Værnemidler
Vores anbefalinger til dig

Værnemidler som beskytter dig selv og dem omkring dig

På jagt efter pålidelige værnemidler, som effektivt beskytter dig selv og dine kollegaer? Så er du havnet det helt rigtige sted. Værnemidler kan være udstyr, beklædning m.m., som der er til for at beskytte personen, som bærer udstyret under udførelsen af en opgave. Derudover kan nogle former for værnemidler også være til for at beskytte dem omkring dig. Værnemidler er et essentielt redskab til at passe godt på dig selv og dine kollegaer i mange forskellige situationer, så høj sikkerhed altid er i fokus.

I vores sortiment finder du mange forskellige former for værnemidler. Blandt andet mundbind, skoovertræk, engangshandsker, håndsprit og meget andet. At have styr på sikkerheden er helt essentielt for at kunne skabe et godt arbejdsmiljø samt glade, trygge medarbejdere. Vi tilbyder et stort udvalg indenfor mange af de mest anvendte typer værnemidler, så lige meget om du har brug for håndsprit, mundbind eller noget helt tredje, så kan du finde det her hos Hertels Boresko A/S.

God hygiejne, særligt god håndhygiejne, er en vigtig faktor i at mindske spredningen af sygdom. Dog kan man ofte have behov for yderligere værnemidler i kampen mod bakterier og virus, hvor værnemidler sørger for ekstra beskyttelse. Ved hjælp af de rette værnemidler samt forholdsregler kan man minimere risikoen for spredning af sygdom samt beskytte sig selv og andre på bedst mulig måde.

Adskillige former for værnemidler

Blandt de mest anvendte værnemidler finder man mundbind, engangshandsker og håndsprit. Dog findes der mange andre typer som skoovertræk, hygiejneskærme, rengøringsmidler og mere til. Vi har flere forskellige typer værnemidler, så du kan finde en eller flere produkter, der matcher dit behov.

Ved at vælge de rigtige værnemidler til opgaven kan man mindske risikoen for sygdomme og skader på arbejdspladsen samtidig med, at opgaven bliver udført på en effektiv og hensigtsmæssig måde.

I vores sortiment finder du følgende:

  • Engangsbeskyttelse
  • Engangshandsker
  • Mundbind
  • Skoovertræk
  • Rengøring
  • Håndsprit og dispenser
  • Visir
  • hygiejneskærme
  • Afmærkning/skilte

I de følgende afsnit vil vi komme ind på de forskellige typer af værnemidler, vi forhandler.

Gør desinfektion af overflader, hænder m.m. let som en leg

I denne kategori finder du desinfektion til overflader, hænder, mobil, skærme samt andre former for desinfektion og rengøring. Med en eller flere af disse produkter er det ikke længere en udfordring at holde dine hænder og overflader fri fra bakterier.

Du kan let desinficere overflader, som dørhåndtag, gelænder, skuffehåndtag m.m., eller desinficere dine hænder, efter du har været i kontakt med disse berøringspunkter for at mindske spredningen af bakterier og virus. Vores udvalg består af mange forskellige modeller, så om du leder efter en model til at tage med på farten eller til at have stående rundt omkring på kontoret, så kan du finde det lige her hos os.

Afmærkning/skilte til kontoret

Hos Hertels Boresko A/S kan du finde alt til kontoret. Også alt du skal bruge for en sikker arbejdsdag. Vi forhandler afmærkninger og skilte, så du nemt kan gøre medarbejdere, kunder eller gæster opmærksomme på påbud, vigtige oplysninger eller at holde afstand. Dermed bliver medarbejdere, kunder eller gæster mindet om at huske hygiejne- og arbejdssikkerhed.

Der findes forskellige slags skilte og mærkninger, alt efter hvad du ønsker at oplyse om. Ved hjælp af afmærkning/skilte kan du gøre dine medarbejdere opmærksomme på reglerne på arbejdspladsen, så alle husker at overholde dem samt huske gæster og kunder på vigtige påbud.

Mundbind og visir

Både mundbind og visir er med til at stoppe smittespredning ved at forhindre spytpartikler i at komme i cirkulation i luften. Et visir kan med fordel bruges, hvis man føler ubehag ved at bruge et mundbind, hvor det samtidig giver muligheden for at se personens ansigtsmimik. Vi forhandler flere forskellige former for visir., både ansigtsvisir og mundvisir. Begge kan tørres af med en spritklud, og så er de igen klar til brug. Nogle modeller kan samtidig vippes op, så man har mulighed for at tage lidt at drikke i løbet af arbejdsdagen uden at skulle have visiret af.

Angående mundbind er det vigtigt, at man finder den type mundbind, som passer bedst til den specifikke opgave. Der findes nemlig flere forskellige typer. Vi forhandler både stofmundbind, hvor nogle af modellerne har filtre og mundbind IIR / II.

Engangsbeskyttelse: hygiejne, tryghed og sikkerhed

Engangsbeskyttelse dækker over mange forskellige produkter. I vores sortiment finder du antigen testkit, ørepropper, heldragt, hårnet m.m. Produkterne er med til at sikre en god hygiejne, skabe tryghed samt sørge for en høj sikkerhed. Fordelen ved engangsbeskyttelse er, at den kan reducere risikoen for krydskontaminering og spredning af bakterier.

Engangsbeskyttelse er kun beregnet til at blive brugt én gang, og derefter skal de kasseres. Engangsbeskyttelse bliver hyppigt brugt inden for sundhedssektoren, virksomhedskantiner, restaurationskøkkener og i andre brancher, hvor hygiejne og beskyttelse er vigtige faktorer.

Undgå svineriet med skoovertræk

Vil du beholde skoene på uden at svine? Så er skoovertræk til engangsbrug det perfekte valg. Skoovertræk kan nemt tages af og på. Man skal blot trække det ud over skoene, og så er gulve og tæpper beskyttet mod ridser og snavs fra skoene.

Skoovertræk bliver typisk brugt inden for byggeri, rengøring og sundhedspleje, hvor det er vigtigt at opretholde en høj hygiejne på arbejdspladsen samtidig med, at løsningen er let og hurtig at bruge. Skoovertræk er også populære blandt privatpersoner. Særligt når man skal male eller gøre rent. Skoovertræk er både en praktisk og billig løsning til at holde hygiejnen høj på arbejdspladsen og derhjemme.

Hygiejneskærme

Hygiejneskærme er til for at skabe en barriere, som reducerer risikoen for, at spytpartikler bliver overført fra person til person, og er normalt lavet af plastik eller plexiglas. Skærmene er gode at have stående ved kassen i en butik, på kontoret eller mellem ekspedienten og kunden.

Håndsprit og dispenser

Håndsprit bruges til at dræbe bakterier og vira på hænderne. Håndsprit er både praktisk og yderst effektivt til at reducere spredningen af sygdomme. Håndsprit kan du nemt have med på farten, og dermed har du mulighed for at desinficere dine hænder, selv når der ikke er en håndvask i nærheden. I vores sortiment finder du flere former for håndsprit, hvor nogle kan fås med pumpe, som servicet eller til at sættes i en stander. Alt efter dit behov.

Engangshandsker

Engangshandsker bruges til at beskytte brugeren mod at komme i kontakt med bakterier, virus eller skadelige kemikalier. Engangshandsker bruges til mange formål og i mange brancher. Eksempelvis sundhedspleje, fødevareindustrien, rengøring m.m. hvor man ønsker en høj sikkerhed samt hygiejne. Fordelene ved engangshandsker er at de reducerer risikoen for krydskontaminering og spredning af sygdomme.

Udforsk vores sortiment, og bliv inspireret til dit næste køb af værnemidler.

Se også hele vores udvalg i hygiejneaftørring og værnemidler