Skrivebordstilbehør
Anbefalet
Plombetang H35 16mm plomber
822161
 
DKK 913,44 / Stk. inkl. moms
DKK 730,75 ekskl. moms
Papirspyd metal 150 mm
Spar 26%
139105
Normalpris DKK 128,44
Fra DKK 94,94 / Stk. inkl. moms
DKK 75,95 ekskl. moms
Viser 1 til 2 af 2
Vores anbefalinger til dig

Organiser dit skrivebord

Vi kender det alle sammen, hvor er satsen? Det er rigtig trælst, lidt af et irritationsmoment og i værste fald noget af en tidsrøver, når man nu skal til at bruge tid på at gennemsøge skrivebordsskuffen, endevende lageret og ulejlige sine kollegaer med om saksen har sneget ind til dem. Men med en penneholder til dit skrivebord, kunne det meget vel været undgået. Så kunne man havde sparet tid på at lede og, omvendt, været gået direkte i gang med det man skulle. Og ja. Det kunne lige så godt havde været en limstift, kontortape eller en lineal. Uanset genstanden kender de fleste af os nok til scenariet.

Få dig en penneholder til skrivebord. På trods af navnet kan du sagtens opbevare andet end bare kuglepenne og blyanter. Med en penneholder kan du holde skrivebordet ryddeligt, så du nemlig og hurtigt kan finde dine ting. Derfor har vi også her i Hertels Boresko A/S et stort udvalg af diverse skrivebordsartikler, deriblandt penneholdere, så der er redelig med muligheder for at holde styr på skrivebordet.

Hold samling på clipsene

Slip for at æsken med clips af uforklarlige årsager går op af sig selv og skrivebord, gulv og tøj plastret ind i clips. Få dig derfor en clipseholder. Hos Hertels Boresko A/S finder du flere varianter af clipsholdere. Både almindelige clipsholdere i tråd og med skridsikker bund, så du ikke med et uheld kommer til at sende clipseholder med clips ud over hele kontoret. Du kan også gøre noget andet. Du kan nemlig investere i en clipseholder med magnet i. De fås i forskellige varianter. B.la. én med en magnet i bunden, som, hvis du har en metalplade, holder clipseholderen fast. Ja ja, det er de færreste, der har et skrivebord af metal. Men ude på et lager med metal reoler og hylder, kan en clipsholder med magnet bund hurtig blive nyttig. Det jo smart, og hvis det skal blive ekstra smart så læs med her. Du kan nemlig få en clipseholder i klar plastik med aftageligt låg, hvori der er en lille magnet, der trækker clipsene med op til åbningen i toppe af låget. Det er Smart.

Stort udvalg af sakse, lim og kontortape

Uanset hvad du skal bruge en saks til, har vi svært ved at forestille os, at du ikke finder de her hos Hertels Boresko A/S. Vi har flere forskellige mærker som Leitz eller Fiskars. De fås i forskellige farver, størrelser og kvaliteter. Ja! En saks er ikke bare en saks. Det har stor betydning om du skal bruge saksen til almindelig kontorbrug, altså papirer, skal klippe noget snøre over eller om det er nogle 4,8 mm plakatstrips saksen skal kunne klare. I sidste ende ender du måske bare med, at skaftet på saksen knækker – og så står du der, uden en saks. Eller med en øm hånd, da saksens greb ikke er beregnet til formålet. Det skal dog siges, at vi ikke anbefaler, at du bruger en saks til strips.

Vi kunne skrive et helt afsnit om lime og tape, for lim og tape er noget vi har. Hertels Boresko A/S sortiment består b.la. af: Spraylime, der ret brugbare ved hånden, hvis du ønsker en permanent sammenklæbning af tekstiler, karton og visse typer plastik. Skolelim og limstifter. Samt diverse former for kontortape, deriblandt fra mærker som Scotch og Q-Line.

Find din nye hæftemaskine eller hulapparat

Du finder ligeså et stort udvalg af hulapparater, deriblandt et stort sortiment af hulapparater fra Leitz i forskellige farver og størrelser. Derudover har vi også hæftemaskiner i mange forskellige størrelser. Fra de helt klassiske hæftetange til hæftemaskiner og elektriske hæftemaskiner fra mærker som Rapid og Leitz.

Billigt skrivebordstilbehør hos Hertels Boresko A/S

Køb dit tilbehør til skrivebordet hos Hertels Boresko A/S. På mange af vores varer kan du endda ofte, hvis du køber større antal, sparer mere på stykprisen. Du kan også med fordel skrive dig op til vores nyhedsbrev, hvor vi løbende har tilbud eller udsalg på b.la. skrivebordstilbehør.

Skrivebordstilbehør – oftest stillede spørgsmål

Det er vores forhåbning at gøre din navigation rundt i Hertels Boresko A/S kontorunivers så let og overskueligt som muligt. Derfor har vi forsøgt at svare på nogle af de oftest stillede spørgsmål.

Hvad er skrivebordstilbehør?

Her hos Hertels Boresko A/S er skrivebordstilbehør alt det - i hvert fald meget af det - som ofte er smidt væk når det skal bruges på kontoret. Det vil altså sige clipsholdere, sakse, lim, hulapparater og meget andet. Ja, endda også brevåbnere.

Hvor køber jeg skrivebordstilbehør?

Du kan købe dit skrivebordstilbehør her hos Hertels Boresko A/S. Kan du ikke finde det du skal bruge, så prøv at søge på det i søgefeltet i toppen. Eller er du også velkommen til at kontakte os på tlf. 55 72 10 75. Her sidder vi klar mellem 08:00-16:00 mandag-torsdag og mellem 08:00-15:00 fredag.

Kan en venstrehåndet eller højrehåndet bruge samme saks?

Den bedste oplevelse vil man utvivlsomt få, hvis man bruge den en saks, der er beregnet og passer til sin hånd. Til det kan man også få sakse, der både passer til én der er højrehåndet og venstrehåndet. 

Klik her og se hele vores udvalg i kontorartikler. Eller se vores sortiment i kalendere her og sakse her.