Lejepapir

Lejepapir til klinikker, læger, terapeuter og lignende. I vores sortiment finder du papir til brikse i forskellige størrelser - alt sammen i en god kvalitet.

Se hele vores udvalg nedenfor eller læs mere.

Anbefalet
Lejepapir 50 cm x 68 meter 2-lags
Kundefavorit
Spar 12%
528.2022
Normalpris DKK 82,44
Fra DKK 72,44 / Rulle inkl. moms
DKK 57,95 ekskl. moms
Lejepapir 50 cm x 50 meter hvid 2-lags
Kundefavorit
Spar 22%
108526
Normalpris DKK 84,94
Fra DKK 66,19 / Rulle inkl. moms
DKK 52,95 ekskl. moms
Lejepapir 20 cm x 100 meter
Kundefavorit
750.0207
 
DKK 64,94 / Rulle inkl. moms
DKK 51,95 ekskl. moms
Lejepapir 49,5cm x 185 meter hvid 1 lags 2 ruller
Spar 12%
7010900
Normalpris DKK 623,44
Fra DKK 547,19 / Rulle inkl. moms
DKK 437,75 ekskl. moms
Viser 1 til 4 af 4
Vores anbefalinger til dig

Lejepapir i flere størrelser

Hos Hertels Boresko A/S A/S finder du lejepapir og brikspapir i både 1- og 2 lag. Vi har lejepapir til både større og mindre behov. Køber du flere ruller, har du mulighed for at opnå en besparelse. Du kan under hvert produkt se, hvad vores intervaller er. Vi har brikspapir i flere forskellige størrelser, og vi har helt sikkert også papir, der passer til din briks. I sortimentet finder du blandt andet bredder på 52cm, 20cm og 50cm i neutrale hvide farver, der passer ind i alle miljøer. Vi har også perforeret lejepapir.

Brikspapir til mange formål

Lejepapir, brikspapir, kiropraktorruller - kært barn har mange navne. Fælles er dog, at det kan benyttes til flere forskellige formål. Papiret forbedrer nemlig hygiejneniveauet og gør rengøringen mellem klienter og patienter nemmere. En anden fordel ved lejepapir er, at det reducerer slid på overfladen, det bruges på - eksempelvis undersøgelsesbrikse, massagebriske, senge, behandlingslejer og så videre.

Lejepapiret i vores sortiment er let og hurtigt at rulle ud og skifte. Det kan eksempelvis anvendes på sygehuse, i kiropraktorklinikker, hos massører, fysioterapeuter og lignende. Papiret lægges på briksen/lejet og skiftes mellem hver klient/patient.

Nem bestilling af lejepapir

Når du driver en klinik, vil det med stor sandsynlighed være den samme type lejepapir, du har brug for løbende. For at gøre bestillingen at lejepapiret så let som muligt, kan du med fordel oprette dig som fordelskunde hos Hertels Boresko A/S.

Her får du nemlig dit eget login til vores netbutik. Via dit login kan du let se dine tidligere bestillinger, og du kan let genbestille. Så skal du ikke bruge tid på at finde lejepapiret på vores shop, hver gang du skal bestille. Det er selvfølgelig ikke kun praktisk i forbindelse med bestilling af lejepapir men kan også bruges i forbindelse med bestilling af alle vores andre produkter. En anden fordel er, at du får en længere kredittid.

Du kan læse mere om at være fordelskunde og udfylde en ansøgning her. Vi vender tilbage til dig, så snart vi har gennemlæst ansøgningen.

Tag den gode hygiejne til det næste niveau med lejepapir og brikspapir

Som vi nævner før, så er lejepapir udviklet til at gøre det nemt at rengøre brikse, senge, behandlingslejer m.m. mellem hver patient, så bakterier og virus ikke bliver spredt fra person til person. Lejepapir kan anvendes på mange forskellige brikse og undersøgelsesborde. Samtidig kan lejepapir hjælpe med at reducere slid på overfladen af briksene.

Lejepapir er lavet af et absorberende materiale (ofte nyfiber), så det kan holde til, hvis der skulle komme væske på papiret. Lejepapir er nemt at rulle ud, og nogle modeller kommer med prægning, så papiret har nemmere ved at sidde fast på briksen. Nogle modeller har derudover perforering, som gør afrivning af hvert ark hurtigt og ubesværet. Ved at bruge kiropraktorruller så mindskes risikoen for kontaminering mellem dine patenter og derved øges hygiejnen. Lejepapir kan bortskaffes som almindeligt husholdningsaffald, hvis man ikke har mistanke om kontaminering. Har man mistanke om det, skal lejepapiret bortskaffes som klinisk affald.

Når man skal til at bruge lejepapir, er det lige til. Du skal blot placere et ark lejepapir på briksen (sørg for, at papiret er helt glattet ud), og så er du klar til at modtage din næste patient. Sørg for, at det anvendte ark lejepapir vender rigtigt, så bagsiden er mod briksen.

Efter Covid-19 har man øget rengøringen de fleste steder, især i klinikker. Efter man har tilset en patient/kunde, kan du fjerne det ark lejepapir, som de har været i kontakt med. Når man bruger lejepapir, behøver man ikke at rengøre briksen efter hver patient/kunde, men det anbefales dog, at man jævnligt rengøre briksen.

Hyppig afvaskning af briksen kan slide på betrækket, og derfor anbefaler man, at man bruger lejepapir. Lejepapir kommer i forskellige størrelser, så det passer til forskellige brikse. Ønsker man lejepapir, som er i flere lag, kan man også sagtens finde den slags lejepapir i vores sortiment.

Hertels Boresko A/S - din professionelle leverandør af lejepapir

Vælger du os som din leverandør af lejepapir, kan du forvente en professionel leverandør, hvor den personlige kundeservice vægtes højt. Vi har eksisteret i mere end 80 år og har derfor stor erfaring i handel med både kontorartikler, lejepapir og masser af andre produkter. Vi har i årenes løb solgt lejepapir til mange forskellige typer klinikker som eksempelvis tandlæger, kiropraktorer, massører, fysioterapeuter med mere.

Når du handler med os, kan du forvente produkter i en høj kvalitet. Her er lejepapiret i vores sortiment ingen undtagelse. Ønsker du det bedste til din klinik, så kast et blik på vores udvalg lejepapir, der kan bidrage til at holde en god hygiejne på briksen.

Her hos Hertels Boresko A/S har vi også et bredt sortiment i andre hygiejneprodukter som eksempelvis aftørringspapir, toiletpapir, køkkenruller med mere, som du helt sikkert bruger på din klinik. Vi har også alt til kontoret som eksempelvis kopipapir, kaffe, te, kuglepenne og så videre. Køber du det hele hos os, kan du spare tid og ressourcer i det daglige, da du ikke skal bestille lejepapir hos en leverandør og aftørringspapir fra en helt anden leverandør. Vælger du os som din leverandør af kontorartikler og hygiejneprodukter, skal du blot bestille et sted fra, ligesom der også kun kommer en regning. Det gør det hele meget nemmere - spørg bare bogholderen.

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter? Så er du altid meget velkommen til at ringe til os på 55 72 10 75 eller sende os en e-mail på info@hertelsboresko.dk. Vi sidder klar mandag - torsdag fra 8-16 og fredag fra 8-15 til at svare på dine spørgsmål. Du er naturligvis også altid velkommen hos os i Næstved. Vi har som sådan ikke en forretning, men vi har gratis afhentning af webordre på vores adresse. Bor du ikke i nærheden, kan brikspapiret selvfølgelig også leveres til enten nærmeste afhentningssted eller din private adresse.

Hos Hertels Boresko A/S A/S er vi eksperter i hygiejne og har et stort udvalg i forskellige hygiejneprodukter. Klik her og se hele udvalget inden for hygiejne. Eller se vores sortiment i personlig pleje her og aftørring her.