APPLE IPHONE 14 128GB MIDNAT (omvendt betalingspligt)
Varenummer: IPHONE 14 128 MI
.
DKK 6.623,75 / Stk.
DKK 5.299,00 ekskl. moms
 •  
APPLE IPHONE 14 128GB MIDNAT


Mere information

 • iPhone 14, 128GB giver dig en uovertruffen ydeevne takket være den hurtige A15 Bionic-processor, 5G-dataforbindelse og et fantastisk dobbeltkamerasystem med Photonic Engine. Den smukke 6,1-tommers Super Retina XDR OLED-skærm kan vise blændende billeder i klare, levende farver. Hold altid fokus med det frontvendte 12 Mpx TrueDepth-kamera, og optag nemt 4K-videoer i høj opløsning.

  Klassisk design og utrolig holdbarhed
  Det minimalistiske, slanke og moderne design af glas og aluminium på iPhone 14 giver holdbarhed til både for- og bagglasset og muliggør samtidig trådløs opladning og en lettere formfaktor. Skærmen er mere holdbar og brudsikker takket være Ceramic Shield, der er udstyret med nano-keramiske krystaller i glasset. Den kan prale med en IP68-klassificering, hvilket betyder, at den ikke kun er stænktæt, men også kan placeres under vandet i op til 30 minutter på 6 meters dybde.

  Super Retina XDR-skærm
  Super Retina XDR OLED-touchskærmen strækker sig fra kant til kant og giver mere plads til indhold, samtidig med at telefonens størrelse er let at håndtere med én hånd. Skærmen har en opløsning på 2532 x 1170 pixel med 460 PPI, hvilket giver fantastiske detaljer og dybe sorte farver, og takket være True Tone- og HDR-teknologierne giver skærmen præcise, levende farver. Med en maksimal lysstyrke på 800 nit og 1.200 nits for HDR-indhold behøver du ikke at bekymre dig om at bruge din telefon udenfor på en solskinsdag.

  Kraftfuld processor
  Med den superhurtige 6-core A15 Bionic-processor med 6 kerner med 2 ydelses- og 4 effektivitets-cores og 16-core Neural Engine giver iPhone 14 dig en fantastisk ydeevne til spil, filmstreaming og redigering. Takket være 5nn-fremstillingsprocessen kan den både opnå kraftig ydeevne og samtidig være ekstremt strømbesparende.

  Dobbelt kamerasystem med Wide og Ultra Wide-kameraer
  iPhone 14 har et fantastisk, dobbelt kamerasystem med Photonic Engine, der giver dig mulighed for at tage utroligt levende og skarpe billeder, uanset dagens tidspunkt. Det primære 12 MP-kamera med f/1,5-blænde giver en fantastisk præstation i dårligt lys og tager utroligt skarpe billeder. Din telefon kan optage 4K-video i høj opløsning med 60 FPS og kan nemt forvandles til et kamerabæst i lommestørrelse, takket være den optiske billedstabilisering, der giver dig stabile videoer. Du kan fange hele verden takket være Ultra Wide-kameraet med f/2.4 blænde. Få plads til alle dine venner på ét billede, og indfang dine minder med lethed. Udforsk de forskellige optagetilstande som f.eks. nattilstand, der fanger mere lys til lyse natbilleder, eller portrættilstand, der slører omgivelserne, så du altid er i forgrunden. Med 6 effekter og Depth Control giver den mulighed for mere naturlig bokeh og kommer med flere belysningsindstillinger for altid at opnå fantastiske resultater.

  Cinematic-tilstand til professionelt udseende videoer
  Skab fantastiske videoer takket være Cinematic-tilstanden, der giver dig mulighed for automatisk at skifte fokus fra et motiv til et andet, hvilket skaber glattere overgange og dybdeeffekter. Takket være iPhone s ekstraordinære behandlingskapacitet forudser telefonen, at et nyt motiv kommer ind på scenen, og skifter automatisk fokus. Du kan også justere fokus, efter at du har taget billedet, for at opnå præcis skarphed. Videoer, der ligner dem fra et professionelt kamera, har aldrig været så nemme at tage.

  TrueDepth frontkamera
  Forbliv i fokus, når du tager selfies, takket være frontkameraet med 12 MP TrueDepth-kameraet på forsiden. Kameraet fungerer fantastisk i scenarier med dårligt lys takket være den lave blænde på f/1,9. Autofokusen skaber meget skarpere billeder og sørger for, at du altid ser bedst ud, uanset hvor mange personer der er på billedet, eller hvor langt væk fra kameraet du befinder dig. Tag fantastiske portrætbilleder og slowmotion-videoer med 120 FPS eller optag en vlog i 4K-opløsning med 60 FPS.

  Næste generations Smart HDR 4
  Tag ultraskarpe billeder med fremragende farver, som nærmest springer lige ud af skærmen, takket være Smart HDR4. Ved hjælp af maskinlæring maksimerer telefonen hvert enkelt foto, så det ser bedst muligt ud, og justerer lysstyrke, farver og hvidbalance. Få smukke billeder uanset lysforholdene med perfekt indfangede hudtoner og teksturer.

  iOS 16
  iPhone 14 er udstyret med styresystemet iOS 16 med helt ny tilpasning af låseskærmen og indstillinger for notifikationer. Rediger dine allerede sendte iMessages, eller nyd at se en film med dine venner via SharePlay. Drag fordel af Live Text-funktionen, der nu også er tilgængelig for videoer, så du kan kopiere direkte fra en vejledning uden at skulle skrive hele sætninger.

  Flere funktioner:
  -128 GB intern lagring
  - Dual SIM aktiveret med fysisk nano-SIM og virtuel eSIM
  - Mere sikker Face ID
  - Lynhurtigt wi-fi 6, Bluetooth 5.3 og one-touch NFC-parring
  - MagSafe trådløs opladning op til 15 W
  - Qi trådløs opladning op til 7,5 W

 • Mærke Apple
  Farve Midnat
  Størrelse 128 GB
Andre købte også