Hertels Boresko A/S

Hos Hertels Boresko A/S ønsker vi at skabe stærke relationer til vores kunder. Vi sætter en ære i at løse specialopgaver, og vores servicemindede team er glade for at bidrage med deres mangeårige erfaring, når du har brug for vejledning omkring produkter og sortiment.

Som medlem af OSD-gruppen kan vi tilbyde vores kunder en række klare fordele. OSD-gruppen er en landsdækkende organisation, der via et stort samlet indkøb er med til at sikre kunderne de nyeste kvalitetsprodukter på markedet til konkurrencedygtige priser. Hos os får du derfor både den gode lokale service, når du kigger forbi, og adgang til ’den store virksomheds’ indkøbsfordele.

Din lokale distriktschef kommer gerne forbi og sammensætter en indkøbsaftale, som sikrer dig dine mest anvendte produkter til den bedst mulige pris.

Hertels Boresko A/S har nu eksisteret i mere end 80 år. Og selvom der er sket meget siden dengang, er det stadig den samme gode service, der den dag i dag definerer firmaets ånd. Sådan bliver man kontorets bedste ven!


Åbningstider

Mandag: 8.00 - 16.00

Tirsdag: 8.00 - 16.00

Onsdag: 8.00 - 16.00

Torsdag: 8.00 - 16.00

Fredag: 8.00 - 15.00 

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket