Kinabøger
Anbefalet
Kina notes A6 linjeret sort/rød Q-line Kina notes A6 linjeret sort/rød Q-line
Kundefavorit
Spar 24%
104110
Normalpris DKK 21,19
Fra DKK 16,19 / Stk. inkl. moms
DKK 12,95 ekskl. moms
Kina notes A4 linjeret sort/rød Bantex
Spar 14%
100302814-AN
Normalpris DKK 27,44
Fra DKK 23,69 / Stk. inkl. moms
DKK 18,95 ekskl. moms
Kina notes A5 linjeret sort/rød Bantex
Spar 11%
100302813-AN
Normalpris DKK 23,69
Fra DKK 21,19 / Stk. inkl. moms
DKK 16,95 ekskl. moms
Viser 1 til 3 af 3
Vores anbefalinger til dig

Køb kinabøgerne hos Hertels Boresko A/S

Kinakøber er en rigtig klassiker, når det kommer til notesbøger. Langt de fleste har på et tidspunkt i deres liv stiftet bekendtskab med de charmerende bøger. De fleste kender kinabøgerne for den karakteristiske røde og sorte farve. De er særdeles velegnede til noter men kan for eksempel også bruges som dagbog, eller hvis du forfatter historier.

I vores sortiment finder du i skrivende stund kinabøger i A4, A5 og A6. Uanset om du gerne vil have en stor eller lille kinabog, kan du finde den i vores sortiment. Bøgerne i vores sortiment er linjerede.

De klassiske kinabøger i de mest brugte papirstørrelser

Hvorfor hedder de egentlig kinabøger? Jo, det kommer formentligt af, at denne slags notesbøger oprindeligt kom til Danmark fra Kina, og deraf kommer navnet. En bog fra Kina. Der er nemlig ingen grund til indviklede navne. Det er smart, og så er det nemt at huske. Den danske ordbog beskriver en Kinabog som en ofte billig notesbog, der har linjerede sider til notater. De har ofte et sort omslag med den karakteristiske, røde ryg og røde hjørner.

Selvom kinabøger bliver betegnet som billige notesbøger, skal du ikke lade dig blive skræmt væk af det. Det betyder nemlig ikke, at disse notesbøger er af lavet af dårlig kvalitet. Når du køber kinabøger, så får du en fornuftig kvalitet til billige penge, og derfor er dine penge godt givet ud, når du vælger at købe en kinabog.

Du kan bruge notesbøgerne til alt, du ønsker at skrive ned. De er eksempelvis gode til at skrive mødenoter ned i eller notater fra undervisningen.

Det er blevet bevist, at man husker bedre de ting, som man skriver ned. Du husker også bedre de ting, som du skriver ned i hånden, end dem du skriver på computeren, og derfor kan kinabøger være en god investering til dig, som går i skole, eller som elsker at have deres lister, opgaver m.m. på skrift.

Kinabøger kan bruges til noter og meget andet

En ny notesbog er fuld af potentiale og giver dig frihed til at udfolde din kreativitet på siderne eller bruge den til praktiske ting. Mange forbinder nok notesbøger, og derfor også kinabøger, med praktiske ting. Det er måske det, man ofte vil købe dem for, men de har meget mere potentiale end blot det.

Du kan bruge kinabøger:

Dine tanker. Udfyld siderne med tanker om alt og ingenting. Det kan nogle gange være befriende at skrive alle sine tanker ned uden at tænke på, at det skal lyde rigtigt eller give mening. Du kan gruppere bestemte emner af tanker sammen, hvis du gerne vil holde dine tanker organiseret.

Opskrifter
Elsker du at bage og lave mad, men er du træt af at fylde din computer med opskrifter, du skal huske at lave, eller som du elskede at lave, så kan du prøve at bruge en kinabog til opskrifterne. Du kan organisere bogen i forskellige emner, f.eks. aftensmad, bagværk m.m. og ved hjælp af indeksfaner kan du hurtigt bladre hen til den side, du ønsker. Du kan også skrive familieopskrifter i, og så lade bogen gå i arv til dine børn eller andre familiemedlemmer.

De kan selvfølgelig også bruges med et arbejdsrelateret formål. Du kan bruge den til at skrive dine gøremål for dagen, ugen eller måneden ned. Du kan også bruge den til møder eller have den med på kontoret, så du altid har papir ved hånden, hvis du skulle få brug for det.

Lister
Det kan være indkøbslister, 10 serier du bare skal have set, bøger du gerne vil læse eller gaver du skal have købt ind. Du kan også bruge den til at lave en liste med dine egne ønsker, som du kan gå og samle på gennem året. For, så når venner og familie spørg om en ønskeliste, så har du næsten allerede lavet den.

Mål for året
Brug kinabøger til at skrive dine mål for dagen, ugen, måneden eller året. Ved at skrive sine mål ned er det nemmere at fokusere på dem og arbejde målrettet mod dem.

Minder
Det lyder måske lidt mærkeligt, især når vi er et digitaliseret samfund, men lad mig forklare. Billeder og video er nok at foretrække, men det er ikke altid, at man husker at filme eller tage billeder i øjeblikket. Skriver du sjove historier ned og gode minder, er det nemmere at huske dem.

Historier og noveller
Vil du gerne i gang med at skrive bøger eller små noveller, kan du begynde med at købe en kinabog og have den med dig overalt. Hver gang du får en god ide til en bog eller et stykke af en historie, er du klar til at skrive det ned.

Dog, lige meget hvad du bruger kinabøger til, er de i mange tilfælde en essentiel ting at have.

På jagt efter notesbøger?

Hos Hertels Boresko A/S finder du ikke kun et stort udvalg i kinabøger. Vi fører også et bredt sortiment af notesbøger fra blandt andet Moleskine og Oxford.

Kinabogen er idéel, hvis du efterspørger en lidt billigere notesbog til en god pris men stadig i en fornuftig kvalitet. Søger du en mere eksklusiv notesbog, så kan vi anbefale bøger fra for eksempel Moleskine. Her får du en notesbog med et lækkert cover og papir i en rigtig god kvalitet. Vi har i vores sortiment også mange andre notesbøger. Se hele vores udvalg af notesbøger her.

Køb let kinabøger som fordelskunde

Har du kontinuerligt brug for kinabøger, så kan det give mening for dig at oprette dig som fordelskunde her hos Hertels Boresko A/S. Som fordelskunde får du nemlig dit eget login til vores webshop. Når du er logget ind kan du let se dine tidligere bestillinger og nemt lave genbestilling af kinabøger. Bruger i kinabøger som notesbøger i virksomheden, kan det være praktisk, så du altid får bestilt de samme modeller, hvis du har brug for det. En anden fordel du får som fordelskunde er, at du også får en længere kredittid. 

Du går aldrig galt i byen med kinabøger

Vores udvalg består af kinabøger i de mest brugte papirstørrelser. Derfor finder du både en kinabog i A4, en kinabog i A5 og en kinabog i A6. Alle kinabøger, vi forhandler, har det karakteristiske udseende, som kinabøger er kendt for. Kinabøger i A4 og kinabøger i A5 er de mest brugte modeller.

Kinabøger er gode at have på lager, og faktisk kan du spare penge på hver enkelt bog, jo flere bøger du køber. Vi giver nemlig mængderabat på mange af vores modeller indenfor kinabøger. Så jo flere kinabøger du køber, desto billigere bliver stykprisen. Så kan du bestille nogle stykker hjem og have et lille lager af bøgerne på kontoret eller derhjemme, så du ikke løber tør for notesbøger, lige med det samme.

Bliv inspireret til dit næste køb ved at tage et kig i vores udvalg.