Katrin køkkenrulle
Populært
Køkkenrulle Katrin Basic Kitchen 90 2-lags hvid 32 ruller Køkkenrulle Katrin Basic Kitchen 90 2-lags hvid 32 ruller
Spar 20%
234757
Hertels normalpris DKK 543,44
Fra DKK 433,44 / Kartoner inkl. moms
DKK 346,75 ekskl. moms
Køkkenrulle Katrin Plus Kitchen 50 2-lags hvid 28 ruller Køkkenrulle Katrin Plus Kitchen 50 2-lags hvid 28 ruller
Spar 11%
234125
Hertels normalpris DKK 250,94
Fra DKK 223,44 / Kartoner inkl. moms
DKK 178,75 ekskl. moms
Viser 1 til 2 af 2
Vores anbefalinger til dig

Brug Katrin køkkenrulle til at holde frokoststuen ren og indbydende

Mange har køkkenruller stående derhjemme, på kontoret og arbejdspladsen, da det er en nem måde at få bugt med krummer, spildt væske og våde hænder. Der er ikke mange rengøringsopgaver, en Katrin køkkenrulle ikke kan klare, men køkkenruller kan sagtens også bruges til andre ting. Eksempelvis til at holde brød frisk i længere tid, tørre grønsager, afdrypning af fedt, holde brød varmt i længere tid m.m. Køkkenruller er dermed et alsidigt produkt, og jeg vil derfor næsten vove at påstå, at køkkenruller er et essentielt produkt at have stående i sit køkken eller i frokoststuen på arbejdet.

Med en Katrin køkkenrulle på bordet kan man nemt rive et eller flere ark af alt efter den mængde, man har brug for. Med sit alsidige brug kan man nemt se, hvorfor køkkenruller er et fast inventar i danske hjem.

Katrin køkkenrulle - et essentielt produkt til frokoststuen og hjemmet

Skulle uheldet være ude og har man spildt væske eller efterladt krummer på bordet, så er det nemt at fjerne med en Katrin køkkenrulle. Disse køkkenruller kan let tørre overflader af for uheld eller tørre medarbejdernes hænder efter håndvask, så det er nemt at fastholde den gode håndhygiejne. Det anbefales, at man vasker hænder, inden man spiser, og ved at tilbyde en hygiejnisk løsning, Katrin køkkenrulle, er det ligetil for medarbejderne at huske den gode vane.

Indenfor Katrin køkkenruller har vi et udvalgt sortiment, som alle er med mindst 2-lag. Vores udvalg består af modeller i forskellige prisklasser, så du kan finde et produkt, der lever op til dine kriterier, og som holder sig indenfor dit budget. Ofte består en pakke af 4 ruller, hvor længden af rullen kan variere, alt efter hvilken model, du vælger. Modellerne er af god kvalitet og har en god sugeevne.

De fleste af modellerne indgår i vores mængderabat, hvor du kan spare penge pr. styk, når du køber flere produkter. Derved kan du både spare penge, men også tid i form af, at du ikke behøver at bestille flere produkter hjem igen om en måned. Så undgår du at løbe tør for Katrin Køkkenrulle lige foreløbig og kan derved tage nye ruller efter behov. En Katrin køkkenrulle er et godt redskab til at holde frokoststuen ren og ryddelig.

Skift den mulige bakteriebombe ud med en Katrin køkkenrulle

Ja, hvad refererer jeg lige til, når jeg skriver bakteriebombe? Her mener jeg karkluden. Den bliver nemlig hurtigt et paradis for bakterier, og derfor er en Katrin køkkenrulle i langt de fleste tilfælde en mere hygiejnisk løsning til frokoststuen og hjemmet, end en karklud er. Arkene fra køkkenrullen smides ud, og derved kommer man ikke i kontakt med bakterierne, som måtte danne sig.

Uanset om du har efterladt krummer, spildt væske eller om du skal tørre dine hænder, så er Katrin køkkenrulle klar til at komme dig til undsætning. Blot riv et eller flere stykker af, og lad den gode sugeevne suge væsken op på kort tid.

Uheld er nok noget, ingen kan undgå, så forbereder man sig på dem ved at have en køkkenrulle ved hånden, behøver det ikke at være en frustration mere, da det nu vil være nemt at tørre den spildte væske, krummerne m.m. op.

Udforsk vores mangfoldige udvalg, og find din nye model af Katrin køkkenrulle allerede i dag. Du er også altid velkommen til at se vores andre produktkategorier igennem. Vi forhandler nemlig andre mærker indenfor køkkenruller, hvis du ønsker flere valgmuligheder. Se også hele vores udvalg i køkkenruller eller Tork køkkenruller.