: A4, A5, A6, A7. Med vores store udvalg af blokke, finder du helt klart noget, der matcher dit behov. Om det er mødet, hvor du har brug for en blok. Testarbejdet foran computeren, så du inden du giver dig i kast med tastaturrytteriet, får sat din tekst i system med disposition, emner og idéer. Eller om du sidder til møde og er i gang med et testmaraton for at følge med ordstrømmen.

Blokke: Blanke, kvadratiske og linjeret

Nogen kan godt lide en blok, hvor man frit, uden nogen former for begrænsninger, kan skrive og tegne løst på papiret. Andre vil gerne have en fast struktur og en linje, så ens ord ikke bliver for skæve og det ser for sjusket ud. Sådan er vi jo så forskellige. Derfor finder du også en stort udvalg af diverse skriveblokke hos Hertels Boresko A/S. Med og uden huller.

Post-it

Herinde på kontoret forstår vi udmærket godt, hvorfor de små gule sedler post-it notes med klisterstriben på bagsiden er så populær rundt på alverdens kontorer og arbejdspladser. Brainstorming på idéer, lav en to-do-list eller skrive meddelelser ned til kollegaen. Mulighederne er mange. Med hjælp fra klistret på bagsiden af sedlerne kan du klister dem op på tavlen, rammen rundt om computerskærmen eller på skrivebordet.

Nemt og hurtigt kan du strukturere dine opgaver, samt notere ting ned, som skal huske til senere. Sidder du ved telefonen, i kundeservice eller hotline kan du nemt notere et varenummer, navn, opgave eller aftale ned med en Post-it note. Sidder du i en position, hvor det flyver rundt med informationer og kommentarer, kan post-it note være med til at holde styr på det hele. Skriv det det på post-it-noten og fjern sedlen når opgaven er udført.

Du kan også farvesortere dine post-it notes alt efter, hvilken form for opgave, der er tale om. Eller bruge din post-it-note som bogmærke i en bog, rapport eller dokument, hvis du gerne vil kunne skrive kommentere uden det ses på papiret.

Z-notes

Med z-notes eller zig zag notes, som nogen kalder dem, kommer der automatisk et nyt blad frem i dispenseren, når du trækker en seddel af. Det er nemt og hurtigt. Fordelen med en dispenser er også, at notesblokken ikke bare forsvinder.

Sticky notes

Suser du rundt på gangene med rapporter og dokumenter klæbet til med post-it notes eller er du meget udenfor, mens du i vind og regn forsøger at holde samling på dine notater, kan du med fordel gøre brug af super sticky notes. Med super sticky notes sidder dine post-it notes nemlig ekstra godt fast. Sedlerne kan fortsat tages af, men de sidder bare lidt bedre fast.

Genbrugsblokke

Hos Hertels Boresko A/S har vi selvfølgelig også miljøvenlige post-it notes, som er lavet af 100% genbrugspapir. Du kan derfor med fordel kigge efter Hertels Boresko A/S eget Green Office mærkat, som vi har markeret de produkter med, som imødekommer en grønnere profil.

Billige blokke

Vi har blokke i diverse former, farver og selvfølgelig, priser. Derfor kan du også finde billige blokke blandt Hertels Boresko A/S sortiment. Du kan også med fordel tilmelde dig Hertels Boresko A/S nyhedsbrev, hvor der til tider er tilbud på blokke og post-it notes.

Se også vores udvalg i kontorartikler, brevordnere og ringbind og kollegieblokke.