Balancestol Leitz Ergo Cosy Active sidde/stå blå
Varenummer: 65180061
.
DKK 1.722,50 / Stk.
DKK 1.378,00 ekskl. moms
 • Indhold:

  Ergonomisk balancestol fra Leitz i serien cosy, blå

  3 hurtige:

  • Smart 2-i-1 ergonomisk stol
  • Du kan både sidde og stå med denne stol
  • Blødt 3d-luft skumsæde 

  Beskrivelse:

  Leitz Ergo Active sid-stå balancestol giver fleksibilitet til at bevæge sig mellem siddende og stående position, mens du arbejder. Den giver muskelbevægelse, forbedrer kropsholdning og øger energiniveauet. 2 i 1 da du kan justere højden til perfekt siddehøjde som på en kontorstol men også til perfekt ståhøjde med betydelig højere justering end andre standard balancestole.

  Den har en afrundet bund for at sikre aktiv bevægelse ved at dreje og vugge, mens du arbejder på at styrke din ryg. Højden kan let justeres mellem 46-79 cm, og den stående balancestol forbliver stærk og stabil i enhver højde. Komfortabel og praktisk - den ergonomiske stol har et åndbart, 3D-luft skumsæde og en skridsikker base, der ikke beskadiger gulvet.

  Med sit minimalistiske design og matte finishfarver vil denne stilfulde stående skrivebordsstol forbedre sundhed og velvære ved ubesværet at skabe den perfekte aktive arbejdsopsætning.

  Kombiner med andre Leitz Ergo-produkter til et indbydende og fleksibelt arbejdsområde, der holder dig i bevægelse hele dagen.

 • Mærke Leitz
  Farve Blå
  Materiale 3D skum
  Type Ergonomisk
  Størrelse Siddehøjde: 46-79cm