Apple

Apple er kendt for at skabe produkter med en enestående kombination af design og funktionalitet: Macintosh, MacBook, iPod, iPhone, iPad og Apple Watch.

Det startede i en garage i Santa Clara, Californien, hvor Steve Jobs sammen med skolekammeraten Steve Wozniak i midten af 1970'erne udviklede den første Apple-computer.

Apple har siden udviklet sig til et af verdens mest værdifulde brands, som i årtier har ændret menneskets forhold til og behov for moderne teknologi.

Apple – Verdenskendte ”æble-produkter”

Et halvspist æble og en vision om en bedre verden – Det er grundlaget for Apple.

Det hele startede med 2 mænd – Steve Wozniak og Steve Jobs der i 1976 lancerer den første Apple computer, Apple 1. En computer der var produceret med at formål at henvende sig til et dengang meget lille marked af computer entusiaster, men ambitionerne stopper ikke her.

Senere i 1984 udvikler Apple den første Mac computer – Macintosh der for alvor skal føre Apple ind i fremtiden med konstant teknologisk fremskridt og udvikling.

Igen i 2001 bliver verden igen forbløffet over Steve Jobs teknologiske ambitioner. Apple lancerer nemlig IPod ‘en, efter en stort markedspotentiale, som Apple ellers ser Sony med deres Walkman og Creative med deres nomad gå ind på. IPod ‘en bliver ikke særligt godt modtaget ved lanceringen, men blev sidenhen i de følgende år et popkultur-fænomen for den unge generation.

2007 bliver året for Apples første mobiltelefon – IPhone, hvilket forvandler hele ideen om Apple, fra et computer- og teknologiselskab til et IPhone-selskab. IPhonen får så meget opmærksomhed og bliver så populær, at den slår de fleste konkurrenter af markedet, og frem til den dag i dag fortsætter med at blive udviklet på hvert år. Selvom prisen kan være peberet, køber folk stadig IPhones pga. den status Apple har og deres unikke styresystem, IOS.

I 2011 Forlader Steve Jobs os, han har været alvorligt syg over længere tid, og efter Steve Jobs’ dødsfald overtager Tim Cook i Apple og leder virksomheden videre ind i en storhedstid med teknologiske vidundere.

Find vores udvalg af Apple produkter her, Headset, Mobiltelefoner og Kabler.