Lamineringsmaskiner

Er du på jagt efter en ny lamineringsmaskine? Så er du havnet det helt rette sted. Her hos Hertels Boresko A/S finder du nemlig et stort udvalg i lamineringsmaskiner i god kvalitet.

Vi har laminatorer, der kan laminere både A4 og A3. Køb din nye maskine fra anerkendte mærker som Leitz, GBC, Esselte og Fellowes. Læs mere

Anbefalet
Lamineringsmaskine A4 Leitz iLAM Home grå Lamineringsmaskine A4 Leitz iLAM Home grå
Kundefavorit
73660080
 
DKK 529,69 / Stk. inkl. moms
DKK 423,75 ekskl. moms
Lamineringsmaskine A4 Leitz iLAM Office Lamineringsmaskine A4 Leitz iLAM Office
395501
 
DKK 983,44 / Stk. inkl. moms
DKK 786,75 ekskl. moms
Lamineringsmaskine A3 Leitz iLAM Office Lamineringsmaskine A3 Leitz iLAM Office
395502
 
DKK 1.311,25 / Stk. inkl. moms
DKK 1.049,00 ekskl. moms
Lamineringsmaskine A3 Leitz iLAM Touch 2 Turbo Lamineringsmaskine A3 Leitz iLAM Touch 2 Turbo
1536146
 
DKK 4.392,50 / Stk. inkl. moms
DKK 3.514,00 ekskl. moms
Lamineringsmaskine A3 Leitz iLAM Touch 2 Lamineringsmaskine A3 Leitz iLAM Touch 2
1536124
 
DKK 2.803,75 / Stk. inkl. moms
DKK 2.243,00 ekskl. moms
Lamineringsmaskine A4 GBC Foton 30 Lamineringsmaskine A4 GBC Foton 30
1641113
 
DKK 7.860,00 / Stk. inkl. moms
DKK 6.288,00 ekskl. moms
Lamineringsmaskine A3 Fellowes Ion Lamineringsmaskine A3 Fellowes Ion
1693215
 
DKK 683,44 / Stk. inkl. moms
DKK 546,75 ekskl. moms
Lamineringsmaskine A3 Fellowes Jupiter 2 Lamineringsmaskine A3 Fellowes Jupiter 2
1739021
 
DKK 3.136,25 / Stk. inkl. moms
DKK 2.509,00 ekskl. moms
Lamineringsmaskine A3 Fellowes Venus Lamineringsmaskine A3 Fellowes Venus
1739032
 
DKK 4.365,00 / Stk. inkl. moms
DKK 3.492,00 ekskl. moms
Lamineringsmaskine A3 Leitz iLAM Home Office Lamineringsmaskine A3 Leitz iLAM Home Office
395567
 
DKK 900,94 / Stk. inkl. moms
DKK 720,75 ekskl. moms
Lamineringsmaskine A2 GBC 4000LM Lamineringsmaskine A2 GBC 4000LM
30108
 
DKK 8.083,75 / Stk. inkl. moms
DKK 6.467,00 ekskl. moms
Lamineringsmaskine A3 Fellowes Saturn 3i Lamineringsmaskine A3 Fellowes Saturn 3i
108900
 
DKK 1.303,75 / Stk. inkl. moms
DKK 1.043,00 ekskl. moms
Lamineringsmaskine A3 Fellowes Neptune 3 Lamineringsmaskine A3 Fellowes Neptune 3
108899
 
DKK 2.096,25 / Stk. inkl. moms
DKK 1.677,00 ekskl. moms
Lamineringsmaskine A3 Leitz iLAM Office Pro Lamineringsmaskine A3 Leitz iLAM Office Pro
1316162
 
DKK 1.958,75 / Stk. inkl. moms
DKK 1.567,00 ekskl. moms
Koldlamineringsmaskine Xyron A4 Koldlamineringsmaskine Xyron A4
1648231
 
DKK 978,44 / Stk. inkl. moms
DKK 782,75 ekskl. moms
Lamineringsmaskine A3 GBC Inspire+
1124152
 
DKK 424,69 / Stk. inkl. moms
DKK 339,75 ekskl. moms
Lamineringsmaskine A4 GBC Inspire+
1124141
 
DKK 324,69 / Stk. inkl. moms
DKK 259,75 ekskl. moms
Lamineringsmaskine A4 Fellowes ION Lamineringsmaskine A4 Fellowes ION
1693204
 
DKK 410,94 / Stk. inkl. moms
DKK 328,75 ekskl. moms
Viser 1 til 18 af 18
Vores anbefalinger til dig

Hvad er en lamineringsmaskine?

En lamineringsmaskine er et fremragende værktøj, hvis du ønsker at beskytte vigtige dokumenter mod at blive krøllede samt mod vand, kaffe, snavs og lignende. En lamineringsmaskine fungerer på den måde, at du kommer en plastiklomme omkring dit dokument, hvorefter du kører det igennem maskinen. Plastiklommen lukker nu til og beskytter dermed dine dokumenter.

Det kraftige og slidstærke materiale, som lamineringslommer er lavet af, beskytter rigtig godt, så du ikke skal bekymre dig om at vigtige papirer bliver beskidte eller krøller. Skulle du være så uheldig alligevel at spilde kaffe, vand eller lignende ud over dit dokument, kan det blot tørres af med en våd klud.

Lamineringsmaskiner bliver også kaldt for laminatorer. De bruges flittigt i virksomheder men kan også gøre stor gavn i hjemmet, hvor du for eksempel kan laminere familiebilleder, opskrifter og så videre. I virksomheder kan en lamineringsmaskine for eksempel bruges til skilte, information til medarbejdere, guides, koder, ID-kort med mere. Kort sagt, en laminator kan bruges til at beskytte rigtig mange forskellige ting.

Lamineringsmaskine til A4 og A3

I vores sortiment finder du lamineringsmaskiner til både A4 og A3. Skal du laminere større dokumenter som eksempelvis plakater, give det god mening at vælge en laminator, der kan klare A3. Dette vil for eksempel give mening, hvis du skal lave skilte i en butik, til kontoret eller lignende?

Er det i stedet mindre dokumenter, du skal laminere? Så vil du med stor sandsynlighed kunne klare dig med en laminator, der kan klare A4 papir. Får du brug for begge dele, giver det naturligvis mening at vælge en lamineringsmaskine, der kan begge dele. Dem har vi også i vores sortiment.

Inden du vælger din lamineringsmaskine, skal du have med i overvejelserne, at en A3 lamineringsmaskine naturligvis fylder mere end en A4 laminator. En detalje der er vigtig at tænke over.

Gode råd til lamineringen

For at få lamineringen til at køre så gnidningsfrit som muligt, findes der en række ting, du kan gøre. Dem kan du læse i dette afsnit:

 • Den rigtige temperatur
  Det er vigtigt med en tilpas temperatur. Laminerer du ved en for lav temperatur, kan lamineringen blive sløret. Er den modsat for høj, kan der komme bobler i plastiklommen. Sørg for at vide hvor lang tid din nye lamineringsmaskine er om at varme op, så du kan laminere under den rette temperatur.

 • Den lukkede ende af lamineringslommen først
  Start altid med den lukkede ende af lamineringslommen, når dokumentet skal igennem maskinen. Årsagen til at du skal gøre dette er, at du reducerer risikoen for, at lamineringslommen skaber en blokade i lamineringsmaskinen, ligesom der også er en risiko for, at den kører skævt. Et rigtig simpelt råd, som vil gøre lamineringen langt nemmere og give et bedre resultat.

 • Kør ikke dokumentet for hurtigt igennem 
  Hvis du har travlt kan det være fristende at sætte lidt turbo på lamineringen ved at skubbe eller trække dokumentet igennem. Dette er dog en rigtig dårlig idé, da det kan give et dårligt resultat og i værste tilfælde ødelægge maskinen. Ved du på forhånd, at du har brug for en hurtig lamineringsmaskine, så kan du med fordel vælge en maskine, der kan laminere mange ark på kort tid.

 • Lamineringslommer i den rette tykkelse
  Et sidste godt råd handler om at vælge en lamineringslomme i den rette tykkelse. Der er nemlig forskel på tykkelsen på lamineringslommer. Dette afgør naturligvis også, hvor god beskyttelsen af dokumentet er. Læs altid hvilke tykkelser din lamineringsmaskine kan klare, inden du bestiller lommer til den. Så ødelægger du ikke maskinen ved eksempelvis at bruge en for tyk lomme.

Det er bestemt ingen raketvidenskab at bruge en lamineringsmaskine. Følger du ovenstående råd, er du godt på vej mod en god laminering.

Forskellen på koldlaminering og varmlaminering

Når der tales om lamineringsmaskiner, tales der også om koldlaminering og varmlaminering. Her får du en forklaring på begge dele, så du er godt klædt på til at vælge den helt rette lamineringsmaskine til dine behov.

Koldlaminering

Koldlaminering er velegnet til laminering af de ting, der ikke tåler varme. Det kan for eksempel være fotos eller dokumenter, der indeholder blæk. Ved koldlaminering bruges stadig plastlommer. De føres igennem lamineringsmaskinen, hvor de bliver presset hårdt sammen. Maskinen presser lagene tæt sammen og klarer lamineringen på denne måde. En lamineringsmaskine til koldlaminering er desuden mere velegnet til børn, da den ikke er ligeså farlig.

Varmlaminering

Varmlaminering er den metode, de fleste gør brug af, når de skal laminere. Her forsegles lommen omkring dit dokument ved hjælp af varme. Ved varmelaminering skal maskinen varmes op til den rette temperatur. Dokumentet puttes i en lamineringslomme og føres herefter igennem lamineringsmaskinen. Varmelaminering kan bruges til det meste såsom almindelige papirer, ID-kort, billeder og lignende.

Hvilken laminator skal jeg vælge?

Ligesom når du køber et hvilket som helst andet værktøj, er det naturligvis vigtigt at få valgt en lamineringsmaskine, der opfylder dine behov. Derfor går vi i dette afsnit dybere ned i nogle af de overvejelser, du bør gøre dig, inden du vælger din nye laminator.

 • Hvilke størrelser skal du laminere? 
  Det er naturligvis vigtigt at tænke over, hvilke størrelser du har behov for at laminere. Får du brug for at kunne laminere både A4 og A3, så vælg en lamineringsmaskine, der kan klare begge dele. Hvilke størrelser du har behov for at kunne laminere, påvirker nemlig også hvor stor laminatoren er. Tænk over hvor meget plads du har, der hvor du skal bruge den. En lille ting der er vigtig at tage højde for.

 • Hvor meget og hvor hurtigt, har du behov for at kunne laminere? 
  Der kan være stor forskel på, hvor hurtigt en lamineringsmaskine kan laminere. Har du derfor behov at kunne laminere mange ark efter hinanden, giver det god mening at vælge en maskine, der kan klare dette. Skal du kunne laminere en bestemt mængde ark inden for en bestemt tidsperiode, giver det god mening at vælge en lamineringsmaskine, der er hurtig. Du kan læse mere om hastigheden på de forskellige lamineringsmaskiner i vores sortiment under hvert enkelt produkt.

 • Tykkelsen på lommerne
  Du skal også tage højde for, hvilken tykkelse du skal laminere i. Der er nemlig forskel på, hvilke tykkelser lamineringsmaskinerne kan klare. Denne information finder du også under maskinerne i vores sortiment.

 • Hvad skal lamineres? 
  Har du eksempelvis behov for at laminere fotos, blækdokumenter eller andet der ikke tåler en høj temperatur, giver det god mening at vælge en lamineringsmaskine til koldlaminering. For de fleste vil en varmlamineringsmaskine være et godt valg. Den er god til almindelige papirdokumenter, visitkort og lignende.

Tilbehør til din lamineringsmaskine

En lamineringsmaskine er ikke meget værd uden lamineringslommer. I vores sortiment finder du lamineringslommer i både A3 og A4, ligesom du også kan købe lommer med forskellig overflade, såsom en mat overflade. Du finder også lommer i forskellig tykkelse. Kig efter “mic” efterfulgt af et tal, når du skal vælge tykkelse. Jo højere tal jo højere tykkelse.

Ud over lamineringslommer finder du i vores udvalg af lamineringstilbehør også lamineringsfolie og lamineringsruller. Kort sagt finder du i vores sortiment, alt hvad du har brug for (og mere til), når det kommer til lamineringslommer.

Ud over vores store sortiment i lamineringsmaskiner og tilbehør hertil, finder du hos os også et kæmpe udvalg i diverse kontorartikler. Vi har eksempel mange forskellige kvaliteter af papir, du kan bruge i din lamineringsmaskine. Vi har selvfølgelig både A4 og A3 papir i mange forskellige farver.

Laminatorer til store og små behov

Hos Hertels Boresko A/S forhandler vi laminatorer til både private og virksomheder. I vores store sortiment af lamineringsmaskiner, har vi både varianter til store og små formål. Vi har maskiner, der egner sig godt til de små kreative projekter i hjemmet, ligesom vi også har driftsikre maskiner til kontorer og virksomheder, der har et stort løbende behov for laminering.

I de fleste virksomheder er der løbende et behov for at laminere forskellige dokumenter. Det er uanset, om du driver en netbutik, et spisested, en fysisk butik eller en hvilken som helst anden type virksomhed. Mange laminerer typisk dokumenter til kunder, billeder, regelsæt, illustrationer og lignende. Skal noget hænge synligt fremme - det kunne være et skilt med information til kunder - giver det god mening at laminere dokumentet. Lamineringen beskytter nemlig dokumentet mod skidt og snavs og vil øge holdbarheden. Ydermere giver lamineringen et mere professionelt udtryk i forhold til, hvis du blot har et almindeligt stykke papir hængende.

Arbejder du udendørs, eksempelvis på en byggeplads, kan det også være en fordel at laminere dokumenter, der skal med ud på byggepladsen. Det gør nemlig dokumentet modstandsdygtigt overfor skidt, snavs og vand. Så skal du ikke være bekymret for, om papiret går i stykker.

Find en laminator til dit behov i vores sortiment - uanset om du laminerer hver dag eller blot tænder lamineringsmaskinen en gang imellem. Vi har blandt andet driftssikre lamineringsmaskiner fra Leitz, Fellowes og GBC i god kvalitet.   

Køb billige lamineringsmaskiner hos Hertels Boresko A/S

Er du på udkig efter en billig lamineringsmaskine? Så er du kommet frem til det helt rigtige firma. Hos Hertels Boresko A/S fører vi nemlig et stort udvalg i smarte lamineringsmaskiner fra kendte mærker, og du kan tilmed købe dem hos os til gode priser. Vi har blandt andet lamineringsmaskiner fra Leitz og Fellowes. Uanset om du ønsker at udskrive i A3 eller A4, kan du finde din nye laminator hos os. Du finder i vores store udvalg også både maskiner til koldlaminering og varmlaminering.

Vi har løbende tilbud på lamineringsmaskiner. Ønsker du at modtage vores tilbud som en af de første, kan du skrive dig op til vores nyhedsmail.

Har du spørgsmål til en af lamineringsmaskinerne i vores sortiment, eller måske til levering, betaling eller noget helt andet? Så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi sidder klar til at hjælpe dig. Vi blev stiftet tilbage i 1933 og har derfor også mange års erfaring med salg af lamineringsmaskiner.

Vores kundeservice har åbent mandag-torsdag fra 8-16. Om fredagen er vi klar til at hjælpe fra 8-15. Udenfor vores åbningstid er du selvfølgelig altid meget velkommen til at sende os en mail, hvorefter vi vil vende retur til dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Se også hele vores udvalg i laminering her eller se vores udvalg i lamineringstilbehør.