Lavazza kaffe
Anbefalet
Kaffe Lavazza Gold Selection hele bønner 1000 gram
Kundefavorit
Spar 13%
396184
Normalpris DKK 222,19
Fra DKK 193,44 / Pose inkl. moms
DKK 154,75 ekskl. moms
Kaffe Lavazza Gold Selection 64 gram
Kundefavorit
Spar 35%
396178
Normalpris DKK 17,44
Fra DKK 11,25 / Pose inkl. moms
DKK 9,00 ekskl. moms
Kaffe Lavazza Gold Selection Espresso bønner 1000 gram
Spar 10%
396180
Normalpris DKK 257,19
Fra DKK 232,19 / Pose inkl. moms
DKK 185,75 ekskl. moms
Kaffe Lavazza Supercrema espressobønner 1000 gram
Spar 5%
396181
Normalpris DKK 248,44
Fra DKK 237,19 / Pose inkl. moms
DKK 189,75 ekskl. moms
Kaffe Lavazza Gold Selection 1000 gram
Spar 16%
396177
Normalpris DKK 194,69
Fra DKK 163,44 / Pose inkl. moms
DKK 130,75 ekskl. moms
Lavazza Espresso Tierra Kaffe
4332
 
DKK 272,19 / Stk. inkl. moms
DKK 217,75 ekskl. moms
Kaffe Lavazza Alteco øko & UTZ 1000 gram
Spar 9%
1130474
Normalpris DKK 339,69
Fra DKK 309,69 / Pose inkl. moms
DKK 247,75 ekskl. moms
Viser 1 til 7 af 7
Vores anbefalinger til dig

Lavazza kaffe – en kaffeoplevelse udover det sædvanlige

Kaffe er en af de mest populære drikke i hele verden, og i Danmark er vi også helt vilde med den lækre drik. For mange er en af de bedste måder at starte sin dag på en god kop kaffe, og flere af os nyder da også gerne en eller to kopper mere i løbet af dagen til mødet, pausen eller derhjemme. Kaffe smager nemlig ikke kun himmelsk, men har også en opkvikkende effekt, som mange bruger til at få et ekstra skud energi til dagen, mødet, de huslige pligter eller bare de sidste opgaver, der skal laves, inden arbejdsdagen slutter.

Vil du gerne have en kaffeoplevelse udover det sædvanlige, så skal du vælge kaffe fra Lavazza. Kaffe fra Lavazza giver dig den perfekte start på dagen, hvor du både får den opkvikkende effekt og en smagsoplevelse, som er svær at finde andre steder.

Kaffe fra Lavazza er selvforkælelse i en kop og kan nydes på alle tidspunkter, hvor du har brug for lidt ekstra energi eller blot gerne vil nyde en god brandgod kaffe. Vi har af og til Lavazza kaffe på tilbud, så du kan få kvalitetskaffe til en særdeles god pris. Har vi ikke tilbud på kaffen i denne omgang, kan du dog stadig få den lækre kvalitetskaffe til en konkurrencedygtig pris.

Gå på opdagelse i vores udvalg af kaffe fra Lavazza, og bestil din næste kop kaffe hos os allerede i dag.

Smager Lavazza kaffe godt?

Det korte svar er: ja. Er du på jagt efter kvalitetskaffe, som ikke blot er noget af det bedste, når det gælder italiensk kaffe, men også når man taler om en autentisk, italiensk kaffeoplevelse? Så er denne kaffe det oplagte valg for dig. Lavazza har en lang historie bag sig, og de har siden 1895, da Luigi Lavazza for første gang åbnede dørene til den første Lavazza butik i Torino, stået for kvalitet, smag og innovation.

Lavazza kaffe er en familieejet virksomhed, som er et af de mest populære og velkendte kaffemærker i verden. Mærket blev startet tilbage i 1895 i Torino, Italien, og producerer autentisk italiensk kvalitetskaffe.

Hos Hertels Boresko finder du et stort udvalg af Lavazza kaffe hele bønner og formalet kaffe, så du kan finde den variant, som bedst passer til din eller kontorets smag. Lavazza kaffe er perfekt både til private og virksomheder, som ønsker at forkæle sig selv, kunderne eller medarbejderne med en lækker, smagfuld kop italiensk kaffe.

Når du først har smagt autentisk italiensk kaffe, er det svært at drikke andet. Smagsoplevelsen er nemlig svært at finde andre steder. Lavazza kaffe er et perfekt eksempel på den italienske passion for den gode smag og høj kvalitet. Med lavazza kaffebønner vil enhver, der smager kaffen, opleve en eksplosion af smag, uanset hvilken blanding man vælger. Bestil dine lavazza kaffe bønner hos os, og bliv forført af den autentiske italienske kombination af kvalitet og smag. Det vil du bestemt ikke fortryde.

Lavazza kaffe til enhver smag

Kaffe er en af de mest elskede drikke i verden, og i Danmark er vi også helt vilde med den. Kaffe har en rig, dyb og kompleks smag, der kan variere. Alt efter hvilken oprindelse kaffebønnerne har, sorten samt ristningen og brygningen af kaffebønnerne.

Uanset om du er kaffeelsker eller blot nysgerrig på at prøve noget nyt, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Hertels Boresko har vi alt, du skal bruge for at nyde din kaffe på præcis den måde, du bedst kan lide den. Er du til sort kaffe, har vi kvalitetskaffe i mange varianter, eller er du vild med at nyde din kaffe i perfekt harmoni med sødemidler og fløde, kan du finde begge dele hos os. Vi kan også sagtens hjælpe dig, hvis du leder efter lidt til den søde tand i form af chokolade og slik.

Lavazza kaffe er et kvalitetsmærke, som har leveret fremragende, autentisk italiensk kaffe siden 1895. Vores sortiment byder på en bred vifte af kaffevarianter, som passer til enhver smag og situation. Lavazza kaffe er lavet af de bedste kaffebønner fra hele verden og har en vidunderlig aroma og smag, som vil forkæle dine sanser.

Hos Hertels Boresko kan du finde kaffe til både hjemmet og kontoret, så du kan nyde kvalitetskaffe når som helst og hvor som helst. Vi har kaffe til morgenen, pausen og mødet. Lavazza kaffe er det perfekte valg til dig, som ønsker kvalitetskaffe, der giver en fantastisk smagsoplevelse udover det sædvanlige.

Vil du gerne forkæle dine gæster, samarbejdspartnere, kunder, kollegaerne eller dig selv i hverdagen? Så har vi kaffen til dig - Lavazza kaffe. Blandt vores store sortiment af kaffe fra Lavazza finder du samtidig flere af vores kunders favoritter. Eksempelvis den fyldige, cremede smag fra Kaffe Lavazza Supercrema espressobønner 100 gram, der er lavet på Arabica-bønner. Eller Kaffe Lavazza Gold Selection hele bønner 1000 gram, som er en 100% Arabica-blanding, der giver en smagfuld, aromatisk kop kaffe hver gang. Dog er disse bestemt ikke de eneste varianter, som er værd at udforske i vores sortiment. Så gå gerne selv på opdagelse, og find din kommende favorit.

Stort udvalg af kaffe fra Lavazza

Hos os finder du Kaffe fra Lavazza, som er et af de bedste kaffemærker på markedet. De har produceret kaffe siden 1895, så man kan roligt sige, at de har stor erfaring inden for kaffebrygning. Derfor er det også de færreste, som fortryder at købe kaffe fra dem, og derfor kan vi med god samvittighed sige, at det er et oplagt valg for mange. Uanset om du vil have kvalitetskaffe til morgenmaden, mødet, pausen eller som en lille selvforkælelse til hyggestunden derhjemme, så har vi en kaffevariant, der passer til enhver lejlighed. Bestil din næste levering af kaffe hos os, og vi sørger for en hurtig, sikker levering direkte til døren.

Vi er altid klar til at hjælpe dig med din bestilling, valg af kaffe, eller hvad du ellers måtte få brug for. Du kan kontakte os i hele vores åbningstid, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker rådgivning.

Vi har et stort sortiment af kontorartikler, så har du brug for andet end kaffe, kan du finde det her hos os. Vi har over 25.000 produkter på vores webshop, og vi opdaterer løbende vores udvalg med nye varer, så vi kan blive ved med at tilbyde kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser, som er relevante for den moderne virksomhed.

Vi har alt fra papir, printerpatroner, mapper, skriveredskaber, møbler og meget mere. Gå på opdagelse i vores sortiment, og find dit næste produkt i dag. Hos os får du altid gratis fragt på ordrer over 800 kr. for virksomheder og over 1000 kr. for private.

Her på siden finder du vores udvalg i Lavazza kaffe. Se også hele vores udvalg i kaffe, Merrild kaffe og Lavazza Gold Selectio kaffe