Automatbægre
Anbefalet
Automatbæger 21 cl brun 100 stk Automatbæger 21 cl brun 100 stk
Spar 6%
101228
Hertels normalpris DKK 44,94
Fra DKK 42,44 / Pose inkl. moms
DKK 33,95 ekskl. moms
Automatbæger CLPA 18cl hvid 3000 stk. bionedbrydelig
Spar 13%
50018
Hertels normalpris DKK 2.231,25
Fra DKK 1.933,75 / Kartoner inkl. moms
DKK 1.547,00 ekskl. moms
Automatbæger 20 cl hvid 100 stk ***
Spar 26%
1629375
Hertels normalpris DKK 117,44
Fra DKK 87,44 / Pose inkl. moms
DKK 69,95 ekskl. moms
Viser 1 til 3 af 3
Vores anbefalinger til dig

Automatbægre – når du har brug for et pålideligt produkt

Automatbægre er et produkt, mange kender og kommer i kontakt med dagligt. Man ser dem på kontorer, arbejdspladser, til sammenkomster, hos foreninger og mange andre steder. De kan også bruges til fester, festivaler m.m. Mulighederne er næsten uendelige. Skal man bruge et bæger til at holde på væske, så går man næsten aldrig galt i byen ved at købe automatbægre.

Automatbægre er gode, pålidelige bægre, som er perfekte til en hurtig kop kaffe, te eller vand, og man får typisk meget for sine penge, når man køber automatbægre, da man ofte får 100 automatbægre i en pakke. Derved er de en billig løsning til alle, som skal bruge mange bægre til billige penge.

Et automatbæger er et alsidigt produkt, og mange af dem kan både bruges til varme og kolde drikkevarer. Bægerne er gode til kontorer, som ønsker at tilbyde automatbægre til dispenserne på arbejdspladsen, så medarbejderne har nem adgang til frisk, koldt vand i nærheden. Dette er især en fordel, når sommervejret står for døren, så medarbejderne ikke bliver dehydreret i varmen.

De alsidige automatbægre er et populært valg blandt mange

Automatbægre kan bruges i mange situationer, og det er måske også en af de største grunde til, at de er så populære. Automatbægre har typisk det samme simple, funktionelle design. Mange af bægrene er lette, så de er nemme at bære rundt på, og så har nogle modeller et nyudviklet præget tegl mønster, som gør det endnu lettere og mere komfortabelt for brugeren at holde bægeret. Andre automatbægre har de velkendte riller, som også er behagelige at holde på for brugeren.

Mange af automatbægre kan holde både kolde og varme drikke, hvor de er designet til at passe til alle automater og kopholdere. Mange af modellerne er derudover antistatbehandlet, hvilket betyder, at bægerne modvirker statisk elektricitet, der gør, at bægerne ikke hænger sammen. Derved kan du let skille bægrene ad, når tørsten melder sig. Mange automatbægre har samtidig en rullekant, så brugeren ikke skærer sig på bægret.

Vi forhandler udvalgte automatbægre, hvor vi løbende tilføjer og tilretter vores sortiment på hjemmesiden for at kunne tilbyde dig og vores andre kunder produkter i gode kvaliteter til gode priser. I vores sortiment af automatbægre finder du bægre i hvid og brun med kapaciteter på 21 og 20 cl.

Køb automatbægre på Hertels Boresko A/S.dk

Vi bestræber os hele tiden på at blive bedre og levere gode købsoplevelser og en god service til alle, der handler hos os. Hertels Boresko A/S A/S har eksisteret i mere end 80 år, men vi leverer stadig den samme gode service, som vi er kendt for. Den gode service sørger vi for ved ofte at kunne tilbyde dag-til-dag levering samt en sikker, tryg levering med vores egen fragtmand eller GLS. Derudover så får du fri fragt ved køb over 800 kr.

Udforsk vores store sortiment på over 25.000 varer, og lad din nysgerrighed guide dig igennem det brede udvalg. Vi har mange forskellige produktkategorier, og hos os kan du finde alt lige fra fødevarer til kontormøbler. Vores udvalg er stort, så du kan finde alt til kontoret et sted.

Se også hele vores udvalg i kopper og bægre eller se vores udvalg i kaffebægre.