Salgs- og leveringsbetingelser for erhverv (uden konto) og private

Kreditkort:
Du kan benytte følgende betalings- og kreditkort på hertelsboresko.dk:
VISA, Mobilepay og Mastercard.

Priser
Hertels Boresko A/S handler primært med erhvervsdrivende og offentlige institutioner. Derfor er alle priser på hertelsboresko.dk og andet salgsmateriale fra Hertels Boresko A/S oplyst ekskl. moms. Private er dog også velkomne til at handle hos Hertels Boresko A/S. Priserne på hertelsboresko.dk er kun gældende på hertelsboresko.dk, uanset om produkterne er mærkede med onlinepriser eller ej. Priserne er ikke nødvendigvis ens med priserne i vores butik. Der kan være forskel på priserne, alt efter om du vælger at betale med faktura eller på betalingskort.    

Reservation af beløb
Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme.

Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:

  1. Vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller
  2. Indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.

Landsdækkende dag til dag levering
Leveringsbetingelserne er gældende i Danmark (Grønland og Færøerne undtaget) 

Placerer du din ordre inden kl. 12.30 afsender vi lagervarer samme dag. Vores faste kunder har dog en fast ugentlig leveringsdag, med mindre andet ønskes. Varerne leveres med fragtmænd i hele Danmark. Forsendelser bestilt til privatadresser afleveres uden kvittering, hvis ikke der træffes nogen hjemme. Ønsker du at vide, hvornår på dagen varen leveres, er du velkommen til at kontakte kundeservice her.

Ved køb af varer for over 800 kr. ekskl. moms og afgifter
Leveres fragtfrit i Danmark*

Ved køb af varer for under 800 kr. ekskl. moms og afgifter
Fragt- og ekspeditionstillæg fra kr. 59,- (ekskl. moms)*

* Møbler faktureres kunden efter faktiske vægt, og hvert møbel har derfor individuelle forsendelsesomkostninger, alt efter hvilket produkt du køber. Samtidig er den fragtfri grænse ikke gældende ved køb af møbler.

Større og/eller tunge varer og møbler leveres kun til nærmeste fortov eller rampe uanset fakturabeløb. 

Opbæring og montage kan ske mod tillæg.
Kontakt Kundeservice på 55 72 10 75 for yderligere information.

Ejendomsforbehold
Hertels Boresko A/S forbeholder sig ejendomsretten til det leverede, indtil betaling er erlagt fuldt ud. Køber forpligter sig dermed til at opbevare det leverede på forsvarlig vis og holde det forsikret, herunder mod brand, tyveri, hærværk og vandskade.

Reklamationsret
Alle varer er i henhold til dansk lovgivning dækket af 2 års reklamationsret. Er der fejl eller mangler ved en vare kan Hertels Boresko A/S vælge at udbedre fejl og mangler ved reparation, ombytning eller refundering. Fejl der skyldes uegnet eller ukorrekt opbevaring eller anvendelse er ikke omfattet af reklamationsretten.

Ved reklamation vedrørende mangler af varer eller beskadigelse af produktet, skal dette ske indenfor 24 timer efter modtagelse af varer. Sker dette ikke, kan Hertels Boresko A/S ikke gøres ansvarlig for dette. Henvendelser om reklamationer kan ske til info@hertelsboresko.dk

Returret
Fortryder du dit køb har du efter de nye returregler fra d. 13/6-2014 14 dage til at oplyse Hertels Boresko A/S, at du ønsker at gøre brug af din returret. Herefter har du yderligere 14 dage til at returnere varen. Ved returnering af varer kontakt venligst kundeservice på 55 72 10 75. Herefter skal kopi af fakturaen og kontonummer til refusion af returbeløbet sendes til Hertels Boresko A/S sammen med den eller de varer du ønsker at returnere. Varen skal returneres ubeskadiget og i original emballage. Ved returnering af brugte varer, udbetaler Hertels Boresko A/S kun varens værdi på det tidspunkt, hvor varen er Hertels Boresko A/S i hænde. Teknologivarer skal returneres i ubrudt emballage. Segl på software må ikke være brudt.

Bestillingsvarer, skaffevarer og specialvarer (ikke katalogvarer) tages ikke retur. Hvis den reklamerede vare beskadiges på grund af manglende emballage ved returnering, er det afsenderens ansvar. Returfragt (porto eller fragt) afholdes af kunden. Evt. fragt og miljøtillæg fra den oprindelige faktura refunderes ikke.

Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes kan dette dog kun ske, såfremt varen returneres i væsentlig samme stand og mængde som da du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart, at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt. For erhvervskunder ydes der ingen fortrydelsesret. Kontakt os gerne på telefon 55 72 10 75 eller på info@hertelsboresko.dk, hvis du er i tvivl.

Bemærk vi accepterer og modtager ikke pakker returneret pr. efterkrav.  Tilbagebetaling sker senest 14 dage efter, at du har givet Hertels Boresko A/S besked om, at du vil gøre brug af din fortrydelsesret. 

Varens stand, når du sender den tilbage
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Rabatkode / Bliv fordelskunde
Når du bliver oprettet som fordelskunde hos os får du tilsendt en rabatkode som giver dig ret til at få 10% på din første ordre.
Rabatkoden må kun anvendes én gang per kunde, og de 10% gælder ikke på kampagnevarer, i forvejen nedsatte varer samt toner, printere, elektronik- og IT-produkter, tele/telefoni, Tork dispensere og abonnementer. 

Rabatkoder kan ikke kombineres med gavebod/aktuelle gavekampagner.

Gavebod
Uanset beløb er det er kun muligt at få en gave pr. ordre. Der er begrænset antal gaver. Kan gaven ikke leveres, finder vi en erstatningsgave. Beløb er ekskl. moms. Se tidsinterval for aktuelle gavekampagner her. Gaven vil fremgå af fakturaen samt ordrebekræftelsen og den faktureres til 0 kr. Gavekampagner gælder ikke på toner, printere, elektronik/IT, tele/telefoni, Tork dispensere, abonnementer, ligesom en gavekampagne ikke kan kombineres med rabatkoder. Er der gjort brug af en gavekampagne i disse tilfælde forbeholder vi os retten til at fjerne gaven fra ordren.

Miljøbidrag
Hos Hertels Boresko A/S har vi som et naturligt tiltag valgt at fokusere på miljøet. Vi vil ikke gå på kompromis med kvaliteten i vores arbejde, og derfor har vi valgt at indføre et miljøbidrag, som supplement til vores egen investering i bæredygtighed. Miljøbidraget er på kr. 39,50 og tillægges alle ordrer. Bidraget dækker nogle af de miljøudgifter, som vi bliver pålignet som f.eks. diesel, miljørigtig strøm, vand, sortering og transport af ikke brugbart papir, pap, emballage og elektronik samt returnering af brugte batterier og toner/blæk. Læs mere om hvad miljøafgiften dækker, og hvordan vi bidrager til, at vi totalt set får et renere miljø her.

Kontaktoplysninger
Hertels Boresko A/S, Kuhlaus Vej 80, 4700 Næstved, telefon 55 72 10 75, mail: www.hertelsboresko.dk Cvr: 34 72 79 37

Forbehold
Der tages forbehold for tastefejl, trykfejl, billedfejl, prisændringer, prisfejl, udgåede varer samt leverancesvigt fra tredjepart herunder force majeure.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@hertelsboresko.dk