Kuglepenne med logo

Bestil Kuglepenne med eget tryk på

Alle produkter i denne kategori kan bestilles med dit eget tryk eller logo.

Kontakt Hertels Boresko A/S' kundeservice for at få et tilbud..

Kundeservice email: info@hertelsboresko.dk

Reklameartikel-afdeling telefon: 55 58 09 20

Vores kundeservice har åbent mandag til torsdag fra 8-16 og fredag fra 8-15. Vi glæder os til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige kuglepen med dit logo på.

Kæmpe udvalg i kuglepenne med logo og tryk

Er du på jagt efter kuglepenne med logo eller tryk på? Så er du havnet det helt rette sted. Her hos Hertels Boresko A/S finder du nemlig et kæmpe udvalg i kuglepenne, hvor du har mulighed for at få logotryk på. Vi har både kuglepenne i den billigere ende af prisskalaen, ligesom du i vores sortiment også finder mere eksklusive kuglepenne i en høj kvalitet. Vi har ligeledes penne i et hav af forskellige farver og materialer. Vi har blandt andet røde, blå, hvide og sorte kuglepenne, ligesom du også i vores udvalg finder bambus kuglepenne.

Vores reklamekuglepenne kan købes til gode priser - jo flere du køber, jo billigere bliver stykprisen typisk.

Hvilken type kuglepen skal jeg vælge?

I vores sortiment finder du både billigere kuglepenne og mere eksklusive kuglepenne. Inden du bestiller dine reklamekuglepenne, er det altid en god idé først og fremmest at tænke over, hvad du gerne vil signalere med kuglepennen.

Har du for eksempel et eksklusivt brand, vil det give mening med en luksus kuglepen i et lækkert materiale, der signalerer eksklusivitet. Det samme gør sig gældende, hvis den for eksempel skal gives til kunder og samarbejdspartnere.

Er kuglepennen mest til internt brug, så kan de fleste virksomheder klare sig med en lidt billigere kuglepen med logo. Det er også altid en god idé at vælge en farve på kuglepennen, der matcher virksomhedens farver. Alternativt kan du gå med en mere neutral farve som hvid, sort eller grå, hvor dit logo har muligheden for at løbe med opmærksomheden.

Hvis du ønsker at sende et bæredygtigt signal med kuglepennen, kan du med fordel vælge en kuglepen, der har vores Green Office mærke - for eksempel vores bambus- og træpenne.

Miljøvenlige kuglepenne med logo

I en tid med øget fokus på miljøet, giver det selvfølgelig også mening at købe miljøvenlige reklame- og kontorartikler - for eksempel når der skal købes nye kuglepenne med tryk.

I vores sortiment finder du masser forskellige kuglepenne med en bæredygtig profil. Kig efter vores Green Office badge for at finde dem let og hurtigt. Det kan give mening at vælge en miljøvenlig kuglepen med logo, hvis virksomheden i forvejen har en meget bæredygtig profil og reklamekuglepennene skal understøtte dette signal. Naturligvis giver det også mening i forhold til at vi alle skal passe godt på vores Jord.

Selvom eksempelvis bambus kuglepenne ikke har den laveste stykpris, så er de i en rigtig god kvalitet og utrolig lækre at bruge. Det vil altså ikke være en kuglepen, man smider væk med sin gode vilje. Dermed kan den sandsynligvis holde i længere tid end en billig kuglepen, og det er jo også godt for miljøet.

Styrk brandet med en reklamekuglepen

Reklamekuglepenne kan for eksempel gives til kunder, virksomhedens medarbejdere, leverandører og andre samarbejdspartnere. Har du virksomhedens logo på kuglepenne, kan det over tid blive rigtig mange mennesker, der bliver eksponeret for virksomhedens logo. Selvom det måske ikke lige får folk til at bestille i morgen, så kan det over tid have en god effekt på brandet og føre til, at din virksomhed bliver top-of-mind hos vedkommende, der bruger kuglepennen.

Klik her og se hele vores udvalg i reklameartikler. Eller se vores sortiment i stofmundbind med logo og almindelige kuglepenne med logo her.