Tyggegummi
Anbefalet
Tyggegummi STIMOROL dental 2 x 170 stk.
Spar 5%
102391
Hertels normalpris DKK 449,69
Fra DKK 425,94 / Kartoner inkl. moms
DKK 340,75 ekskl. moms
Tyggegummi V6 dental 2 x 170 stk. Tyggegummi V6 dental 2 x 170 stk.
Spar 5%
105452
Hertels normalpris DKK 299,69
Fra DKK 284,69 / Pakke inkl. moms
DKK 227,75 ekskl. moms
Viser 1 til 2 af 2
Vores anbefalinger til dig

Tyggegummi – et godt supplement til tandbørsten

Tyggegummi er en stor favorit hos mange mennesker, og det er helt forståeligt. Det har en lækker smag, modvirker dårlig ånde, styrker dine tænder og så kan det hjælpe mod den lille lækkersult.

Tyggegummi er en hurtig løsning på dårlig ånde, så du ikke behøver at bekymre dig om at vælge noget, som ikke har en stærk duft til frokost. Nu kan du nyde din mad med tun uden bekymring. Tyggegummi minimerer lugten, og så er det altid godt at spise efter en snack eller et måltid. Tyggegummiet er nemlig med til at stimulere spytproduktionen, og har en neutraliserende virkning på syre. Ved at sætte gang i spytproduktionen og samtidig fjerne syre, så er det med til at forebygge huller i tænderne. Tyggegummi kommer i mange forskellige smage, og nogle af dem du finder, her hos Hertels Boresko A/S A/S er original, pebermynte, kirsebær, lakrids m.m. Man kan også få det med eller uden sukker. Det er blot at gå på opdagelse igennem vores sortiment, så er vi næsten helt sikre på, at du kan finde en smag, der passer til dig.

Man betegner tyggegummi som slik, også selvom mange måske tror, at det egentlig er sundt. Det hjælper med at producere mere spyt, og det er på den måde, kan det hjælpe med at forebygge huller i tænderne. Spyt indeholder enzymer, der er gode til at fjerne bakterier og nedbryde stivelsen i den mad, man spiser. Nogle anbefaler, at man vælger sukkerfrit, men vælger man derimod det med sukker, behøver du dog ikke bekymre dig. Sukkeret bliver nemlig hurtigt opløst. I vores sortiment kan du finde Stimorol tyggegummi og Dental tyggegummi. Nogle af vores modeller kommer med et display, som gør det nemt at have det stående på kontoret eller på disken i din butik.

Hvad er tyggegummi lavet af?

Tidligere da man startede med at lave tyggegummi, lavede man det af naturgummi, som man udtrak fra forskellige former af gummitræer. I dag bliver det primært lavet af syntetisk gummi. Hovedingrediensen er en gummibase, hvor der bliver tilsat sukker (eller sødestoffer), smagsstoffer m.m.

Gå på opdagelse i Hertels Boresko A/S A/S udvalg af billigt tyggegummi lige her på siden. Ellers så kan du klikke her og se store udvalget af chokolade & slik. Eller se vores sortiment i vingummi og bolcher. Måske skal du samtidig snart holde et større arrangement eller en medarbejder har fødselsdag, og så står du måske lige og mangler lidt engangsservice, borddækning, drikkevarer m.m. så kan du finde det i vores catering sortiment.