Inventar
Vores anbefalinger til dig

Inventar som matcher dit behov

Hos Hertels Boresko A/S leverer og har vi leveret kontorinventar til alle slags virksomheder. Store som små. Om du derfor køber ind på vegne af en nyopstartet enkeltmandsvirksomhed, en gårdbutik, et kontorfællesskab eller en større virksomhed med flere kontorer geografisk spredt, kan du med fordel købe dine kontormøbler online hos Hertels Boresko A/S. Du er også mere end velkommen til at kontakte vores Service team.

Har du brug for hjælp eller et godt råd inden du beslutter dig for, hvad du skal komme i indkøbskurven, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice. Find kundeservice her. Vores Service Team sidder klar bag tasterne og i telefonrøret, så send dem en mail eller giv dem et kald.

Med vores store udvalg indenfor kontorinventar og kontormøbler finder du garanteret det du skal bruge, hvis du skal til at indrette dit nye kontor, vil finde en helt ny stil til kontoret eller bare vil skifte det slidte kontorinventar ud med noget nyt. Om der så er tale om kontorstole, belysning, hæve-sænkeborde eller lager inventar.

Køb kontormøbler online

Selvom Hertels Boresko A/S ligger i Næstved, leverer vi i hele Danmark. Vores leveringsbetingelser er gældende i hele Danmark, på nær på Grønland og Færøerne. Vores chauffører og fragtmænd leverer b.la. kontormøbler i Roskilde, Næstved, Slagelse og Køge. Du kan derfor roligt købe din næste kontorstol, reol eller messedisk på Hertels Boresko A/S.dk.

Ergonomiske kontormøbler

For meget ensartet og stillesiddende arbejde kan ofte give belastningsskader, musearme og ømme led. Derfor er det vigtigt, at man har det rette kontormøbel. Derfor kan du med fordel se vores kontorstole fra Backapp eller balancebolde fra JobOut. Skal der være en rød tråd gennem dit ergonomiske kontor, kan du kigge vores ergonomiske produkter igennem, som RollerMouse fra Contour, mousetrapper og ergonomiske tastaturer.

Kontormøbler til hjemmekontoret

Find den rette kontorstol, hæve-sænkebord eller ståmåtte til hjemmekontoret blandt Hertels Boresko A/S store sortiment indenfor hjemmekontorer. Måske mangler du et nyt webkamera til arbejdscomputeren, et stoleunderlag så du ikke ridser gulvet eller et hæve-sænkebord, der gør det muligt for dig, at ændre position i løbet af en arbejdsdag.

Lager og opbevaring

Er du på udgik efter inventar til lageret, er du havnet det helt rette sted. Her finder du blandt andet kontorskabe med lås, trappestiger, pakkevogne og pakkeborde. Om I er et stort alger eller et lille kontor, kan I meget vel få brug for hylder og lagerreoler til, at sortere og skabe struktur blandt jeres varer, dokumenter eller udstyr.

Inventar til kontoret

Det rette kontorinventar er vigtigt at have på plads, hvis man ønsker et kontor, der både kan støjreducere, tage sig flot ud og fungere som en sund arbejdsplads for medarbejdere og kollegaer. Et kontor er nemlig ikke bare et kontor. Det er et arbejdsmiljø og derfor skal det både kunne sikre trivsel og arbejdsglæde. Med et hæve-sænkebord kan man sikre, at ens kollegaer kan veksle mellem at sidde og stå, når de sidder limet fast bag skærmen det mest af deres arbejdsdag. Du kan både sætte dine hæve-sænkeborde i forlængelse af hinanden, danne små grupper og arbejdsstationer eller dele dem op med skillevægge.

Lys kontoret op med den rette belysning

Med mange timer klistret foran computerskærmen eller vedskrivebordet kræver det også, at man har det rette belysning. Lysstyrken og lysindfaldet har trods alt en stor betydning på ens humør, arbejdsglæde og effektivitet. Derfor skal vi ikke undervurdere, hvilken påvirkning det rette lys har.

Billige kontormøbler

Hos Hertels Boresko A/S finder du løbende tilbud på vores kontorinventar, hvilket gør, at vi kan sælge billige kontormøbler. Derfor kan du med fordel skrive dig op som modtager af vores nyhedsbrev, hvor vi gang på gang har tilbud på kontormøbler.

Få hjælp til indretningen

Vores konsulenter vil mere end gerne hjælpe til med indretningen af jeres kontor og virksomhed. Både, hvis der er tale om mindre eller større ændringer. Kontakt os allerede i dag og få et besøg af en af vores konsulenter. Du kan også med fordel se vores inspirationskatalog her.

Vi har også et stort udvalg i ergonomi. Se også vores udvalg i borde/skriveborde og stole.