Backapp stole

Her finder du vores udvalg i Backapp stole. Backapp producerer ergonomiske kontorstole i et slidstærkt materiale, der aktiverer musklerne i ryg, nakke, ben og mave. Dine muskler bliver derfor trænet, mens du bruger stolen.

I vores sortiment finder du blandt andet den populære Backapp 2,0 stol, som vi har i flere forskellige farver og materialer. Se vores udvalg nedenfor eller læs mere.

Anbefalet
Ergonomisk kontorstol Backapp 2,0 - rød alcantara/søvgrå Ergonomisk kontorstol Backapp 2,0 - rød alcantara/søvgrå
670.3502
 
DKK 6.868,75 / Stk. inkl. moms
DKK 5.495,00 ekskl. moms
Ergonomisk kontorstol Backapp 2,0 - sort læder/sort
670.3508
 
DKK 6.243,75 / Stk. inkl. moms
DKK 4.995,00 ekskl. moms
Ergonomisk kontorstol Backapp 2,0 - sort alcantara/sort stål Ergonomisk kontorstol Backapp 2,0 - sort alcantara/sort stål
670.3506
 
DKK 6.868,75 / Stk. inkl. moms
DKK 5.495,00 ekskl. moms
Ergonomisk kontorstol Backapp 2,0 - sort uld/sort stål Ergonomisk kontorstol Backapp 2,0 - sort uld/sort stål
Tilbud
670.3500
 
DKK 6.243,75 / Stk. inkl. moms
DKK 4.995,00 ekskl. moms
Balancestol Backapp Hipp
20131
 
DKK 3.743,75 / Stk. inkl. moms
DKK 2.995,00 ekskl. moms
Hjulsæt Backapp 2,0 stol, sort stel Hjulsæt Backapp 2,0 stol, sort stel
670.3510
 
DKK 2.493,75 / Stk. inkl. moms
DKK 1.995,00 ekskl. moms
Ergonomisk kontorstol Backapp 2,0 - grå alcantara/sølvgrå Ergonomisk kontorstol Backapp 2,0 - grå alcantara/sølvgrå
670.3504
 
DKK 6.868,75 / Stk. inkl. moms
DKK 5.495,00 ekskl. moms
Viser 1 til 7 af 7
Vores anbefalinger til dig

Køb din Backapp stol hos Hertels Boresko A/S

Er du på jagt efter en ny Backapp stol? Så er du landet på den helt rigtige hjemmeside. Her hos Hertels Boresko A/S finder du nemlig kontorstole fra det anerkendte mærke, Backapp. I vores sortiment finder du blandt andet den anerkendte ergonomiske kontorstol, Backapp 2,0 i forskellige flotte farver.

Du kan bestille din nye Backapp kontorstol her i webshoppen. Vi holder til i Næstved men leverer hver dag varer til hele landet med hurtig levering. I os får du en troværdig og loyal leverandør af Backapp stole, der vægter den gode kundeoplevelse højt.

Hvorfor vælge en Backapp kontorstol?

Sidder du mange timer på din kontorstol hver dag og ønsker at gøre noget godt for din ryg, så er en ergonomisk stol fra Backapp et rigtig godt valg.

Backapp kontorstolen gør din ryg stærkere, når du sidder ned. Konstruktionen i stolen gør nemlig, at kroppen bliver tvunget til at holde balancen. Det aktiverer musklerne i ryg, nakke, ben og mave. Rygsøjlen finder derved sit idéelle balancepunkt.

Ud over at Backapp fungerer som kontorstol, kan man faktisk også kalde den for en træningsstol, da musklerne i kroppen bliver trænet, når du bruger stolen. Når du sidder på stolen er du hele tiden i bevægelse, hvilket er anderledes ved klassiske kontorstole, der ikke får kroppen til at arbejde på samme måde.

Selvom der ikke er ryglæn på en Backapp stol, så kan man godt holde til at bruge stolen hele dagen. Stolen kan også bruges som afveksling til den klassiske kontorstol med ryglæn. Her kan I med fordel være flere på kontoret, der deles om stolen. Backapp stolene er nemlig nemme at indstille, så du får det optimale ud af stolen. Stolen er også let at bruge i dagligdagen, hvor du let kan dreje stolen, når du ønsker at rejse dig. På denne måde skal du ikke hele tiden skubbe stolen ud fra bordet. Du drejer blot sædet.

I vores sortiment finder du også hjulsæt til Backapp 1,0 og 2,0. Det gør det nemmere at flytte kontorstolen for både brugerne af stolen men også når rengøringen kommer forbi. Det er rigtig let at bruge hjulsættet, da stolen blot sættes ovenpå. Ønsker du den ultimative fleksibilitet, kan et hjulsæt anbefales.

Om Backapp

Backapps opfinder Dr. Freddy Johnsen oplevede selv problemer med ryggen efter at have siddet på en almindelig kontorstol i mange år. Det var i den anledning, at idéen til Backapp stolen opstod.

Backapps mål er at udvikle stole, der træner ryggens stabiliserende muskler og derved hjælper folk i hele verden med at opnå en øget sundhed og velvære. Netop denne effekt bekræfter flere videnskabelige studier. Læs mere om studierne her.

Ud over at være kendt for den gode ergonomi, er Backapp også kendt for at producere stole i en fantastisk kvalitet, der kan holde i mange år. Er du derfor på jagt efter en kontorstol i bedste kvalitet, så går du ikke galt i byen med en stol fra Backapp.

Gode råd inden valg af din nye kontorstol

Rigtig mange af os tilbringer mange timer i vores kontorstol. Derfor er det også vigtigt at få valgt en god stol. I dette afsnit kommer vi ind på nogle af de ting, der er gode at tage højde for, når du skal investere i en ny stol til kontoret.

Skal jeg vælge en Backapp stol med eller uden hjul?

Som udgangspunkt er der ikke hjul på en Backapp stol. Det er dog muligt at tilkøbe et hjulsæt til stolen. Hjul til stolen giver noget mere fleksibilitet, og det vil være nemmere at flytte den rundt. Det kan for eksempel være en fordel, hvis I er flere til at deles om Backapp stolen.

Hjul kan også gøre det nemmere at flytte stolen rundt i forbindelse med rengøring og lignende. Man kan sige, at hjulene er en ekstra luksus. Det er rigtig let at bruge hjulsættet, da stolen blot placeres på hjulene, og derved nemt kan tages af og på.

Hvor meget skal stolen bruges?

En anden ting der er vigtig at tage højde for, inden du køber din nye kontorstol er, hvor meget den skal bruges. Sidder du i stolen mange timer dagligt, så bør du vælge en kontorstol i et slidstærkt materiale. Her er du rigtig godt dækket ind med en stol fra Backapp. Her får du en stol i en forrygende kvalitet og et godt materiale, der kan holde til at blive brugt.

Passer stolen ind i kontormiljøet?

Det er også vigtigt at finde en kontorstol, der passer godt ind i kontormiljøet - uanset om det drejer sig om en stol til hjemmekontoret eller kontorlandskabet. Backapp stolene fås i forskellige flotte farver såsom sort og rød. Du kan også vælge mellem et stel i sort eller sølvgrå. Der er derfor rig mulighed for at finde en Backapp stol, der passer ind på dit kontor.

Justering af stolen

En anden vigtig ting er stolens funktioner. Det er altid at foretrække at vælge en kontorstol, der har gode muligheder for justeringer, så stolen kan tilpasses til dig.

Med en Backapp kontorstol kan du naturligvis justere højden på stolen, så du kan sidde med en åben hoftevinkel og opnå en 90 graders vinkel med dine albuer. På Backapp 2,0 kan du også justere, hvor meget udfordring, stolen skal give dig. Det gøres via kuglen i bunden af stolen.

Specialister i ergonomi

Ud over vores udvalg i ergonomiske kontorstole, herunder Backapp stole, finder du i vores varesortiment også mange andre ergonomiske produkter. Du finder hele vores udvalg i ergonomiske produkter lige her. Her finder du blandt andet aflastingsmåtter, balancebolde, underarmsstøtte og meget mere.

Ønsker du at være aktiv, mens du arbejder ved skrivebordet, så finder du i vores sortiment også gåbånd og kontorcykler. Kontorcykler og gåbånd kan være god afveksling fra kontorstolen, hvis du trænger til at få gang i kroppen, mens du arbejder. Tag et blik i vores sortiment i ergonomi og bliv inspireret.

Har du brug for et godt råd?

Har du brug for et godt råd, eller har du spørgsmål til nogle af Backapp stolene i vores sortiment? Så sidder vi altid klar til at hjælpe dig. Vi har en stor viden om kontorstole og ergonomi generelt, hvorfor vi altid sidder klar med et godt råd til dig, hvis du er i tvivl om, hvilken Backapp stol, du bør vælge.

Vores venlige kundeservice afdeling sidder klar til at hjælpe dig på e-mail info@hertelsboresko.dk og på tlf. 5572 1075. Vi har åbent i kundeservice mandag - torsdag fra kl. 8-16 og fredag fra kl. 8-15. Kontakter du os udenfor vores åbningstid, vender vi tilbage hurtigst muligt. I de fleste tilfælde den næstkommende hverdag. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Se hele vores udvalg i stole, eller se vores sortiment i kontorstole og gamer stole.