Salgs- og leveringsbetingelser for erhverv med konto

Betaling
Du kan benytte følgende betalings- og kreditkort på hertelsboresko.dk:
VISA, Mobilepay og Mastercard.

Kontooprettelse:
Alle førstegangsbestillinger skal betales med betalingskort. Herefter har erhvervsdrivende og institutioner mulighed for at oprette en konto-/kreditaftale. Vi tilbyder som standard 10 dage netto.

I tilfælde af forsinket betaling forbeholder vi os ret til at opkræve 1,5% i rente pr. påbegyndt måned af skyldigt beløb. Administrationsomkostninger pr. opkrævning/rykker er DKK 100,-

Priser
Hertels Boresko A/S handler primært med erhvervsdrivende og offentlige institutioner. Derfor er alle priser på hertelsboresko.dk og andet salgsmateriale fra Hertels Boresko A/S oplyst ekskl. moms. Priserne på hertelsboresko.dk er kun gældende på hertelsboresko.dk, uanset om produkterne er mærkede med onlinepriser eller ej. Priserne er ikke nødvendigvis ens med priserne i vores butikker. Der kan være forskel på priserne, alt efter om du vælger at betale med faktura eller på betalingskort. Tilbud kan ikke kombineres med særaftaler/specialaftaler hos Hertels Boresko A/S.

Reservation af beløb
Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme.

Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:

  1. Vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller
  2. Indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.

Landsdækkende dag til dag levering
Alle varer leveres ufranko. Leveringsbetingelserne er gældende i Danmark (Grønland og Færøerne undtaget). 

Placerer du din ordre inden kl. 12.30 afsender vi lagervarer samme dag. Vores faste kunder har dog en fast ugentlig leveringsdag, med mindre andet ønskes. Varerne leveres med fragtmænd eller egne chauffører. Varer købt med betalingskort afleveres uden kvittering, hvis ikke der træffes nogen hjemme. Ønsker du at vide, hvornår på dagen varen leveres, er du velkommen til at kontakte kundeservice på tlf. 55 72 10 75.

Møbler leveres med fragtmand eller møbeltransport. Det kan aftales, at levering af møbler foregår med egen bil, og at vores montører stiller møblerne op.

Fragt
Ved køb af varer for over 800 kr. ekskl. moms og afgifter
Leveres fragtfrit i Danmark*

Ved køb af varer for under 800 kr. ekskl. moms og afgifter
Fragt- og ekspeditionstillæg fra kr. 59,- (ekskl. moms)*

* Møbler faktureres kunden efter faktiske vægt, og hvert møbel har derfor individuelle forsendelsesomkostninger, alt efter hvilket produkt du køber. Samtidig er den fragtfri grænse ikke gældende ved køb af møbler.

Større og/eller tunge varer og møbler leveres kun til nærmeste fortov eller rampe uanset fakturabeløb. 

Opbæring og montage kan ske mod tillæg.

Kontakt kundeservice på 55 72 10 75 for yderligere information.

For mere information vedr. indbæring af gods tryk her.

Ejendomsforbehold
Hertels Boresko A/S forbeholder sig ejendomsretten til det leverede, indtil betaling er erlagt fuldt ud. Køber forpligter sig dermed til at opbevare det leverede på forsvarlig vis og holde det forsikret, herunder mod brand, tyveri, hærværk og vandskade.

Paller
Vi gør brug af det danske fragtmandssystem, som bygger på princippet om, at der byttes paller ved hver levering. Du er dermed forpligtet til at udlevere tomme og ubeskadigede EUR-paller til fragtmanden, svarende til det antal paller du får udleveret. Hvis ikke du har nok byttepaller, bliver du faktureret for de manglende byttepaller. Husk at det er dit ansvar at pallerne er i god stand, tørre og let tilgængelige. 

Reklamationsret
Alle varer er i henhold til dansk lovgivning dækket af 2 års reklamationsret. Er der fejl eller mangler ved en vare, kan Hertels Boresko A/S vælge at udbedre fejl og mangler ved reparation, ombytning eller refundering. Fejl, der skyldes uegnet eller ukorrekt opbevaring eller anvendelse, er ikke omfattet af reklamationsretten. Ved reklamation vedrørende mangler af varer eller beskadigelse af produktet skal dette ske indenfor 24 timer efter modtagelse af varer. Sker dette ikke, kan Hertels Boresko A/S ikke gøres ansvarlig for dette. Henvendelser om reklamationer kan ske her.  

Returret
Du kan returnere fejlbestilte varer inden for 30 dage efter modtagelsen af varen. Ønsker du at returnere en vare, bedes du kontakte kundeservice på tlf. 55 72 10 75. Varen skal returneres ubeskadiget og i original emballage. Teknologivarer skal returneres i ubrudt emballage. Segl på software må ikke være brudt.

Bestillingsvarer, skaffevarer og specialvarer tages ikke retur.

Hvis den reklamerede vare beskadiges på grund af manglende emballage ved returnering, er det afsenderens ansvar. Returfragt (porto eller fragt) afholdes af kunden. Evt. fragt og miljøtillæg fra den oprindelige faktura refunderes ikke.

Rabatkode / Bliv fordelskunde
Når du bliver oprettet som fordelskunde hos os får du tilsendt en rabatkode som giver dig ret til at få 10% på din første ordre.
Rabatkoden må kun anvendes én gang per kunde, og de 10% gælder ikke på kampagnevarer, i forvejen nedsatte varer samt toner, printere, elektronik- og IT-produkter, tele/telefoni, Tork dispensere og abonnementer. 


Rabatkoder kan ikke kombineres med gavebod/aktuelle gavekampagner.

Gavebod
Uanset beløb er det er kun muligt at få en gave pr. ordre. Der er begrænset antal gaver. Kan gaven ikke leveres, finder vi en erstatningsgave. Beløb er ekskl. moms. Se tidsinterval for aktuelle gavekampagner her. Gaven vil fremgå af fakturaen samt ordrebekræftelsen og den faktureres til 0 kr. Gavekampagner gælder ikke på toner, printere, elektronik/IT, tele/telefoni, Tork dispensere, abonnementer, ligesom en gavekampagne ikke kan kombineres med rabatkoder. Er der gjort brug af en gavekampagne i disse tilfælde forbeholder vi os retten til at fjerne gaven fra ordren.

Miljøbidrag
Hos Hertels Boresko A/S har vi som et naturligt tiltag valgt at fokusere på miljøet. Vi vil ikke gå på kompromis med kvaliteten i vores arbejde, og derfor har vi valgt at indføre et miljøbidrag, som supplement til vores egen investering i bæredygtighed. Miljøbidraget er på kr. 39,50 og tillægges alle ordrer. Bidraget dækker nogle af de miljøudgifter, som vi bliver pålignet som f.eks. diesel, miljørigtig strøm, vand, sortering og transport af ikke brugbart papir, pap, emballage og elektronik samt returnering af brugte batterier og toner/blæk. Læs mere om hvad miljøafgiften dækker, og hvordan vi bidrager til, at vi totalt set får et renere miljø her.

Kontaktoplysninger
Hertels Boresko A/S, Kuhlaus Vej 80, 4700 Næstved, telefon 55 72 10 75, mail: info@hertelsboresko.dk Cvr: 34 72 79 37

Forbehold
Der tages forbehold for tastefejl, trykfejl, billedfejl, prisændringer, prisfejl, udgåede varer samt leverancesvigt fra tredjepart herunder force majeure.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@hertelsboresko.dk